HWSW Informatikai Kerekasztal: Szerintem ciki... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szerintem ciki... ...avagy furcsa, szánalmas szokások Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 10. 18:42

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 19:38

Nekem a farmer ugyanolyan kényelmetlen, mint az öltöny nadrágja. Azért is úgy fogok menni bevásárolni, ahogy nekem tetszik, általában rövidnadrág + pólóban, ha ettől én tapló paraszt vagyok, hát legyen. Nekem is megvan a véleményem azokról, akik ilyen dolgok alapján kategorizálják az embereket.

Ugy mesz vasarolni ahogy akarsz... ;) bar telen azert hideg lesz abban a rovidnadrag + poloban. ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#282 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 18:50

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 19:11

:o Nagyon unatkozol? Nem az így öltözködőkre értettem a taplót, hanem az említett pofozkodós reakcióra reagáltam. Amúgy meg fenntartom a véleményem, hogy a sportruházat a plázasétához rém ciki.

Ok, nekem úgy tűnt. De a lényegen nem változtat lenézed azokat tehát engem is, mert ilyen ruhában be merem tenni a lábam a plázába.

Idézet

Csak ennyi. Neked nincs átmenet a susogós melegítő meg a frakk között?

De van, csak nem érzem szükségesnek, hogy egy szimpla vásárláshoz azt vegyem fel. Természetesen társaságba nem fogok susogósban menni. Viszont amíg szabadidőmben vásárolok nem úgy fogok öltözködni, hogy másoknak megfeleljen. Hanem úgy, hogy én jól érezzem magam, és ne legyen kényelmetlen, amikor km-eket gyalogolok a folyosókon.

Idézet

Én is hordok sportruházatot - amikor bringázom, vagy amikor futni, edzeni, bringázni, kiránduni megyek, de eszembe nem jutna plázába, moziba, a városba sétálni menni ilyen öltözetben.

Moziban én sem mennék abban, az más kategória. Ellenben nekem a sarki közért és a pláza között csak a méret a különbség, mind2 azért van, hogy bevásároljak. Ja és ha hiszed ha nem, én kerékpárral járok legtöbb helyre, így bevásárolni is. Sajnos autóra nem tellik, BKV-t meg amikor tehetem mellőzöm. Ez ingyen van, és gyorsabb is, mint a BKV, sőt belvárosban csúcs idején még talán az autónál is.

Idézet

Nem kell olyasmit belemagyarázni a soraimba, ami nem is volt ott, vagy ez csak beragadt reflex a Visszabeszélő nyomán?

Nem magyaráztam én bele semmit, egyértelműen úgy lehetett értelmezni. Visszabeszélőben pedig nem emlékszem, hogy egyáltalán szót váltottunk volna, úgyhogy nem értem mirefel a kötekedés?

Szerkesztette: Mumia 2005. 09. 10. 18:56 -kor

#283 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 18:58

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 19:50

Ok, nekem úgy tűnt. De a lényegen nem változtat lenézed azokat tehát engem is, mert ilyen ruhában be merem tenni a lábam a plázába.

Az hogy cikinek tartom, az nem jelenti azt, hogy lenézem, kissé elveted a sulykot. Lenézni csak olyan embereket tudok, akiket ismerek, vagy az ismertség hiányában is egyértelműen levonható a konzekvencia (pl. ha valaki a gyerekét, párját, kutyáját veri, azt valóban lenézem kapásból).

Idézet

De van, csak nem érzem szükségesnek, hogy egy szimpla vásárláshoz azt vegyem fel. Természetesen társaságba nem fogok abban menni. Viszont amíg szabadidőmben vásárolok nem úgy fogok öltözködni, hogy másoknak megfeleljen. Hanem úgy, hogy én jól érezzem magam, és ne legyen kényelmetlen, amikor km-eket gyalogolok a folyosókon.

Moziban én sem mennék abban, az más kategória. Ellenben nekem a sarki közért és a pláza között csak a méret a különbség, mind2 azért van, hogy bevásároljak. Ja és ha hiszed ha nem, én kerékpárral járok legtöbb helyre, így bevásárolni is. Sajnos autóra nem tellik, BKV-t meg amikor tehetem mellőzöm. Ez ingyen van, és gyorsabb is, mint a BKV, sőt belvárosban csúcs idején még talán az autónál is.

