Fifa 2006
Elküldve: 2005. 09. 30. 21:53
Én játszottam a full játékkal Pc-n abban nem lehet Magyart kiválasztani
Elküldve: 2005. 09. 30. 22:41
Idézet: golyobis - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 22:53
Én játszottam a full játékkal Pc-n abban nem lehet Magyart kiválasztani
A PS2 verzióban lehet. Igaz, magyar klubcsapat nincs benne, de a válogatott ott figyel. Costa Ricával játszottam is egy izgalommentes 0-0-t.
Papesz
Elküldve: 2005. 09. 30. 23:46
2-3 hónap és a boltokban lesz a Magyar Fifa 2006 is PC re. Türelem.
Elküldve: 2005. 10. 02. 19:28
Ezt most olvastam én is egy másik fórumban az USB problémára... Nekem bejött
Játékot elindít, Alt-Tabbal vissza a Desktopra.
Vezérlőpult -> System Properties -> Hardware -> Device Manager (ez magyarul talán Eszközkezelő)
És itt a Human Interface Devices (ezt viszont nem vágom magyarul) csoport alatt található dolgokat (egeret, billentyűzetet értelemszerűen nem) Disable-re teszed.
Egyet megcsinálsz, visszalépsz a játékba, ha még mindig csinálja, kimész és letiltasz még egyet.
Azóta USB-s rádiós egér + bill + Logi Cordless Rumblepad 2 hibátlanul szuperál FIFA 06-tal.
Játékot elindít, Alt-Tabbal vissza a Desktopra.
Vezérlőpult -> System Properties -> Hardware -> Device Manager (ez magyarul talán Eszközkezelő)
És itt a Human Interface Devices (ezt viszont nem vágom magyarul) csoport alatt található dolgokat (egeret, billentyűzetet értelemszerűen nem) Disable-re teszed.
Egyet megcsinálsz, visszalépsz a játékba, ha még mindig csinálja, kimész és letiltasz még egyet.
Azóta USB-s rádiós egér + bill + Logi Cordless Rumblepad 2 hibátlanul szuperál FIFA 06-tal.
Elküldve: 2005. 10. 03. 07:12
Ja, ez az usb-s cucc nekem is bejott.
Mas: csak szerintem borzalmas a jatek vagy vki mas is van ezzel igy? Valahogy olyan pancsereknek erzem a jatekosokat a 2005-hoz kepest. Nem lattam meg egy tiszta golt sem, csak valahogy bekerult a kapuba az 5-oson belul a jatekosok kozott ossze vissza pattogo labda, mikozben a 22 jatekosbol 21 osszevissza rugdossa egymast es ekozben mar 10 el is fekudt es csak kapaloznak a labaikkal. Aztan gol...
Tegnap osszesen 2 ziccert tudtam osszehozni. Az egyik olyan volt, hogy a 203 centi magas 90 kilos sajat, 99-esre editalt jatekosommal kezdtem el futni eroteljesen a kapu fele de sajnos sprintelve is siman lefutott a olasz b liga utolso csapatanak, a 75. percre igencsak elfaradt hatvedje, majd elengansan 20 meterre a kaputol elvette tolem a jatekszert.
A masik is hasonlokeppen tortent, ott mar szemfules voltam es ahogy mogem ert a tisztogato, ellottem a megfelelo idoben a lasztit ami vmi erthetetlen modon beakadt a haloba.
Van meg fika, van meg...
A szabadrugast miert kellett ennyire elganyolni? Olyan faszakat lehetett csavarni a 2005ben, hogy nem igaz. Erre itt meg semmi. A szoglettel ugyan ez a helyzet. Ott is volt egy 99%-os taktikam. Itt meg megadhatom a loves iranyat? :confused:
Roviden ennyi. Egyeb serelmeimet majd kesobb...
Mas: csak szerintem borzalmas a jatek vagy vki mas is van ezzel igy? Valahogy olyan pancsereknek erzem a jatekosokat a 2005-hoz kepest. Nem lattam meg egy tiszta golt sem, csak valahogy bekerult a kapuba az 5-oson belul a jatekosok kozott ossze vissza pattogo labda, mikozben a 22 jatekosbol 21 osszevissza rugdossa egymast es ekozben mar 10 el is fekudt es csak kapaloznak a labaikkal. Aztan gol...
