Sziasztok!!!!
Immár az új monitoromon bámulom a fórumot! Ez igen! Hihetetlen jó ez a moncsi. Gyönyörű színek, könnyű kezelhetőség...
Amúgy amikor a Miklandban voltam, mondták, hogy kb. 10-et kaptak ma. Volt aki át sem vette, mert az övé pixelhibás volt. Hát nekem szerencsém volt. Pixelhibát nem találtunk, mindössze egy kis ponton állítólag az üvegfelület belső oldalán lehet egy kis gyártási piszok, mert minden színnél 1 foknyit halványabb. Persze ez is csak akkor látszik, ha egyszínű a háttér, akkor is gúvasztani kell a szemet.
A szoftverről: Nos elkezdtem vele játszani, és amikor a resolution beállítást megváltoztattam, akkor lefagyott... Lefagyott volna, ha nem vártam volna elég ideig. Valójában vártam egy percet, közben figyeltem a gép reakcióit a gombokra (Ctrl-Alt-Del), mert ez nem tűnt szokványos fagyásnak. Nos úgy néz ki, hogy a progi kicsit leterhelte a gépet, pedig elég bika gépem van

Amikor lenyomtam a varázs-billentyű-hármast, akkor az egérkurzoron láttam, hogy valami töltődik, csak nem jön be az ablak. Próbálkoztam még egy kicsit, egy kis Esc, aztán valahogy bejöttek az ablakok. Azóta minden gördülékenyen megy. Javaslom próbáljátok ki ezt az "orosz" módszert. Meg hagyjatok a Samsungnak egy kis időt.
Egy érdekesség. Amikor rádugtam a monitort a működő gépemre, minden jól ment. Gondoltam egy újraindítás nem árt, ezért nyomtam a gombot. Amikor bootolni kezdett, kiírta, hogy CPU hiba, vagy a CPU le lett cserélve ?!?!?! Ejha, mondom ez a monitor aztán nem gatyázik. Persze mikor a Biosban nem állítottam át semmit, csak csináltam egy mentést, már ment minden rendben. Hála Istennek.
Szóval most nagyon boldog vagyok, gyorsan ki is próbálok egy filmet.
Üdv