HWSW Informatikai Kerekasztal: Keymedia hirdetés a fórumban - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Keymedia hirdetés a fórumban lásd Origo fórum Értékeld a témát: -----

#501 Felhasználó inaktív   Enolagay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 11. 19:31

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 20:22

Éppen ezért érvényesek itt is a magyar törvények, és ezért törvényellenes a szerzői jogokról szóló kitétel a fórumszabályzat legutóbbi változatában.

ez tenyleg egy baromsag. most nezem. kijavitjuk.
free élettér service for addicts

#502 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 11. 19:34

Idézet: Enolagay - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 20:31

ez tenyleg egy baromsag. most nezem. kijavitjuk.

Köszi. :up: Vigasztaljon, hogy nem ti vagytok az egyetlenek, más magyar fórumokon is láttam ilyen szöveget a szabályzatban.

#503 Felhasználó inaktív   Enolagay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 19:37

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 20:21

Speciel a szabályzatot csak a törvényekkel összhangban elemezgetjük, amiknek bizony meg kell felelni.

a forumszabalyzatnak max annyi koze a valos torvenyekhez, hogy a szerzoi jogi es az adatvedelmi jogi torvenynek meg kell felelnunk. innentol kezdve viszont a sajat szabalyaink ervenyesek.

#504 Felhasználó inaktív   Enolagay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 19:39

egyebkent most nezem milyen barom hirdeteseket jelenit a keymedia...

#505 Felhasználó inaktív   Enolagay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 19:44

Idézet: GoLAN - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 20:31

Ezzel tökéletesen egyetértek. Szívesen fogadok reklámokat is ezen az oldalon, ha ez a HWSW érdekét szolgálja,

ebben az a jo, hogy ha felraknak egy bazi nagy bannert a forum tetejere, akkor is lenne 100 manus, aki itt ugralna, mondvan, a kurva reklam miatt most scrollozni kell...

#506 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 19:56

Pedig pont elférne a hírajánló helyére ;).

#507 Felhasználó inaktív   Enolagay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 19:57

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 20:56

Pedig pont elférne a hírajánló helyére ;).

az egy reklam, a sajatunk. :)

#508 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 19:59

Idézet: Enolagay - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 19:28

naiv vagy ha ezt gondolod. hisz megint csak 100 addict hoborgot zavar. a masik par tizezret nem. abbol a 100 addictbol pedig a 99 szazaleka ki is tiltotta a keymediat. nem lepodnek meg ha mar te is megtetted volna. akkor viszont mit ugralsz itt?

Már megint ezzel érveltek? Komolyan mondom, hogy ennyire nem lehettek rövidlátóak, ezt szándékosan csináljátok? Mondd, ha kiáll az utcára 1000 ember tüntetni a magas kenyérárak miatt, az azt jelenti, hogy a társadalom többi tagja csendben elfogadja és egyetért a kenyér árával?
Én nem tudom, Nektek nincs emberismeretetek? Veletek nem fordul az elő, hogy valamit csendben tűrtök, egy küszöbig, aztán betelik a pohár és egyszerre hátat fordítotok neki s csendben maradtok, mert esetleg mások hozzáállása miatt semmi hasznát nem érzitek annak, hogy szóljatok? Nem tűnik fel, hogy egyre-másra mennek el a fórumról olyan emberek, akik valódi értékeket tettek bele ebbe az egészbe? nem tűnik fel, hogy amiért háborgunk, az nem egy nyalóka a kirakatban, hanem egy közösen felépített dolog, amit mi nem üzleti oldalról, hanem értékítélettel megközelítve próbálunk megőrizni olyannak, amilyenné tettük? nem tűnik fel, hogy ez az egész rég nem a kéjszarzsákról, meg ostoba banner-ekről szól, hanem ezek is csak cseppek, amik majd túlcsordulva a tűrés bilijében, elérik azt, hogy csendben váltsunk? Nem érzitek úgy, hogy közösen kellene megoldást találni egy olyan problémára, ami mindannyiunkat érint? Nem lenne itt az ideje kicsit együtt gondolkozni?
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#509 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 20:11

Idézet: Enolagay - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 20:39

egyebkent most nezem milyen barom hirdeteseket jelenit a keymedia...

