LTB és Vendor!
A Back Pro csak akkor kattog, amikor kihúzom a falból néha teszt gyanánt!

Olyan kusban van, hogy már szinte idegesítő!
Ellenben a Back-nél szerintem nagyobb gáz van, mint kis tűrés (nincs kapcsrajzom róla, de igen sokat foglalkoztam vele). Természetesen a kapcsolási szintet (?), azt amit bekapcs után a nyomógomb nyomogatásával lehet állítgatni, vhova 160V-ra állítottam, de SEMMIT sem változtatott. Csináltam egy "szkópot", ami a 220-at a hangkártyán CD minőségben (azért monóban) grabbelte. Akkora szörnyűségek voltak a 220-on, hogy én a látványtól is meghűltem, de ezekre nem kapcsolt SOHASEM (valszeg a 160V-os korlát miatt), ellenben a 220 legszebb, legszabályosabb, szinte csont színuszos szakaszaiban rájött a hiszti, ami 5 mp-től 30 percig is tudott tartani. Tehát laikusként egy sz#r szkóppal azt meremTEM(!) állítani, hogy kideríthetetlen, hogy a Back miért kapcsolgatOT(!). A szkóp egy trafóval választotta le a 220-at, a szekunder oldalon meg néhány ellenállással volt lecsökentve a fesz, azaz lehet, hogy a rettenet rövid sercegéseket azért nem láttam, mert azt egy trafó nem bírja átvinni (ez egy sima táp trafó volt, nem vmi nagyfrekis csoda).
Aztán pár hete elment a villany, feltúrtam a ház (Bp, város közepe, 4 em) biztosítószekrényét de semmi, emeleten is túrtam de szintén semmi!!! Valahol menet közben eltűnt a fesz. Ügyeletes szerelő 10 perc alatt kint is volt, végül kiderült, hogy az épület összevissza (néhány emeletről összeválogatva összevissza néhány lakás) még külön kis biztosítókkal is védve van, ezek meg az épület leglehetetlenebb helyein vannak elszórva. Na az egyik ilyen volt megpatkolva, hogy a féllegálisan üzemeltetett szoliszalont elbírja. Tehát ez a nagyfogyasztó szétégette a patkolást is, és ez a finom sercegés zavarta szegény Back-et (pedig már majdnem kidobtam a 3-ikról).
Annyiból érdekes, hogy ez a Back-Pro-t SOHA NEM ZAVARTA!!! Valamint a Back hajnali 2 órakor is tudott hisztizni, amikor a szoliszalon fix nem működött.