Idézet: ave - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 17:29
Én is voltam benn a Metróban de az eladó közölte velem hogy a monitort mégcsak meg sem tudom nézni működés közben mivel nincs működő számítógépük (ugyanis kiálított moncsi volt)! Mire megkérdeztem hogy jó akkor veszek egyet de előbb nézzük meg nincs e pixel hiba! Erre ő: ÁÁÁH erre nincs lehetőség!
Kérek mindenkit akinek van ilyen monitora hogy ossza meg a véleményét hogy milyen is valójában hogy megéri e ezt a 69-et! Nagyon örülnék annak ha esetleg valaki tudna egy videót csinálni hogy milyen a képe a moncsinak utánnahúzás ügyben!
Az lenne még a kérdésem hogy az a 19"-es TFT-k sajátossága hogy 1280*1024-ben a windowsban összefolynak a betűk 0,5-1 méterről!? Ugyanis a Samsung 913N ilyen! ÉS engem ez jobban zavar mint a színmélység hiánya!!
Előre is köszi a segítséget!
A tesztprogram ráfér egy floppyra, vagy usb- mem-re. A Sulinetes gépen is ki lehet próbálni. Nekem azon néztük meg.
A vevőszolgálaton azt mondták, ha 3 napon belül van bármi, hozzam nyugodtan vissza.
Itt néhány sorral nehéz leírni, hogy milyen az AL1913s. Hogy megéri-e a 34994 Ft-ot, ezt mindenki maga döntse el. Nekem megérte.
Videóra éppen felvehetem a tesztprogram kiskocsiját, de hol nézed meg? Zavar-e egyáltalán, hogy van utánhúzása? Sokan ezt úgy fogják fel, mint egy mozgást ábrázoló effektust.
Az eredmény olyan, mint bármely 20 ms-os MVA paneles monitornak.