Idézet: ghostbear - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 22:15
Döntés elött állóknak: sem a "millisec" sem a kontrasztarány önmagában nem mond semmit.
Én tavaj vettem sulinetre egy e-yama 17NE1-S tipust. Paraméterek: 17" a-Si TFT panel 14ms válaszidő, 350:1 kontrasztarány 350cd/m2 fényerő...
Ezek manapság ugye nem túl megnyerő adatok

Ehhez képest bármelyik most kapható mellé bátran oda merném tenni, elhanyagolhatóak a különbségek!
Örök érvényű tanulság: a számok nem sokat mondanak

Hagyjuk meg a számokkal dobálózást a marketineseknek, játszanak velük, mint a hülyegyerekek az oviban

Aki meg TFT-t akar venni, az vegye a fáradságot, és cammogjon el olyan helyre ahol lehet tesztelni-összehasonlítani, és szemre válasszon! Nem kis pénz egy normális monitor, ennyit megér...
Ha megmondod hol vannak nomrálisan beálíltott tftk, amiket képpelmozgókképpel, játékkal, stbvel tudunk tesztelni;mond, megyek!
És szerintem még jönnének páran...
Még vmi! Most akor október végéig lehet SEXben moncsit venni?
//tom hogy looser kérdés, de ahatalmas kínálatot honnan tudom megtekinteni ami kapható is???
730BF utolsó utáni megoldásként jöhet szóba =mert igazából 20szal kevesebb van rá...), vmi 8mses 17es, dvi ofkursz? Hyundai L72D és AOC LM728 ami ettszik és emberiárban van... de csak a Hyyundait találtam itthon, aztis sexen kívűl.
Szerkesztette: MC Pite 2005. 10. 05. 17:45 -kor