Noigen, mondtam feljebb, hogy szeressük ha értelmetlen dolgokat erőltetnek :-) De gondolom örülnek ha jön valaki aki be akar kerülni jó pénzért az adatbányába. Szerviz szóra vajon mit mond? Autószervizre? Csinálni kellene teszttopikot neki jól  :D

Szerkesztette: Jahno 2005. 09. 11. 20:12 -kor

Make love not Wor.

#510 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 20:18

Idézet: Enolagay - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 20:57

az egy reklam, a sajatunk. :)

[flame]
Ha lenne mit hirdetni, akkor meg ertelme is volna :)
[/flame]

#511 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 20:21

Idézet: Enolagay - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 19:14

igy van, koszonjuk szepen. komolyan.

de ettol meg nem ti finanszirozzatok, s nem is vagytok feljogositva, hgy uzletifejlesztesi reszebe beleszoljatok. foleg ugy, hogy -- mar sokszor leirtam -- mar kiirtottatok a keymediat. csak jol esik itt flamelni...

mar tobbszor mondtam. ez nem egy szuperliberal hely, itt van egy altalunk lefektetett szabalyzat amit elfogadtatok, mi ezt modosithatjuk, ezt is elfogadtatok.

ezt a szabalyzatot torvenykent elemezgetni, joghezagokat keresni bene pedig nevetseges. a hwsw-n nincs birosag, ez nem egy miniallam.

Gondolom a "jogos" rész nekem szólt, mert én hoztam fel az előző oldalon. Nem flamelni akarok, az egész nem érdekel ennyire, de azért pár gondolat (ugye azért lett ez a téma, hogy beszéljünk róla):

Igen, a hwsw nem miniállam, lehet ilyen olyan szabályzatokat hozni és elfogadtatni a júzerrel, de ettől még a hwsw üzemeltetésére -és más fórumokéra is- vonatkoznak jogszabályok. A jogi kérdéseket csak azért hoztam fel, mert tényleg baromi kíváncsi lennék -nem csak a hwsw-vel kapcsolatban- arra, hogy az ÉN hozzászólásom tartalmát módosíthatja-e a fórum üzemeltetője kénye-kedve szerint. Meg rámkényszeríthet-e olyat a szabályzatban, hogy én lemondok mindenféle szerzői jogaimról a postom tartalmával kapcsolatban.

Mondjuk az egész mégha valóban problémás is, szimplán megkerülhető annyival, hogy a szabályzatba bekerül plusz egy pont, hogy a fórum felhasználója elfogadja, hogy a hozzászólásai tartalmába esetleg reklám linkek kerülhetnek. És ha ezt a juzer elfogadja, akkor onnantól nincs is min vitázni. De ez -még- nincs benne a szabályzatban :)

Szűrés: az hogy szűröm a reklámot, az egy dolog. Más reklámokkal kapcsolatban teljesen igazad lenne, én szűröm ha tudom, de más láthatja, az nem érdekel. Itt viszont az én postjaimról van szó, és NÁLAM a szűrés miatt ugyan nem látszik a reklám, de attól még ott van, és másik 10000 felhasználó látja a reklámot az ÉN -általatok vagy a keymedia által _módosított_!- postomban. És én lehet, hogy ezt nem akarom, mert mondjuk ellentétes a vallásommal, vagy mert nem akarok bizonyos cégeket reklámozni. Vagy egy teljesen ártatlan hozzászólásom később akár az én saját üzleti érdekeimet is sértheti egy másik cég reklámjával.

Semmi baj egyébként keymediával, ez is egy reklámozási forma, csak szerintem a fórumokon való alkalmazása felvet néhány érdekes kérdést.
-ZsOlTi-

#512 Felhasználó inaktív   Enolagay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 20:22

Idézet: GoLAN - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 20:31

Azonban, ha az én nickem alatt lévő hozzászólásban olyan hivatkozások vannak, amiket én nem raktam bele, azt erősen sérelmezem,

tartalmilag nem modosult a hozzaszolasod/iromanyod, a szerzoi jogaid nem serultek, mert csupan formailag modosult az iromany.

ez kb olyan mint amikor a print hvgben az altalad irt autos cikkbe betesznek egy autos reklamot vagy autos szorolapot. csak ez internet, mas a technologia.

#513 Felhasználó inaktív   Enolagay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 20:26

a forumszabalyzat legutobbi modositasa hiba mint mondtam, javitjuk. a keymediaval kapcsolatban sajnos hibas koncepcio menten lett modositva a szabalyzat, ezt is orvosoljuk.

#514 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 20:26

Idézet: Enolagay - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 21:22

tartalmilag nem modosult a hozzaszolasod/iromanyod, a szerzoi jogaid nem serultek, mert csupan formailag modosult az iromany.

ez kb olyan mint amikor a print hvgben az altalad irt autos cikkbe betesznek egy autos reklamot vagy autos szorolapot. csak ez internet, mas a technologia.

Csakhogy itt a tartalom a forma is egyben. Kár csűrni csavarni, ha én nem hírdetek targoncát, akkor nem hírdetek targoncát. Márpedig az eredeti hozzászólás nem szólt ilyenről.

#515 Felhasználó inaktív   Enolagay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 20:27

Idézet: didyman - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 20:59

Már megint ezzel érveltek? Komolyan mondom, hogy ennyire nem lehettek rövidlátóak, ezt szándékosan csináljátok? Mondd, ha kiáll az utcára 1000 ember tüntetni a magas kenyérárak miatt, az azt jelenti, hogy a társadalom többi tagja csendben elfogadja és egyetért a kenyér árával?
Én nem tudom, Nektek nincs emberismeretetek? Veletek nem fordul az elő, hogy valamit csendben tűrtök, egy küszöbig, aztán betelik a pohár és egyszerre hátat fordítotok neki s csendben maradtok, mert esetleg mások hozzáállása miatt semmi hasznát nem érzitek annak, hogy szóljatok? Nem tűnik fel, hogy egyre-másra mennek el a fórumról olyan emberek, akik valódi értékeket tettek bele ebbe az egészbe? nem tűnik fel, hogy amiért háborgunk, az nem egy nyalóka a kirakatban, hanem egy közösen felépített dolog, amit mi nem üzleti oldalról, hanem értékítélettel megközelítve próbálunk megőrizni olyannak, amilyenné tettük? nem tűnik fel, hogy ez az egész rég nem a kéjszarzsákról, meg ostoba banner-ekről szól, hanem ezek is csak cseppek, amik majd túlcsordulva a tűrés bilijében, elérik azt, hogy csendben váltsunk? Nem érzitek úgy, hogy közösen kellene megoldást találni egy olyan problémára, ami mindannyiunkat érint? Nem lenne itt az ideje kicsit együtt gondolkozni?

egyetertek.

#516 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 20:28

Idézet: Enolagay - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 21:26

a forumszabalyzat legutobbi modositasa hiba mint mondtam, javitjuk. a keymediaval kapcsolatban sajnos hibas koncepcio menten lett modositva a szabalyzat, ezt is orvosoljuk.

Helyes, csak nem tudom, hogy.

Idézet

Hamár mást nem, egy kis gúnyt, igaz?

#517 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 20:28

Idézet: Enolagay - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 20:44

ebben az a jo, hogy ha felraknak egy bazi nagy bannert a forum tetejere, akkor is lenne 100 manus, aki itt ugralna, mondvan, a kurva reklam miatt most scrollozni kell...

Értem a dilemmátokat, nincs tökéletes megoldás, de a fórum lényege veszik el, ha mások nem azt látják egy hozzászólásban, mint amit a szerző írt.

Egyébként minden relatív, a semmihez képest a banner zavaró, de a keymediahoz képest megváltás.

Egyéb ötletek, mérlegelés nélkül:
Kevésbé zavaró, alsó szegély, vagy jobb oldali banner sáv.
Időszakos (reklám) hírlevél, esetleg tematikus opcióval - így mégis user friendly.
Hozzászólások közé - nem a tag postjába - beszúrt egysoros Adds by HWSW link.
Reklámmentes fizetős tagság, mint regisztrációs opció.
HWSW márkázott reklámtárgyak értékesítése - 32e tagot már érdemes lenne megmozgatni.

#518 Felhasználó inaktív   zZsOlTi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 20:29

Idézet: Enolagay - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 20:26

Csak volt/van értelme ennek a vitának :)  :up:
-ZsOlTi-

#519 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 20:29

Idézet: Enolagay - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 21:27

egyetertek.

Ha így van, akkor találjunk. Most.

#520 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 11. 20:33

Idézet: Omega - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 21:26

csavarni, ha én nem hírdetek targoncát, akkor nem hírdetek targoncát. Márpedig az eredeti hozzászólás nem szólt ilyenről.

Hozzászólásodban nincs is targonca...
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »