Idézet: 3DFan - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 18:58
Valaki: a képen látható analízisben kettő fajta erőhatást adtam meg. Elsőként egy terhelőerőt, kiszámolta, megcsináltam az image-eket, animáltam, ment minden. Ezután a második egy nyomaték volt (ez látszik a képen), ezt is kiszámolta, az előbbi image-eket is "átírta" erre az erőhatásra. Hogyan tudok a kétféle analízis eredmény megjelenítése között váltani? Esetleg egyszerre megmutatható lenne mindkettő (vagy még több is)?
Kép
Amit a képen látsz eredményt, az együttesen a felületen megoszló erőnek, ÉÉÉSS a nyomatéknak az EGYÜTTES hatása, eredménye, vagyis akkor jön ez létre, ha ezen terhelések egyszerre hatnak a testre.
Ez jól látható a fán is, a Loads.1 faágba mindkét terhelés aktív.
Egyábként szemléletesebb eredményt kapsz, ha kétszer ráklikkelsz a színskálára, és ott mondjuk 20 vagy 30 színt állítasz be, vagy épp a More-ra klikkelve, nem Lineáris szín-kiosztást, hanem Histogram-ot állítassz be.
Elkészült egy Assembly-be történő analízis tutorial fordításom, hamarosan felrakom netre a kiinduló assemblyvel, és partjaival, plusz magával a magyar doksival együtt, csak most valamiért nem akar belépni az ftp-mre. Ettől függetlenül végre rájöttem, hogy lehet hegesztést beállítani analízishez, úgy hogy még működik is