HWSW Informatikai Kerekasztal: Keymedia hirdetés a fórumban - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Keymedia hirdetés a fórumban lásd Origo fórum Értékeld a témát: -----

#541 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 12. 05:36

Idézet: Enolagay - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 22:33

neked is folosleges beleirnod, hisz offtopic amit irsz.  :D

Pffff :omg: :p  :Đ

#542 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 08:49

Idézet: Enolagay - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 19:48

...
a tartalmat mi hordjuk ossze azzal, hogy megcsinaltuk ezt a forumot, ezt a kozossegi helyet, s nepszerusitettuk. te is irkalhatsz ebbe a forumba, hozzarakhatsz, cserebe tanulhatsz a mi altalunk idevonzott mas emberkek velemenyebol, melyek attol lesznek tartalom, hogy egy helyen vannak osszegyujtve altalunk.
...

Elhatároztam, hogy nem szólok bele az itt folyó vitába, de - fene a pofámat - nem tudom megállni, hogy erre ne reagáljak.

Olyan szinten nincsen igazad, hogy az már-már a szemtelenség határát súrolja. :(
Ha így folytatod, akkor nem kevés ember zsebében fog kinyílni a bicska. Azokéban, akik (elképzeléseiddel ellentétben) összehordják a tartalmat, amiből ti profitálni szeretnétek. Mert akár tetszik, akár nem, nyunyunak igaza volt...

Na azt hiszem inkább nem is olvasom tovább a topikot. :D

RE: hogy világos legyen, mit kifogásolok: a tartalmat nem ti hordtátok össze, azt azok tették, akik megtöltötték hasznos információval az üres fórumot. Ti a keretet biztosítottátok ehhez. :omg: Perzse ez is nagyon fontos, mégis, nagy különbség van a két dolog között.

Egy hasonlattal élve: a műteremtulajdonos érdemének tekinthetőek azok a képek, melyeket kiállít? Dehogy, ő csak a lehetőséget biztosítja, hogy a művészek megmutathassák műveiket.

Szerkesztette: Etele 2005. 09. 12. 08:57 -kor

#543 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 09:07

Idézet: Enolagay - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 19:28

naiv vagy ha ezt gondolod. hisz megint csak 100 addict hoborgot zavar. a masik par tizezret nem.

Francokat nem. Csak nem kötődnek annyira ide, mint mi 'addictek'. Persze, emiatt aztán könyebben odébb is állnak :omg: És nem fognak szólni, hogy már el is húztak.

Idézet: Enolagay - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 19:48

a tartalmat mi hordjuk ossze azzal, hogy megcsinaltuk ezt a forumot, ezt a kozossegi helyet, s nepszerusitettuk. te is irkalhatsz ebbe a forumba, hozzarakhatsz, cserebe tanulhatsz a mi altalunk idevonzott mas emberkek velemenyebol, melyek attol lesznek tartalom, hogy egy helyen vannak osszegyujtve altalunk.

Ha kiszűröm a hozzászólásokból azt a néhány hozzáértőt, aki itt-ott a szakmai részben próbálkozik a szakmai szinvonal fenntartásával, és a saját gyakorlati ismereteit osztja ingyen és bérmentve mindenkinek, akkor láthatod, hogy mit is raktok ti hozzá a tartalomhoz. Cirka annyit, hogy az addictek távozása után néhány hét múlva már az SG vagy a PH! szinvonalát taposnátok.

A HWSW fórumot látogatni eddig két dolog miatt érte meg. Egyik, hogy sokszor nem csak a bazári benyögések szintjén kapott tanácsot az ember, hanem komplex tenni/ellenőriznivalókat: információhegyeket vágtak a fejéhez, ha kérdése volt. Szakmaiság, ugye. A másik, hogy jó, kiszámítható volt a bolha: az egyik legjobb a haza ugaron.

Most meg az van, hogy a fórummotor mint a mesében: a hozzáértők lassan megunják, utánpótlás alig, nincs fix szakmai referencia: a bolha forgalma, kínálata, szinvonala sűlyed, és a fórumszabályzatot használják azok ellen fegyverként, akik túl nyilvánvalóan próbálnak komolyabb adagokat árulni... (Igen, arról a pontról van szó, amit részben még én fogalmaztam - mostanra úgy gondolom, nagy hiba volt.)
Ráadásnak meg még targoncareklám is :omg: Roppantul fogok örülni, ha végre rájössz, hogy egy szakmai fórumon szakmai reklámokra van szükség, és ez bezony több munkával, több odafigyeléssel jár - viszont többet is hoz, mint egy ilyen keymedia baromság.

Ha pénzt akartok látni, akkor törődjetek végre picit a fórum szakmaiságával: gondoskodjatok róla, hogy érdemes legyen idejönni, ittmaradni a szakmai rétegnek. (Hogy is volt ez az egész a FAQ és a Senior (vagy mifene) státusz körül? ) Emellett tegyétek már rendbe végre a bolhát - pénzt csak onnan fogtok látni, ahol pénz van, a bolha pedig mind az eladók, mind a potenciális (és, talán: tematizált, tematizálható) reklámfelület tekintetében kincsesbánya lehetne.

Ja, és rakjátok rendbe valahogy a motort. Hiába az egész, ha kiszámíthatatlan az alapja. A mostani "Dögledezik? Nosza, takarítsunk!" jelleg már nem folytatható túl soká.

Szerkesztette: Rive 2005. 09. 12. 09:37 -kor

Elköltöztem :-)

#544 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 12. 09:24

De Basszus, nekem ilyenek nem jelennek meg!!! :eek:
Keymediát akarok látni, hogy kell beállítani, hogy láthassam??  :reklamacio:

#545 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 09:33

Jelenleg nekem sem jelenik meg keymedia, pedig én nem szűröm...
Tyraan - Artum Inferniti

#546 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 09:47

http://www.hardwareoc.hu/forum/
Nézd meg itt. Lent van egy kis reklám, nem zavaró, mégis ott van (itt mondjuk google helyett lehetne, vagy google balra el, reklám mellé jobbra).

#547 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 09:50

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. szept. 11., vasárnap - 20:56

Pedig pont elférne a hírajánló helyére ;).

Hírajánló jó, elszoktam olvasni az érdekeseket :) Bár a 4-ból egy helyet kiadhatnátok külső reklámnak is (mint múltkor a samsungos csereakciót). Ha ez lenne, akkor lehet, hogy pár napra én is küldenék be fizetett cikket :)

#548 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 09:55

Ha ez a keymedia ize bennmarad en mashol fogok forumozni. Nem ertem mire jo ez, aki ide irkal pl a hardware topikokba, azokat a reklamok nemigen erdeklik. Az egesz kelloen olvashatatlan lesz. Legalabb a forumokbol kihagyhatnatok. Jo volt ez a forum, de ezzel magatok alatt vagjatok a fat.

Remelem a Keymedia lesz az elso akiket elsokent allit falhoz a forradalom :) Ala Galaxis utikalauz.

#549 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 10:00

Idézet: csosz - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 10:55

Ha ez a keymedia ize bennmarad en mashol fogok forumozni. Nem ertem mire jo ez, aki ide irkal pl a hardware topikokba, azokat a reklamok nemigen erdeklik. Az egesz kelloen olvashatatlan lesz. Legalabb a forumokbol kihagyhatnatok. Jo volt ez a forum, de ezzel magatok alatt vagjatok a fat.

Remelem a Keymedia lesz az elso akiket elsokent allit falhoz a forradalom :) Ala Galaxis utikalauz.

Ránéznek a hozzászólásaid számára aztán legyintenek. Te nem vagy célcsoport.

:ontopic:

Nem lehetne, hogy csak a bolhán menjen a keymedia. Elvégre ott a pénzkeresés folyik viseljék, az pörög a legjobban tehát a reklámértéke is nagyobb.
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#550 Felhasználó inaktív   Rive 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 10:10

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 11:00

Nem lehetne, hogy csak a bolhán menjen a keymedia. Elvégre ott a pénzkeresés folyik viseljék, az pörög a legjobban tehát a reklámértéke is nagyobb.

Már így is dögledezik az itteni bolha... Ha így megy tovább, akkor lassan már bárhol máshol jobban megéri hirdetni, mint itt. Akkor pedig a népesség fénysebességgel megindul a pénz után - elfele.

Szerkesztette: Rive 2005. 09. 12. 10:11 -kor

Elköltöztem :-)

#551 Felhasználó inaktív   OLE-3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 12:06

Idézet: csosz - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 10:55

Szűrd le a francba, en is azt tettem. keymedia :down: :boa:

#552 Felhasználó inaktív   kla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 12:09

Mint oreg (nem az en korom, hanem a hwsw szempontjabol), bar nem tul szoszatyar hwsw-s, gondoltam en is velemenyt nyilvanitok ezugyben. Bar egyes hwsw-s fomuftik hozzaallasa a temahoz nem tetszik, nem fogok ezekre reagalni, mivel finoman szolva nem vagyok flame-elo hangulatomban.

Ami a temat illeti. Az ilyen es ehhez hasonlo web-es "magazinok" celja nem elsosorban a kozonseg kivansagainak lesese (bar ez is fontos a hosszutavu tuleleshez) hanem a tulajdonosok es a munkatarsak jovedelmenek eloteremtese. Ebbol a szempontbol a mindenfele reklamok beepitese igencsak fontos adalek.

A reklamok miatt igazabol nem lehet senki "merges" semmilyen weblap-tulajra aki profitalni is akar a lapbol, nem csak szeretetszolgalat szinten uzemelteti.

Viszont, termeszetesen, a latogatoknak ugyanugy joga van mindenfele olyan reklamot szurni, ami neki nem tetszik tartalma, minosege, modszere miatt. Ha esetleg ez a szuresi jog vitathato is a lehetoseg mindenkeppen adott.

A keymedia-s reklam is csak egy reklam. Szurese sokak szamara nem feltetlenul egyertelmu, de termeszetesen lehetseges.

Aki elturi a reklamokat, vagy esetleg kivancsi rajuk, azokat nem fogja zavarni egy ujabb reklam. Akiket zavar, az fektesse bele a par percnyi idot, ami ahhoz szukseges hogy megtudja hogyan lehet szurni oket.

Csak ennyit akartam.

:o
"I enjoy working with people. I am putting myself to the fullest possible use, which is all I can think that any conscious entity can ever hope to do." (HAL9000)

#553 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 12:11

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 10:33

Elég rövid az a szólista, amit figyel. Ráadásul korlátozott a megjelenés szavanként és összességében is. Az sem állandó, hogy melyik szavakat figyeli, volt, hogy rövid idő múlva frissítve az oldalt, teljesen másokat emelt ki, holott nem történt újabb hozzászólás. Lehet még nem futottál bele, de lehet a következő hozzászólásod már kerti öntözőrendszert fog hirdetni.

#554 Felhasználó inaktív   GoLAN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 12:30

Idézet: OLE-3 - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 13:06

Szűrd le a francba, en is azt tettem. keymedia :down: :boa:

Csak látszatra tudod szűrni, attól még hogy nálad nem látható, a te hozzászólásodat is reklámmá alakítja mások gépén, aztán majd Princo DVD-t fogsz hirdetni, holott te esküszöl a TDK-ra.

Én az mellett vagyok, hogy ha büdös van, akkor ne azt javasoljuk, hogy mindenki rakjon csipeszt az orrára, hanem húzzuk le a szart. Már bocsánat a konkrétumért.

Inkább azzal kellene foglalkozni, hogy "társadalmi támogatottsággal" mi másból lehet bevétele a HWSW-nek a keymedian kívül. Bevétel kell, ez teljesen érthető igénye az üzemeltetőnek.

#555 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 12. 13:45

...

Csatolt fájl:

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#556 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 12. 14:25

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 10:33

Én sem szűröm direkten és én sem látom.. :banghead:
Ez annyira kiábrándító, semmi kihívás, semmi küzdelem, semmi félórás szarakodás a böngészővel... Ígyis-úgyis szűrném, de sokkal büszkébb lennék magamra, ha én állítanám be, hogy szűrje, de itt valami automatikusan leszűri nekem. :(

Mindjárt sírok!! Kép Hüpp-hüpp...

#557 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 15:09

Idézet: GoLAN - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 13:30

Csak látszatra tudod szűrni, attól még hogy nálad nem látható, a te hozzászólásodat is reklámmá alakítja mások gépén, aztán majd Princo DVD-t fogsz hirdetni, holott te esküszöl a TDK-ra.

Jaj, mert azt te hirdeted... ez lesz a legkisebb baja az embernek :).

#558 Felhasználó inaktív   Nigel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 15:15

Idézet: Warton - Dátum: 2005. szept. 12., hétfő - 14:25

Én sem szűröm direkten és én sem látom.. :banghead:
Ez annyira kiábrándító, semmi kihívás, semmi küzdelem, semmi félórás szarakodás a böngészővel... Ígyis-úgyis szűrném, de sokkal büszkébb lennék magamra, ha én állítanám be, hogy szűrje, de itt valami automatikusan leszűri nekem. :(

Mindjárt sírok!! Kép Hüpp-hüpp...

Ne légy annyira szomorú! Ugyanúgy lehet blokkolni, mint bármilyen más hirdetést, így szó sincs félórás szarakodásról: kb. 3 kattintás.  ;)
"There's a statistical theory that if you gave a million monkeys typewriters and set them to work, they'd eventually come up with the complete works of Shakespeare. Thanks to the Internet, we now know this isn't true." Ian Hart

#559 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 15:37

Üdv Rive
Beleolvastam ezen oldalon  a hozzászólásaidba. Tökéletesen eggyetértek. :respect:
HWSW ??? Bulvároldal. Ha reklámok, akkor pedig olyanok, melyek kötődnek ehhez a fórumhoz.
(A hozzászólásokba való reklám szintű "belenyúlás", zavar engem is, melyek esetlegesen a saját hozzászólásaimat érintik, érinthetik. Ezt már többen kifejtették.)

Ui: Ez a reklámfogás már egyszer elbukott itt a fórumon, és remélem el fog bukni idővel ez a reklámozási szisztéma mindenhol.

Szerkesztette: Macska 2005. 09. 12. 15:46 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#560 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 12. 15:38

Én nem blokkolom, de nem is zavar, sőt szórakoztat :) Pláne, amikor teljesen témába vágóan bedob egy Vőfélycentrum meg efféle hirdetést :nevet2:

Téma megosztása:

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.