HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali TFT-k III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali TFT-k III. Értékeld a témát: -----

#338 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 24. 00:53

Idézet: dtbsz - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 21:37

19"-SAMSUNG TFT , 913N
19"-SAMSUNG TFT , 920T
19"-SAMSUNG TFT , 193P

Melyiket?

Mire kell? DTP, (photoshop, 3dmax) viszont nem akarok ghostingot mikozben Counter strikeozok, sem mikor CJ eppen cruise-ol a GTASA-ban, de ha CS muxik akkor tobbivel sem lesz baj. SZOVAL?

A NAGY szo az nagyon is passzol ide.... nagy koltsegvetessel kell rendelkezni amivel en diakletemre nem rendelkezek.... csorofoldi, vagyok.... szoval melyik? (FSC nem volt a felsoroltak kozt)

Én azt mondom 193P.Nem fogod megbánni.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#339 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 01:11

Idézet: Steveke - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 14:33

Ez a MagicBright + Magic Tune ezek pontosan micsodák a Samsung monitoroknál?

Látom egy választ már kaptál.
Nekem 193 P van és szerintem nagyon jól működik bármilyen beállításnál.Ha gondolod olvass utána a prohardver.hu-n.
Ott egy kicsit negatívumként kezelik a dolgot - mintha az ember folyamatosan állítgatná a monitoron a képet -de ez ne riasszon el. :)
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#340 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 08:51

Idézet: carcass - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 1:50

Hát nem tegnap jártam erre az biztos, de amint látom a helyzet nem változott.Kb fél éve voltam benne a nagy dilemmában, hogy miféle TFT-t vegyek. Utánajártam mindefelé és elég sok mindent elovastam a témában és kb egy hónapja vettem egy Samsung 193P-t
Szerintem a legjobbak egyike.Már alapban nagyon jól kinéző monitor de mondjuk ez kevésbé fontos.Baromi jó minőségű képet ad legyen az film vagy munka. esetleg játék bár arra nem nagyon használom.Meg hát ma már az ára se olyan eszeveszettten magas.Csak ajánlani tudom.
Ha bárkinek dilemmája vagy kérdése van ezzel a típussal kapcsolazban csak rajta...

Egészen őszintén mondom, hogy ha egy hónapja vetted a Samsung 193P-t, akkor mégsem jártál eléggé utána a témának, mert az FSC P19-2 jobb monitor. Tudom mert volt lehetőségem egymás mellett látni őket "clone" módban. A 193P feketéje pl. meg sem közelíti a P19-2 feketéjét. (Foltos, és világosabb.)

#341 Felhasználó inaktív   FLO 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 08:56

Idézet: Racecam - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 9:51

Egészen őszintén mondom, hogy ha egy hónapja vetted a Samsung 193P-t, akkor mégsem jártál eléggé utána a témának, mert az FSC P19-2 jobb monitor. Tudom mert volt lehetőségem egymás mellett látni őket "clone" módban. A 193P feketéje pl. meg sem közelíti a P19-2 feketéjét. (Foltos, és világosabb.)

Szerintem meg a Samsung 970P jobb monitor mint a FujitsuSiemens (olyan nehéz ezt kiírni?:( ) P19-2!  Prohardver olé!

LINK!

#342 Felhasználó inaktív   FLO 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 09:11

Idézet: Racecam - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 20:33

A tesztel, mi volt a baj, nem elég nagyok a képek?
Ez sem jó? Kép!

Nagyonszép ezen a képen! :) Köszi szépen, ez jó lesz! Csak nem tudok dönteni, hogy eizo vagy samsung..samsung vagy eizo....Netán Samsung?!? Esetleg Eizo? Mégis csak a samsung??  :reklamacio:  Ebbe megőrülök, veszek kettőt!  :D  Persze ha annyi pénzem lenne de nincs! Na szűkült a kör!!!! szerinted mikulás bácsi melyiket hozza a télapó jövőhéten nekem??

Eizo 1910K

vs

Samsung Syncmaster 970P

Köszi a választ, másoktól is kérdezem ezt!!!!! :respect:  :smoker:  :up:

#343 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 09:12

:hemuveg:  :nevet2:
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#344 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 09:48

Idézet: FLO - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 9:56

Szerintem meg a Samsung 970P jobb monitor mint a FujitsuSiemens (olyan nehéz ezt kiírni?:( ) P19-2!  Prohardver olé!

LINK!

És?  :confused:  Most a 193P-ről volt szó.  :rolleyes:

970P-t nem hozza, mert az az egy ami Magyarországon van, az most nálunk van és nem adjuk oda!  :p

#345 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 10:22

Racecam azokat az infokat honnan tudod beszerezni, hogy melyik monitor melyik panelt használja (AUO, Samsung stb)?
Most olvastam a behardware tesztjét, ahol a BenQ FP91E monitorra azt írják, hogy ugyanaz a panel van benne, mint a Samsung 193P-ben :confused: és hogy csak duma, hogy 8 ms lenne. Viszont a te információid szerint ugyanaz az AUO panel van benne, mint a Viewsonic VP191 (V3) vagy a DELL 1905FP  (V2).
" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#346 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 10:31

Nekem a 910T egy kicsit se foltos, teljesen egyenletes a feketéje.

#347 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 12:16

Idézet: jrpryv - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 11:22

Racecam azokat az infokat honnan tudod beszerezni, hogy melyik monitor melyik panelt használja (AUO, Samsung stb)?
Most olvastam a behardware tesztjét, ahol a BenQ FP91E monitorra azt írják, hogy ugyanaz a panel van benne, mint a Samsung 193P-ben :confused: és hogy csak duma, hogy 8 ms lenne. Viszont a te információid szerint ugyanaz az AUO panel van benne, mint a Viewsonic VP191 (V3) vagy a DELL 1905FP  (V2).

Tegyél már be egy linket, mert most nem találom. Meg lennék lepve, ha az Acer-ből alakult BenQ, nem Acer panelt használna, de minden előfordulhat, és az ellenkezője is.
Mondjuk olvastam én már tőlük nagyobb marhaságot is.  ;)

#348 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 12:41

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 11:31

Nekem a 910T egy kicsit se foltos, teljesen egyenletes a feketéje.

Sajnos, amikor egymás mellett voltak a P19-2-vel, azok a fényképek bemozdultak, amiket teljesen sötétben fotóztam, hosszú (1mp) záridővel. Ezt akkor nem is vettem észre, aztán mikor áttöltöttem, hogy majd felhasználom a cikkben, akkor láttam, hogy ezek nem lettek jók. Öszintén megmondom, már lusta voltam, újra kicsomagolni és felrakni a 193P-t az asztalra, gondoltam úgysem fognak hiányozni azok a képek senkinek. Ezek szerint rosszul.  :rolleyes:
Maradtak a sima képek, de ezeket sem tettem bele a cikkbe.

Kép

Kép

Kép

Kép

Nem kritizálni ám, hogy hogyan fényképezek!!  :mad:    :D

#349 Felhasználó inaktív   mucka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 12:43

Szia Racecam,

Segítségre lenne szükségem (mily meglepő). Bruttó 100k környékén nézelődtem 19" TFT után (nincs rá több most,  később sem nagyon lesz..), és megakadt a szemem a Xerox XA7-19i-8ms -os monitorán. Két helyen is beszerezhető 100k alatt (depo).

Kérdésem: nyomozásom során nem derült ki hogy ebben milyen panel is van? Természetesen megnéztem a  "Nagy monitortáblázatot" is :), de ott sincs feltüntetve a panel típusa :confused: . Az adatai tetszenek (170/170, 8ms-g2g, 800:1 kontraszt), de..  Felhasználási terület: home, azaz minden (film+net+kis mmorpg, még kevesebb fps :) )

Ejtenél róla pár szót? (Remélem ez nem egy overdriveos TN+film montitor, mert azokkal már Dunát tudnék rekeszteni.. :Đ )

üdv:
mucka
...WITH A BIT OF LUCK THE NETWORK
WILL PICK ME UP...

#350 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 13:05

Idézet: mucka - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 13:43

Segítségre lenne szükségem (mily meglepő). Bruttó 100k környékén nézelődtem 19" TFT után (nincs rá több most,  később sem nagyon lesz..), és megakadt a szemem a Xerox XA7-19i-8ms -os monitorán. Két helyen is beszerezhető 100k alatt (depo).