Tegnap osszesen 2 ziccert tudtam osszehozni. Az egyik olyan volt, hogy a 203 centi magas 90 kilos sajat, 99-esre editalt jatekosommal kezdtem el futni eroteljesen a kapu fele de sajnos sprintelve is siman lefutott a olasz b liga utolso csapatanak, a 75. percre igencsak elfaradt hatvedje, majd elengansan 20 meterre a kaputol elvette tolem a jatekszert.
A masik is hasonlokeppen tortent, ott mar szemfules voltam es ahogy mogem ert a tisztogato, ellottem a megfelelo idoben a lasztit ami vmi erthetetlen modon beakadt a haloba.
Van meg fika, van meg...
A szabadrugast miert kellett ennyire elganyolni? Olyan faszakat lehetett csavarni a 2005ben, hogy nem igaz. Erre itt meg semmi. A szoglettel ugyan ez a helyzet. Ott is volt egy 99%-os taktikam. Itt meg megadhatom a loves iranyat? :confused:
Roviden ennyi. Egyeb serelmeimet majd kesobb...
Szerkesztette: OLE-3 2005. 10. 03. 07:12 -kor
Elküldve: 2005. 10. 03. 07:43
Be lehet állítani, hogy magyar legyen csak a szövegfile-t kell átnevezni.
OTB természetesen nincs benne.
Szabadrugást meg szögletet azért variálták át mert a 2005-ben elég gagyi volt és Próbálták pes szintű dolgokat belerakni. Annyiban igazuk is van, hogy ez a nyilas megállítom a csikot célozgatás elég gagyi volt és sokan begyakorolt taktikával játszottak.
OTB természetesen nincs benne.
Szabadrugást meg szögletet azért variálták át mert a 2005-ben elég gagyi volt és Próbálták pes szintű dolgokat belerakni. Annyiban igazuk is van, hogy ez a nyilas megállítom a csikot célozgatás elég gagyi volt és sokan begyakorolt taktikával játszottak.
Breki voltam......
Elküldve: 2005. 10. 03. 21:30
Igen a Pc-s Fifa 06 -ot is betudtam állítani Magyar nyelvre .
Leirás a www.fifahungary.com olalon
Leirás a www.fifahungary.com olalon
Elküldve: 2005. 10. 04. 04:28
Meg kell tanulni/szokni újra a szögletet és a szabadrúgásokat, ez már fifa hagyomány. Tényleg nagyon könnyű volt az előzőben x-re játszani, majd bevágni 1-2 szabadrúgás gólt. Nekem mindent összevetve jobban tetszik elődjénél.
Magyar nyelv tényleg alapból adott
, csak trükközni kell kicsit, ahogy a fifahungary-n is írják.
Noti: Gateway P6860FX, Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés
EREPUBLIK, csatlakozz Te is, eMagyarországnak szüksége van rád!
Elküldve: 2005. 10. 10. 13:30
Hali!
Nem tudjátok, hogy hol lehetne hozzájutni gamepad gombkiosztáshoz. Pontosabban, hogy milyen kombinációval milyen cselt lehet csinálni?
Előre is köszi a segítséget!
Nem tudjátok, hogy hol lehetne hozzájutni gamepad gombkiosztáshoz. Pontosabban, hogy milyen kombinációval milyen cselt lehet csinálni?
Amelyik cápa a kezedből eszik, az a lábadból is fog ;-)
Elküldve: 2005. 10. 17. 07:28
Noti: Gateway P6860FX, Desktop: MSI K8N SLI Platinum, AMD Opteron 170, 2*512 TCCD, EVGA 8800GT, Raptor 74 + Maxtor 160 Gbyte Hdd, Fujitsu Siemens 17" TFT, Corsair HX520W táp, Chieftec ház+ full vízhűtés
Elküldve: 2005. 10. 18. 12:19
Nem tudja valaki, hogy megcsinálták-e már a magyar csapatokat a FIFA 2006-ba??
Nekem tetszik a játék,mondjuk az utolsó FIFA amivel játszottam az a 2001 volt.
Nekem tetszik a játék,mondjuk az utolsó FIFA amivel játszottam az a 2001 volt.
Elküldve: 2005. 10. 18. 16:01
Idézet: - Jim74 - - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 14:30
Hali!
Itt... (Excel fájl zipben)
Mindegy, hogy mit érsz el az életben.
