Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. okt. 8., szombat - 23:32

Ha botfülem lenne, nem azt hangoztatnám hogy az mp3 a király, hanem csöndbe maradnék. Kb erre gondoltak.
Ezért is félek, hogy meg kelen néznem a 730BF-et, de nem tudom. 913N egre kevésbé szimpi. AKikről azt hszem vágják, írnak olyat, hogy megrendül bennük is a bizamam (észrevehetetlen pixelek, pláne 19"oson

, dvi~sdsub, stb). És vki írta, hogy mi vagyunk a felőtlenek, ha nem nézzük meg;nézzük meg elötte. Köszi;hol???
Csak arra kérlek, hogy ne magyarázd félre amit írtam, mert ez így nem fair!
1./ Szó szerint azt írtam, hogy a 17"-os 0.264 mm-es pixele. és a 19"-os 0.294 mm-es pixele
közötti különbségeket nem lehet látni, szerintem. A pixelek közötti résről, meg Te állítottad, hogy azok láthatóak, ráadásul összekeverted ezt a pixel fizikai méretével (azt írtad 0.294 mm). Válaszoltam is rá, de nem reagáltál.
2./ Mi van a D-SUB-DVI közötti különbségekkel? :confused: Benne van az írásomban is, hogy - az újabb videokártyáknál már csak
alig-alig látható mértékben, de van különbség a DVI javára. Sőt, egyéb szempontok is a DVI mellett szólnak.
Link! A csatlakozókról, pedig javaslom, hogy olvasd el ezt a kis cikket, ebben elég érthetően el van magyarázva a felépítésük, mi az a DVI-I, DVI-D, DVI-A, stb.
Link! (Sajnos, csak németet tudok most linkelni, a Computerworld cikke már nem elérhető.)
Itt a képen is látszik egyébként, hogy a DVI-I (digitális+analóg) csatlakozón, mely érintkezőkön jön az analóg jel, na ezt a jelet a "csatlakozó átalakító" a szabványos D-SUB csatlakozóra teszi ki, hogy össze lehessen dugni a monitorral. (Ezért is rossz az a felvetés - amit hallani néha -, hogy: Minek a monitoron a DVI csatlakozó, majd a videokártya D-SUB csatlakozója helyett, "átalakítóval" a DVI-vel kötöm össze, és akkor jobb lesz a kép!
Ugyan olyan lesz.
Szerkesztette: Racecam 2005. 10. 09. 09:09 -kor