Kérdésem: nyomozásom során nem derült ki hogy ebben milyen panel is van? Természetesen megnéztem a  "Nagy monitortáblázatot" is :), de ott sincs feltüntetve a panel típusa :confused: . Az adatai tetszenek (170/170, 8ms-g2g, 800:1 kontraszt), de..  Felhasználási terület: home, azaz minden (film+net+kis mmorpg, még kevesebb fps :) )

Ejtenél róla pár szót? (Remélem ez nem egy overdriveos TN+film montitor, mert azokkal már Dunát tudnék rekeszteni.. :Đ )

AUO MVA+overdrive, ennek az elődje Link!.
Jó az mindenre, de nézd meg, mielőtt megveszed, mert az üveglap ami előtte van - hiába van bevonva tükröződést gátló bevonattal - bizony tükrözödik, és ez zavaró lehet.
Az overdrive-os TN+FILM-ről meg annyit, hogy Dunát azért nem rekesztesz vele. Mondjál kettőnél többet! (Nem olyan nehéz a válasz, mert per pillanat 4 típus van belőle.)

Szólj, ha szabad a gazda!  ;)

Szerkesztette: Racecam 2005. 09. 24. 13:06 -kor

#351 Felhasználó inaktív   mucka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 13:10

Köszönöm a gyors választ!

Nem tudom miért írtam overdrive-ot a TN+Film elé, kicsit hülye vagyok sry..:(  Sima TN+Film-et akartam írni.. (Keresés, olvasás áldozata vagyok! :) )

Szabad a gazda, mert érdekelne :Đ

üdv:
mucka
...WITH A BIT OF LUCK THE NETWORK
WILL PICK ME UP...

#352 Felhasználó inaktív   jrpryv 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 13:18

Idézet: Racecam - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 13:16

Tegyél már be egy linket, mert most nem találom. Meg lennék lepve, ha az Acer-ből alakult BenQ, nem Acer panelt használna, de minden előfordulhat, és az ellenkezője is.
Mondjuk olvastam én már tőlük nagyobb marhaságot is.  ;)

Itt van a cikk, alul írják ezt az okosságot :)
szerk.: illetve mégegyszer elolvasva alul felül írják a hülyeséget :D

Szerkesztette: jrpryv 2005. 09. 24. 13:21 -kor

" Ha lelövünk egy embert, azzal bizonyos mértékig tisztázzuk a vele kapcsolatos álláspontunkat."

#353 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 13:34

Idézet: Racecam - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 13:41

Sajnos, amikor egymás mellett voltak a P19-2-vel, azok a fényképek bemozdultak, amiket teljesen sötétben fotóztam, hosszú (1mp) záridővel. Ezt akkor nem is vettem észre, aztán mikor áttöltöttem, hogy majd felhasználom a cikkben, akkor láttam, hogy ezek nem lettek jók. Öszintén megmondom, már lusta voltam, újra kicsomagolni és felrakni a 193P-t az asztalra, gondoltam úgysem fognak hiányozni azok a képek senkinek. Ezek szerint rosszul.  :rolleyes:
Maradtak a sima képek, de ezeket sem tettem bele a cikkbe.

Nem kritizálni ám, hogy hogyan fényképezek!!  :mad:    :D

Én semmi foltozást nem látok, de tényleg egy kicsit se. :)

A képekről akkor nem írok semmit. :D ;)

#354 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 14:26

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 14:34

Én semmi foltozást nem látok, de tényleg egy kicsit se. :)

Há persze, mer samsung monitoron nem látszik  :D
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#355 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 14:41

Idézet: Miki2 - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 15:26

Há persze, mer samsung monitoron nem látszik  :D

Nem a fényképeken, hanem a sajátomon! :p

#356 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 15:06

Én meg egészen őszintén mondom neked, hidd el hogy nagyon sok helyen utánajártam a dolognak.Nyilván nem kapcsoltam be minden monitort ami az utamba került.
Egyébként  azóta nem nézegetem hogy hol tartanak a dolgok mert asszem ilyenkor már teljesen felesleges.
Egyet azért mondhatok: ami képminőségben felveszi vele aversenyt - nyilván ebben az árkategóriában - az szerintem a CTX S962A.Csak azon meg nincs DVI többek között.
A SF C19-3 típust ismerem de annak lényegesen rosszabbak a paraméterei. Ez a P19-2 miféle, ha már ily nagyon penge vagy a témában :) ?Sztán mennyi az ára?
Igaza van Liptonnnak foltosodást én se nagyon látok, bár lehet azért van mert 193P-n nézem. :)

Bravo

#357 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 15:17

Az meg abszolút baromság hogy a feketéje foltos, mert az enyém pl nem az. Azt meg elképzelni se nagyon tudom hogy a fekete ( ami azért szerintem elég fekete ) még ettől is sötétebb legyen.Vagy lehet hogy rosszul látok? :) Persze ne vedd sértésnek nem rád célzok, de azért én nem vagyok annyira fanatikus, mint sokan mások :respect:  :)

Bravo

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »