Idézet
Csurika minek vettél TFT-t ha ennyire nem tetszik? Nem kötelező...
Kaptam...

naná, hogy CRT-t vettem volna ha tudok róla.. (persze így utólag nagyon megtetszett, csak vannak hibái: pl. SZÍN-ek hiánya
Idézet
Nem így működik.
Lámpák nincsenek benne, hanem egy háttérvilágítás van. Egy képpnt (pixel) 3 alpontból áll (subpixel).
Igen, ezt így gondoltam én is valahogyan.. tehát hogy az egy fényáteresztő de elszíneződő réteg.. Mondjuk azt már nem tudtam, hogy 3 rétegű..
Idézet
A 800x600-as kép azért más, mert a monitor skálázta a képet. Megfogta a 800x600-as képet, és kinagyította 1600x1200-ra, de ezt úgy csinálta, mintha közben rá is rakott volna egy bilinear filteringet, ezért nem pengeéles.
Én a mondat végét ugyan nem értem

, de attól még szerintem, vagyishát így tudatlanul az elképzelésem szerint a rasztereken belül egy kis kocka (pixel) egyszerre csak egy tulajdonsággal rendelkezhet. Tehát nem lehet az, amit leírtam, hogy a kis kocka=pixel egyis sarka fekete a másik meg fehér..

a példa kedvéért..
Vagy nem így van?
Idézet
A színt sajnálom, kíváncsi lennék, hogy milyen. Le tudod fényképezni?
Persze.. de nem tudom menniyre fog sikerülni.. mindenesetre melléteszek egy PIROS papírlapot vagy valamit amit találok..
Intel P4 2.80E GHz (Prescott) + ASUS P4P800-E Deluxe + 2*256MB 400MHz DDR + Maxtor 200 GB SATA + Club 3D Radeon 9800Pro 128MB 256bit