A gyászmenet hossza úgyis az időjárástól függ...
A gyászmenet hossza úgyis az időjárástól függ...
Elküldve: 2005. 10. 23. 10:15
Idézet: rainwood - Dátum: 2005. okt. 18., kedd - 17:01
Megvan ugyanez billentyűzetre is? Keresgélem de nem találom.
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W
"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."
"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."
Elküldve: 2005. 10. 23. 11:11
Idézet: BBalázs - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 3:28
Meg kell tanulni/szokni újra a szögletet és a szabadrúgásokat, ez már fifa hagyomány. Tényleg nagyon könnyű volt az előzőben x-re játszani, majd bevágni 1-2 szabadrúgás gólt. Nekem mindent összevetve jobban tetszik elődjénél.
, csak trükközni kell kicsit, ahogy a fifahungary-n is írják.
én a 2005ben sem voltam rászorulva szabadrúgás gólokra, néha jól jött nem mondom, de world classon (nem felvágásként mondom) is mindent megnyertem!
Amúgy 96óta szinte minden fifa progi szerintem jó volt, szintén a hangsúly! Volt 1-1 nem úgy sikerült darab. Ebben az nem tetszik hogy amikor szemben vagy az ellenféllel és nem huzogatod a labdát c-vel akkor szinte lehetetlen passzolni
Amúgy kedvencem Ronaldo megállíthatatlan, védő mellett is futva biciglicsel elhúzza magától és berobog a kapuba majd be is vágja azt
Furcsa, szokatlan, de csak bele kell jönni
Azért a jó édes anyukájuk szomorúszemű Úristenét végre már bele tehettek volna teremfocit is ('97rulez).
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!
"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet
Gondolkodtál ma már?
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2005. 10. 23. 18:42
Nemtudom megoldódott-e már a taktikaváltás gondja. A numerikus billen a 5ös a védekezés/normál/támadás.
Ott van még a 4862 is, dezekere nem jöttem rá mit csinálnak.
(Bocs ha már volt.)
(Bocs ha már volt.)
Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"
Elküldve: 2005. 10. 23. 20:54
Idézet: Samm - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 17:42
Nemtudom megoldódott-e már a taktikaváltás gondja. A numerikus billen a 5ös a védekezés/normál/támadás.
(Bocs ha már volt.)
(Bocs ha már volt.)
meg tudod nézni valahol hogy melyik melyik, csak a játok közben rövidítés szerepel, mikor megnézed menüben kinn, akkor meg teljes nével, elöbb láttam a menüben min t ajátékban így nem jegyeztem meg
de biztos hasznos majd megnézem holnap.
Egész jó benne a a rendes bajnokságot játszani, nem ilyen félig elbaxot managereset hanem csak játszani a mecseket mint régen
Gondolkodtál ma már?
Gondolkodtál ma már?
Elküldve: 2005. 10. 23. 21:19
Idézet: Samm - Dátum: 2005. okt. 23., vasárnap - 19:42
(Bocs ha már volt.)
(Bocs ha már volt.)
Wow, mióta kerestem hogy hol lehet taktikát állítani, köszi!
ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W
Elküldve: 2005. 10. 25. 19:00
hi!
a gond: hiába állítom be és mentem el a control-t mindig visszacseréli a W és E betűt, pedig én az szeretném, hogy az E-vel fejeljen és a W-vel fusson.
kérdés: hogy lehet beállítani hogy ne kelljen minden ki/be lépés után visszaállítani?
thx
a gond: hiába állítom be és mentem el a control-t mindig visszacseréli a W és E betűt, pedig én az szeretném, hogy az E-vel fejeljen és a W-vel fusson.
kérdés: hogy lehet beállítani hogy ne kelljen minden ki/be lépés után visszaállítani?
thx
ASRock P4S61, Celeron 2.4, 2x256 400Hz DDR, Abit Radeon 9550 128DDR.
Elküldve: 2005. 10. 25. 19:50
Idézet: arcadas - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 18:00
hi!
thx
thx
milyen felbontásban megy a játék neked?
(b.nőm új gépében van ilyen kártya, 2napos a gép, ezért nem tudom milyen teljesítményt tud, így nem tudom mennyire viszi ezt a gammát, elmesélhetnéd akár priviben más újabb játékokról is
Gondolkodtál ma már?
Gondolkodtál ma már?

Súgó
A téma zárva.