Én is sok helyre járok bringával. Szerintem alapvetően félreérted, vagy félre akarod érteni, amiket írok, vagy hogy milyen emberekre céloztam. Mindegy, nincs kedvem ezen vitázni.

Idézet

Nem magyaráztam én bele semmit, egyértelműen úgy lehetett értelmezni. Visszabeszélőben pedig nem emlékszem, hogy egyáltalán szót váltottunk volna, úgyhogy nem értem mirefel a kötekedés?

Arrafelé divat olyasmit keresni (vagy cipőkanállal odaerőltetni) a másik soraiba(n), ami nem is volt ott. Nem kötekedtem én senkivel, ahhoz túl sokat ettem :D ma, mozdulni is alig bírok.

#284 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 19:00

és amikor tudvalévő hogy ciki, de mégsem érdekli az embert... az mennyire ciki? ez a cikiség netovábbja?  :rolleyes: :confused: mit gondoltok?
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#285 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 19:07

Idézet: avman - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 19:22

szánalmas szokás, sőt fölöttébb bosszantó: az avargyújtás.

Mégis mit csináljanak vele? Egyék meg? Kukások kijelentették, hogy kukába ne, égetni ne, akkor csak a megevés marad  :think:

Az alap, hogy csak az önkormányzat által engedélyezett időpontban égessék, de hogy egyáltalán ne, azt nem várhatod el. Ahol nem kopár a kert, ott bizony kell égetni.

#286 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 10. 19:18

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 16:27

Buta szokás mint minden ami pld állatkinzással jár.

:omg: Hááát...

Nem értetted a poént (szokások... tikverőzés=egy szokás... teccikérteni?), ráadásul a félreértelmezett hozzászólásomban említett tikverőzést sem ismered, de buta szokásnak tartod valamiért, ami nem is létezik...

Tényleg ciki.  :)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#287 Felhasználó inaktív   -=G.I.JOE=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 19:19

Jah, nekünk is van szép nagy kert és égetünk is! (Nem csak mi persze!) Viszont lehet olyankor is égetni, amikor ez kevesebb ember életét keseríti meg. Pl. amikor mások dolgoznak, hétközben! Ha valakinek ez sem tetszik az már nem az én gondom!  :p Nem lehet mindig, minden, mindenkinek jó!

#288 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 19:32

Nem értem ezt az égetős problémát..  :confused: Ha avar van akkor azt össze kell gyűjteni és hadd égjen. Kuka nem, égetni nem, megenni szintén nem, akkor csak a komposzt marad, akkor azt szagolhatja a szomszéd. :boa:

Az szerintem sokkal cikibb, hogy a kedves szülő a 10 éves kislányát bízza meg azzal, hogy a bazi nagy kutyáját (Rotweiler) ugyan vigye már el sétáltatni. :pitbull:  Azzal önmagában nincs problémám, hogy a kutya húzza maga után a lányt, de hogy szájkosár nélkül sétáltatják!  :reklamacio:

Szerkesztette: Warton 2005. 09. 10. 19:32 -kor

#289 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 20:31

Idézet: Warton - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 20:32

akkor csak a komposzt marad, akkor azt szagolhatja a szomszéd.

Azért a komposzt szaga lényegesen kevésbé terjed, mint a füst. Persze ettől még mindenki azt csinál, amit akar, vizesen speciel semmit nem célszerű égetni. Viszont ha jól tudom, kaphatók az FKF-nél zsákok, amibe lehet gyűjteni, és a zsák árában benne van az elvitel ára is. Ja, hogy ez pénz... :)

#290 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 20:34

Idézet: Netmaster - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 21:31

Azért a komposzt szaga lényegesen kevésbé terjed, mint a füst. Persze ettől még mindenki azt csinál, amit akar, vizesen speciel semmit nem célszerű égetni. Viszont ha jól tudom, kaphatók az FKF-nél zsákok, amibe lehet gyűjteni, és a zsák árában benne van az elvitel ára is. Ja, hogy ez pénz... :)

Igen az éves fejadag kemény 4 db zsák, amit a bratyók 50-esével visznek így nem jut mindenkinek. De ha meg is kapod a zsákaid, abba kb 1/10e fér az avarnak.

#291 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 20:38

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 21:34

Igen az éves fejadag kemény 4 db zsák, amit a bratyók 50-esével visznek így nem jut mindenkinek. De ha meg is kapod a zsákaid, abba kb 1/10e fér az avarnak.

