HWSW Informatikai Kerekasztal: Szerintem ciki... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szerintem ciki... ...avagy furcsa, szánalmas szokások Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 10. 07:58

Idézet: Fym - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 23:53

Ketten is elmondták, hogy min... :smoker:

És még mindig úgy látom, hogy az empátia hiányát próbáljátok megmagyarázni. Eddig -számomra- sikertelenül.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#242 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 09. 10. 08:10

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 0:40

a haspóló, ha egyszer valakinek nem szép a bőre...

tízsoros aláírás...
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#243 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 10. 08:25

Idézet: Studi - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 9:10

tízsoros aláírás...

:pokeas2:

#244 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 08:27

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 6:42

Mert kényelmes? Haver így jár edzeni, de nem röhögnek rajta, mert abból 8 napon túl gyógyuló lenne. Vagy tartani a pofon vihartól is ciki? :)

Egy kritikai megnyilvánulást így lereagálni. Vagy csak simán taplóság? :think:  :(
Üdvözlettel:
Gabi

#245 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 08:36

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 8:52

Tetszeni... kinek? Neked? Nekem? Másnak?
Aki úgy gondolja, hogy ilyen kövér ember ne öltözzön úgy, ahogy neki jól esik, az akkor is mosolyogni, röhögni fog, ha az illető talpig fekete csadorban, vagy hosszában csíkos bő ruhában flangál az utcán. Csak akkor jön az, hogy "Nézd már, hogy próbálja elrejteni, milyen dagadt!".

Egyszerűen úgysem tud megfelelni senkinek. De miért is kellene? Ott kezdődik, hogy ha saját magának nem tetszik, akkor minden egyéb hiábavaló.

"Nem esztétikus..."

Itt megint csak az a kérdés, hogy kinek nem esztétikus? Neked? Nekem? Más számára? Más mondja meg, hogy ki mit vegyen fel, csak mert "nem esztétikus"? Csak mert zavarja a látvány?

Ez egy igen érdekes gondolkodásmód. De mondhatnám, hogy EZ a ciki!

- a külvilágnak
- önmagának

Ne mondd azt, hogy ha egy molett nő miniszoknyában és topban belenéz a tükörbe, tetszik magának. Nem hinném el.

Vannak a ruházati iparban olyan cégek, akik a túlsúlyos emberekre specializálódtak, és hihetetlen módon meg tudják változtatni az adott személyt egy stílusos, csinos ruhával. Ki merem jelenteni, hogy a molett nők is tudnak nagyon csinosan öltözködni, kinézni. Ha akarnak.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#246 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 08:58

ok, akkor beszéljünk a 120 kilós nemcsupaizom, hanem csupaháj pasikról is... szerintem nem az a ciki, ha vki molett... ha nem tetszik, nem nézel rá... te vagy a ciki, ha kritizálod... sztem amúgy a fórumosok 90 %-ára nem mondanám, h jó pasi... mégse csesztetek soha senkit itt... sztem se nekem, se másnak NINCS joga ahhoz, h mások kinézetét kritizálja...
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#247 Felhasználó inaktív   a-tti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 09:02

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 9:58

ok, akkor beszéljünk a 120 kilós nemcsupaizom, hanem csupaháj pasikról is... szerintem nem az a ciki, ha vki molett... ha nem tetszik, nem nézel rá... te vagy a ciki, ha kritizálod... sztem amúgy a fórumosok 90 %-ára nem mondanám, h jó pasi... mégse csesztetek soha senkit itt... sztem se nekem, se másnak NINCS joga ahhoz, h mások kinézetét kritizálja...

Ezzel egyetértek!!

Egy jó pasi a fórumról  :D
Kiderült, hogy skizofrén vagyok!!! Az egyik énem zsidó, a másik skót.....

#248 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 09:20

Szerintem nem azon volt a hangsuly hogy molett, hanem azon, hogy ugy oltozkodik ami nagyon nem all jol egy koverebb embernek... ami jol all egy 50 kilos leanyzonak az konnyen lehet nevetseges egy 100 kilos leanyzon. Biztos vannak ilyen esetek a ferfiaknal is... kicsit analog pelda: en kopaszodom (mint Moby ;)) ezert igyekszem roviden tartani a maradek hajamat... mert szerintem nevetseges amikor valaki (mint az oreg rockerek) hosszan tartja a maradekot... vagy keresztbefesuli. ;) Lefogyni meg lehet (persze ketsegkivul faraszto), de a haj nem no vissza...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#249 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 09:49

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 10:20

Szerintem nem azon volt a hangsuly hogy molett, hanem azon, hogy ugy oltozkodik ami nagyon nem all jol egy koverebb embernek... ami jol all egy 50 kilos leanyzonak az konnyen lehet nevetseges egy 100 kilos leanyzon.

Ezt próbáltam meg én is közölni babe__me-vel, ezeddig sajnos sikertelenül. :rolleyes:

#250 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 10. 11:46

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 9:36

- a külvilágnak

A külvilágnak ne akarjon tetszeni senki! Magával legyen elégedett! Őszintén szólva én magasról lesz*rom, hogy mit gondol a külvilág az öltözködésemről, a kinézetemről.

Idézet

- önmagának

Ne mondd azt, hogy ha egy molett nő miniszoknyában és topban belenéz a tükörbe, tetszik magának. Nem hinném el.

Én pedig nem vagyok ebben biztos. Bizony, magának tetszen! Ez a lényeg. Ha valaki gusztustalannak tartja a kibuggyanó hurkák látványát, akkor ne nézzen oda!

