HWSW Informatikai Kerekasztal: Keymedia hirdetés a fórumban - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Keymedia hirdetés a fórumban lásd Origo fórum Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 09. 06:57

Idézet: Macska - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 2:30

:reklamacio:

Igazad van, a "nem zavar" mellett (vagy helyett) jó lett volna egy "zavar, de eltűröm" opció is. Az "elhagyom a fórumot" lehetőséget inkább vicces túlzásként írtam, amikor felvetettem egy szavazás lehetőségét, de 3V0 egy az egyben megvalósította a javaslatomat. :D Ehhez képest meglepően sokan szavaztak rá, valószínűleg nem azért, mert valóban elhagyják a fórumot, hanem mert úgy érzik, ez a szavazáson a "mínusz végtelen", ezzel a választással fejezhetik ki legerősebben az ellenszenvüket.

#442 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 07:54

Most már kezd engem is komolyabban érdekelni a téma :Đ

#443 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 09:21

Macska, olvasod is, amit neked címeznek? A szavazást "hirtelen felindulásból" 3VO indította (a "születés" körülményeit KovacsUr fentebb leírta), nyilván valamennyire szubjektív szempontok szerint, és Ő sem gondolta át teljesen a válaszlehetőségeket - ezt szerintem nem lehet felróni a hibájául. Eredetileg fel sem merült, hogy ebből kiemelt szavazás legyen, és feltételezem, az sem véletlen, hogy az alaptopik nem egy "mérhető" szavazás/véleménykérés köré épült. ;)

Én bátorkodtam felvetni, hogy az addig leadott szavazatok akár jelenthetik a véglegeshez közeli arányokat, amit Krinyo egy "ugyanmár :D"-ral elintézett, de saját konkrét tippet nem közölt. Aztán Samott javaslatára a szavazást kitette a főoldalra, hogy csak lássuk már, mennyi az annyi (feltételezem, hogy így történt, nem biztos).

Nem tudom, Ő erről mit gondol, de végül is szvsz nem sokat tévedtem a ~3/4-es aránnyal kapcsolatban. A szűri / szűrné ha tudná (tehát előbb-utóbb megtalálja a módját... akár itteni segítséggel (HINT, HINT :D)) illetve az utolsó válaszlehetőség együtt kb. 70%-ot tesz ki. Dunsztom sincs, Krinyo mire alapozza azt az állítását, hogy a fórumot olvasó láthatatlan többség (legyen mondjuk nagyvonalúan 10x-ese a regisztrált tagoknak) esetében mások lennének az arányok, azaz mindenki más tapsikol örömében, és a székéből felugorva meg sem áll a legközelebbi napelemes traktorbótig.

Továbbá, ha hozzávesszük az "Észre se vettem"-ek számát, akik ebből kifolyólag minden bizonnyal szintén nem olvassák el a hirdetéseket, kiderül, hogy a szavazók 7/8-a estében a reklám nem is ér célba egyáltalán. És valószínűleg a fennmaradó 1/8 sem rohan azonnal kétkazettás hajszárítót venni.

#444 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 11:48

:pokeas2:

Csatolt fájl:

#445 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 11:59

Idézet: guga - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 4:55

Ennek ellenére már mindenki tisztában van vele, hogy ha ott lett volna, akkor te mire szavaztál volna. Akár úgy is felfoghatjuk, hogy ha lett volna olyan szavazási opció, amit hiányoltál, akkor te lettél volna az egyetlen szavazó :Đ :omg:

Többet ne nézd meg a Brian életét! Az szórakoztató film, eltúlzott emberi jellemvonásokkal. Kedvencem, amikor a stadionban Loretta jogait vitatják meg :Đ

Nem hinném Guga, nem üdvrivalgás fogadta ezt az agresszív reklámozási dolgot.  :cool: Ha jól emlékszem, az első próbálkozás totál kudarcba fulladt eme témában korábban. Most eljött az ideje az üzemeltetők döntése, tudomásul veszem, de véleményem a szavazás alpontjait illetően lehet, mivel kitették a főoldalra mint olyat, elmondtam. Ennyi.

Szóval.., egy "Nem örülök neki" alpont legalább 2 szavazatot biztos kapott volna. Az Elhagyom a fórumot" kicsit dúrva.

Ui: A Brian élete a kedvencem. ;) Gyalog Galopp, Erik  a viking, nem rossz alkotások. :cool:
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#446 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 09. 19:02

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 10:21

Peti2text

És milyen igazad van. Gondolom én is, hogy a hwsw látogatói pont az a kivétel az kis társadalmunkban, akik nem ítélik el nagy részben a "kéretlen" hirdetési formákat, sőt, ki is vannak éhezve rá, hiszen gépet aktívabban használva, biztosan a hozzászokás miatt szívesebben fogadják az akár néha relevánsnak is nevezhető (:Đ ) hirdetéseket.
Krinyó, akármit mondhatsz, eddig ez az egy alapozható "felmérés" van, erről kell beszéljünk, nincs semmi más észérvként elfogadható lehetőséged. Mindig takarózol a szótlan többséggel, holott Magad sem ismered be, hogy ez mekkora csúsztatás és pontosan tudhatnád, hogy a néma többség véleményét nem tudod se jobbra, se balra tenni. Az Don't care, középérték, statisztikai maradék, stb.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#447 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 09. 19:08