Ezt velük beszéld meg.

#292 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 20:48

Nem ők ágálnak az égetés ellen. Akinek nem tetszik, hogy egyesek fű mellett mást is tartanak a kertjükben az költözzön be panelba. De nehogymár azért ne égessek, mert 1-2 újhullámos sznobnak nem tetszik, hogy faluhejen, vagy kertvárosban szokás avart és egyéb kerti hulladékot égetni.

#293 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 20:52

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 15:54

Sziasztok!

Azert inditom ezt a topicot, hogy legyen egy hely, ahol osszegyujthetjuk azokat a furcsa szokasokat, targyakat, ruhadarabokat amelyek mosolyra kesztetnek. Illetve ha magunkra ismerunk a cikinek velt dolgok miatt, valtoztathassunk eme szokasainkon.

Az elso: bluetoothos fejhallgatoban boklaszo emberkek. Elfogadom, hogy kocsiban idealis kihangosito helyett... na de az utcan ezzel a fulen maszkalni? Meg akkor is ha nem hasznalja? :)

Samott

:smoker:
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#294 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 20:53

Szerintem ciki:

... hogy az emberek nem fogják fel azt a tényt, hogy a világ egyre zsúfoltabb, és a békés egymás mellett élés egyre több kompromisszumot követel(ne).

#295 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 21:05

"Még mit nem, változtass te a tiéden" :D

Szerkesztette: Mumia 2005. 09. 10. 21:05 -kor

#296 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 21:07

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. Sep. 10., Saturday - 21:48

Nem ők ágálnak az égetés ellen. Akinek nem tetszik, hogy egyesek fű mellett mást is tartanak a kertjükben az költözzön be panelba. De nehogymár azért ne égessek, mert 1-2 újhullámos sznobnak nem tetszik, hogy faluhejen, vagy kertvárosban szokás avart és egyéb kerti hulladékot égetni.

A legfobb gond az idopont rossz megvalasztasa, nyaron eleg sokan nyitott ablak mellett alszanak, napkozben is nyitva vannak az ablakok, hetvegen tobbnyire otthon vannak az emberek - hat ilyenkor tenyleg nagyon jol jon a budos, meg a fust. Hetvegen ossze lehet kesziteni az egetni valot, es az egyik munkanapon, lehetoleg nem este, el lehet egetni.

#297 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 21:11

Itt nálunk csak Október 1 és Április 30 között szabad égetni, gondolom más önkotmányzatoknál is vannak hasonló szabályok. Nem mintha betartanák, de legalább van mit megszegni :( Vagy van mire hivatkozni, mert sokan vannak, akik szarnak bele a többi emberbe, ha nincs rá szabály nem lesznek toleránsak. Aztán vannak azok akik szabálytól függetlenül szarnak bele.

#298 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2005. 09. 10. 21:20

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 21:48

aki meg putriban szeretne lakni, az lakjon abban... ha ezt a gondolatmenetet szeretném követni... mellesleg ez egy kisváros, faluhelyen is éltem, érdekes módon ott valahogy nem került képbe mindez... és inkább egy sznob panellakó, mint egy korlátolt kertvárosi avargyűjtögető nyárspolgár. sőt ha a városban elmegyek a másik szegletbe, akkor sem volt ilyen gond (ott is laktam pár évet)... inkább komposzt vagy zsák. érdekes módon én össze tudom gyűjteni a lehullott avart zsákba, amit elvisznek a kukások. a szomszéd komposztálja. sőt, csirkéket is tartanak (ahogy mi is), azokkal sincs gond. csak a csóri svábok nem adnak ki pénzt egy zsákért ha már inygér el is égethetik... :D. csak ott a gond, h reggel a 4. szomszéd éget, este az 5. így, holnap a 2., 3. így végigmegyünk, aztán kezdődik a körfogás, mert megint összegyűlt annyi avar. és azt szép vizesen. semmi gond ha vki egy évben begyújtja a cuccost, ha jó száraz. de mint mondtam lassan 10 napja füst van. azért ez egy kicsit erős. a világgal tele van hülyékkel. mint ahogy a fórumokon is észrevenni.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#299 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 21:46

Égetni is lehet kulturáltan, meg büdösen.

#300 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 21:58

Mióta nagyvárosba költöztem nekem kimondottan hiányzik az őszi avarfüst illata.
Van helyette kipufogógáz.
Wherever you go, go with all your heart.

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.