Mégegyszer mondom, a "nem esztétikus, gusztustalan" a TI felfogásotok szerint az. Ha magával elégedett, akkor nem számít más.

Idézet

Vannak a ruházati iparban olyan cégek, akik a túlsúlyos emberekre specializálódtak, és hihetetlen módon meg tudják változtatni az adott személyt egy stílusos, csinos ruhával. Ki merem jelenteni, hogy a molett nők is tudnak nagyon csinosan öltözködni, kinézni. Ha akarnak.

Ez is igaz. Ettől viszont teljesen független, hogy az emberek zöme milyen ferde szemmel néz a molett, túlsúlyos emberekre. De ide sorolhatom a bármilyen fogyatékkal élőket is.

Például ha valakinek egy lakástűzben leég az egyik füle, akkor onnantól kezdve télen-nyáron, éjjel-nappal hordjon sapkát, vagy húzzon egy papírzacskót a fülére, csakmert egyesek szerint "nem esztétikus" az égett bőr látványa?  :rolleyes:

Minden egyéb tekintetben ajánlom szíves figyelmetekbe Christina Aguilera "You are beautyful" című dalát!

#251 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 10. 11:48

sztem amúgy a fórumosok 90 %-ára nem mondanám, h jó pasi... mégse csesztetek soha senkit itt...

Akkor jó, mert én a maradék 10%-ban vagyok!  ;) :p

(Egyébként honnan ismered te a fórumosok 90%-át?)

#252 Felhasználó inaktív   landler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 10. 11:49

Szerintem ciki..., ...avagy furcsa, szánalmas szokások

Szerintem ciki nem érteni a topik címét.  ;)

#253 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 10. 12:08

No... akkor beszéljünk a tikverőzésről! :p

#254 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 12:26

Piftuka, ez a rózsaszín szemüveg régen sem volt teljesen jó. :)
Egy vágósúlyos koca malacon sem esztétikus a 3 soros hurka... Persze nőnek praktikus, mert nem lóg a melle, mivel tartja a bendője. :Đ
De mondom, nem az a ciki, ha vkin van 50kg zsír, ez csak magát minősíti. Az a gáz, amikor ezen lény úgy öltözik, mintha fittness bajnok lenne. Akár pasi, akár nő.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#255 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 10. 15:22

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 13:26

Persze nőnek praktikus, mert nem lóg a melle, mivel tartja a bendője. :Đ

:omg:

Nem volt jó poén. :rolleyes:  :down:

#256 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 09. 10. 15:27

"No... akkor beszéljünk a tikverőzésről"

Buta szokás mint minden ami pld állatkinzással jár.

Szerkesztette: ottokar 2005. 09. 10. 15:27 -kor

#257 Felhasználó inaktív   landler 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 15:31

Idézet

Nevezetes esemény Mohán évről évre, húshagyókedden a "tikverőzés". A "tikverőzés" alkalmából jellegzetes maskarát: álarcot, színes szalagokból összevarrt ruhát öltenek a falu fiataljai. A farsangi figurák egyike, a szalmával kitömött, fehérruhás "szóma-török" ma is őrzi a török idők emlékét. A színpompás öltözetű farsangi bohócok huhujgatva járják végig a falut. Útközben betérnek a házakba, összegyűjtik a tyúkólakban talált tojást (mint a termékenység szimbólumát), ingerlik a kutyákat, és csínytevésként korommal kenik be a ház lakóit, a járókelőket és az érdeklődőket. A játékos kedvű "tikverőzőknek" és a vendégeknek farsangi fánk, pohár bor jár, amivel nem fukarkodnak a házigazdák. A nap csúcspontja, amikor az esti bálra az összegyűjtött több száz tojásból rántotta készül. Ezzel a bállal és lakomával fejezi be a falu népe a farsangot.

ciki

#258 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 16:13

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 20:16

Mozgo gepjarmubol cigerettacsikket kidobni..  :rolleyes:  :down:

Egyáltalán csikket bárhova eldobni a kukán kívűl.
:rolleyes:

#259 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 16:20

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 8:52

Tetszeni... kinek? Neked? Nekem? Másnak?
Aki úgy gondolja, hogy ilyen kövér ember ne öltözzön úgy, ahogy neki jól esik, az akkor is mosolyogni, röhögni fog, ha az illető talpig fekete csadorban, vagy hosszában csíkos bő ruhában flangál az utcán. Csak akkor jön az, hogy "Nézd már, hogy próbálja elrejteni, milyen dagadt!".

Egyszerűen úgysem tud megfelelni senkinek. De miért is kellene? Ott kezdődik, hogy ha saját magának nem tetszik, akkor minden egyéb hiábavaló.

"Nem esztétikus..."

Itt megint csak az a kérdés, hogy kinek nem esztétikus? Neked? Nekem? Más számára? Más mondja meg, hogy ki mit vegyen fel, csak mert "nem esztétikus"? Csak mert zavarja a látvány?

Ez egy igen érdekes gondolkodásmód. De mondhatnám, hogy EZ a ciki!

Nem akarok vitatkozni de van olyan hogy közízlés.Persze mindenki azt vesz fel amit akar de ami nagyon nem illik egymáshoz illetve eltér a közízléstől az a legtöbb emberben mosolyt fog generálni.
Csíkos póló,kockás szoknya fehér vastag sport zokni fekete sport cipővel ;) :up:

#260 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 16:31

A közizlést szánalmasnak tartom, mert ők fogyasztják a sok szemetet is, amit a TVben látsz. :(
Üdvözlettel:
Gabi

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »