Idézet: Csurika - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 16:10
Nanááá hogy kirakom a weboldalt egész képernyőre

mért ne?

De már nem fogok nyúlni a felbontáshoz.. 1280*1024
De ha lehetett volna akkor inkább 4:3-as képarányú TFT-t vettem volna..

Azzal nincs ilyen fölösleges baj.. Persze lehet hogy idővel észreveszem benne a jót.
DE AMI IDEGESÍT: hogy nincsennek színei.. már nagyon zavar, hogy pirosat például szinte egyáltalán nem tud megjeleníteni.. csak ilyen kis homokos rózsaszín szerűséget.. ilyen kis fakó genya..
Más szokásaink vannak.

Én nem tudom elviselni, ha egy ablak ki van rakva egész képernyőre és mindent eltakar. Felesleges is akkorába, mert az oldalaknak nem kell akkora hely, és kisebb területen jobban áttekinthető.
Ha a TFT-t nem a natív felbontásán használod, akkor mindenképpen lesz minőségromlás.
Amúgy tényleg nem tudom mi a problémád. Semmi nem tozul a képen, minden rendesen ott van, csak kicsit nagyobb a felbontás a függőleges irányba. Még jobb is.
1280x1024
1280x960
Kaptál függőleges irányban 64 pixelt ajándékba, az az több kifér, a fórumon is pár sorral többet olvashatsz!
A színekre sajnos nem tudok mit írni, mert nálam nincs ilyen probléma.
Nem kényelmesebb a HWSW mellett látni, hogy mi van a kép többi részén? Ha kell indítani valamit, akkor csak az ikonra kattintok és nem kell lerakni az egész ablakot. Látom, hogy közben mit írnak nekem, nem kell lent átkattintani arra az ablakra miben beszélgetek. Ha van másik ablak arra is könyebb átváltani. Szerintem sokkal átláthatóbb ha nincs egy ablak az egész képernyőn.
Nálam csak egy esetben fordula elő, hogy egy valami van a képernyőn és az a meló.
Szerkesztette: Lipton 2005. 10. 28. 21:42 -kor