Idézet
19es drága nem fér bele, és nagyon zavarnak a baszott nagy 2 perces szünetek a pixelek között...
Nekem még jó a szemem, de nem látok szüneteket, hacsak nem kifejezetten közel hajolok vizsgálva a panel felépítését.
Idézet
És feszt nagyobb felbontásba akaorm kapcsolni a 19es tftket :Đ . MikorA3as doksikat szerkesztettem 19"os tftn, azt hittem megőrülök. Végre visszülhettem a saját moncsim elé, és 1920×1080 75Hz amihez kellett a nagy hely, 1360×1024@85 Hz átlag. Ha nem kell sok hely, 1152@100Hz használom.
A DELL 2005FPW monitorát neked találták ki

, s ha nagyon el vagy eresztve (bár mint írtad, nem igazán

), akkor DELL 2405 rula. Az biztos, hogy fura a TFT-ket nem natív felbontással használni, de a CRT-kkel összehasonlítva annyi más előnyük van, hogy...
Pl. még egy olyan meddő témát, mint fentebb írtak, miszerint a "TFT" kiégeti a szemüket

. Aki monitort vesz, úgy is alaposabban körbe járja a témát, de legalább megnézi, amit javasoltak neki vagy szimpatizál vele. Az eladások alapján újabban többen kívánják kiégetni a szemüket, mint ahányan nem.
Szemkiégetési tanácsadó

: fényerő: minimum; kontraszt: 1/3; RGB komponensenként: 1/3; színhőmérséklet: enyhén meleg. Ez már az érzékenyebbeket se fogja bántani. Ha ezt egy TN-Filmes otthon kipróbálja, azért ne küldjön el a zivatarosba, hogy mé' nem lát egy csomó mindent

.
A 6bit, az 6bit...
Idézet
Ha meg sok lóvét kiadnék, akkor a 730BF lenne 75ért. 4ms az 4ms.
Látod, azért a milisec még nem minden...