És mennyire igazuk van, akik írkálnak bele...
Amikor először igazán elkezdett forrni az agyam, az ez volt, idézet a Fórumszabályzatból:
Idézet
Mert ugye (ha jól tudom), a hatályos magyar jogszabályok szerint a szerzői jogról (mivel szellemi tulajdon) lemondani nem lehetséges. Rendelkezni lehet vele, átruházni is, de lemondani nem. Különösen olyan érzésem van ettől, mint mikor a pirosra dörzsölt fenekemen végigfolyik az izzadtság, és csípi, ha arra gondolok, hogy a mélyen tisztelt fórumtulajdonosok ezt komolyan is gondolták, miszerint ezt visszamenőleg is megtehetik, a régebbi hozzászólásokkal. Nos, most konzultáltam egy mellettem ülő jogászlánnyal, visszamenőleg semmilyen jogot érvényesíteni nem lehet, csak akkor, ha ez a szerzőnek (vagyis a hozzászólás beküldőjének) előnyösebb feltételt biztosít. Amely ebben az esetben nem áll fent.
Más. Sírógörcsöm támad, ha ezt elolvasom... biztos szorult belém némi mazochizmus is, ezért mindig nekiesek, rendre és rendre:
Idézet
Próbáljuk ki. Egy hétig ne jöjjön ide senki, csak a moderátorok, házigazdák és fórumtulajdonosok. Utána megnézhetjük, hogy mit tettek hozzá eme hely színvonalához, a jópárszor értelmetlen (és párszor inkonzisztens, milyen gáz, ha egy moderátor felülbírálja egy másik moderátor, neadjisten házigazda előző döntését) "topic- és hozzászólásbirizgálásokon" kívül.
Csak annyit, hogy lett egy közösségi tér, amelyet ők készítettek. Ezt aláírom. De mi töltjük meg tartalommal. Ha a tisztelt fórumgazdák nem érzik ennek a súlyát, menjenek ki egy üres piactérre, és próbáljanak valamit venni.
Szerintem itt előre megfontolt szándékkal és aljasul visszaélnek több dologgal, többek közt azzal a ténnyel, hogy egyes emberek jól érzik itt magukat, mert jó a társaság és a színvonal, bár mindkettő erősen romlik, nem feltétlenül a mi hibánkból, sőt. Visszaélnek azzal, hogy sokszor csak azért nem hagyjuk el ezt a helyet, mert a többiek maradnak, és egy csapat mindig nehezebben megy el innen (még ha háborog is), mint a magánember. Visszaélnek a türelmünkkel, mert a fórumozó mindent eltűr és kibír, mindent le lehet a torkán nyomni.
Nem jó ez így.
Dobbantani kellene. Ami igazából nem is nehéz, hiszen egy fórumot bárki csinálhat, akár ilyen (vagy jobb) minőségben is, hiszen a csapat többségének nincs köze a hwsw -hez sem, vagyis mobilis. El kellene gondolkozni ezen. Is.

Súgó
A téma zárva.