Idézet: didyman - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 20:02

Krinyó, akármit mondhatsz, eddig ez az egy alapozható "felmérés" van, erről kell beszéljünk, nincs semmi más észérvként elfogadható lehetőséged. Mindig takarózol a szótlan többséggel, holott Magad sem ismered be, hogy ez mekkora csúsztatás és pontosan tudhatnád, hogy a néma többség véleményét nem tudod se jobbra, se balra tenni. Az Don't care, középérték, statisztikai maradék, stb.

Ne bántsd Krinyot, amikor takarózott, még csak 30–40 szavazat volt. :)

#448 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 19:42

Ez az utolsó oldal kabaré, jót röhögtem. :D

Ja. Olyan opció miért nincsen, hogy "Mijaza a kéjmédija?"?????????? :nevet2:  :pokeas2:

Szerkesztette: Etele 2005. 09. 09. 19:43 -kor

#449 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 09. 19:50

Idézet: guga - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 8:54

Most már kezd engem is komolyabban érdekelni a téma :Đ

Hámégyóóhogy!!!

Amikor megláttam, hogy targoncát is hirdetnek, akkor már biztos voltam, hogy a te kezed van a dologban. A Gugabété a keresetkiegészítés ezen formáját választotta. :p Immár csak az hiányzik, hogy a furikhirdetést megtaláljam. :Đ
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#450 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 20:28

Ha én a kéjmédiában fizető hirdető lennék, akkor a saját konfigomat reklámoznám, hogy bosszantasam a zaláírásban konfigra éhezőket. Külön kiemelve a plofy drive aranyozott tápcsatiját és a táp gyártójánál még arcképet is linkelnék arról a 3. műszakban dolgozó niggerről, aki éppen szolgálatban volt a szalagnál :Đ

#451 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 09. 09. 20:39

Idézet: guga - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 21:28

Ha én a kéjmédiában fizető hirdető lennék, akkor a saját konfigomat reklámoznám, hogy bosszantasam a zaláírásban konfigra éhezőket. Külön kiemelve a plofy drive aranyozott tápcsatiját és a táp gyártójánál még arcképet is linkelnék arról a 3. műszakban dolgozó niggerről, aki éppen szolgálatban volt a szalagnál :Đ .
Nálam meg ilyen van ni:

Meheh! Arra  a képre gondolsz, amin a bantu haverok szerelik az alaplapokat a gunyeszban? :Đ
Nah.

Csatolt fájl:

Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#452 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 22:22

én nem állítottam semmit, és mégsem jelenik meg a "hirdetés".... egy Firefox user....
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#453 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 09. 22:24

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 23:22

én nem állítottam semmit, és mégsem jelenik meg a "hirdetés".... egy Firefox user....

:think: Vedd fel a kapcsolatot a HWSW Bt. hibaelhárító csapatával.

#454 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 22:32

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 22:24

:think: Vedd fel a kapcsolatot a HWSW Bt. hibaelhárító csapatával.

hmm most megnéztem Turbo nevénél megjelent....... és a többinél is... csak eddig én nem vettem észre...  :( 

de hogyan lehet szűrni?
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#455 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 09. 23:09

off:

Idézet: Thrawn - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 9:56

Engem bármely reklámnál jobban zavar az egyre több helyen látható flasháradat, sokszor a lehetőséget sem adják meg az átlépésére, vagy olyan helyeken is feltűnnek, ahol rákényszerülsz a végignézésükre, pl. animált menük, beúszó oldalak, stb. Na igazából ezektől kapok idegbajt. Információért keresek fel egy oldalt, nem csicsás animációért. Tudom, ez ma ún. "menő funkció". Azt is tudom, hogy van, ahol kiválóan lehet vele szemléltetni folyamatokat, de az öncélú, érdemi információt nem hordozó flasht szívből utálom.

En is rendkivul utalom a felesleges flasheket. De nem csak aze' mert a legtobb reklam flashes, hanem kulonben is Sot me'g azt is feleslegesnek talalom neha, ha kepekbol vannak gombok, menuelemek.

Naja, minimalizmus hive vagyok ;D

#456 Felhasználó inaktív   J.P.Montoya 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 23:11

Targonca turbo moderátor

#457 Felhasználó inaktív   J.P.Montoya 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 23:13

Na ez így fasza lesz. Nem is kell szűrni.

#458 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 23:19

Idézet: J.P.Montoya - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 0:11

:lol:  :pokeas2:
while (!sleep) sheep++;

#459 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 09. 23:51

És majd mindenki így fog írni, mi? :D

#460 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 11:43

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 0:51

Bzmg :D. Ébredés utáni óvatlanság áldozata lettem :D.

Téma megosztása:

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.