HWSW Informatikai Kerekasztal: Szerintem ciki... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szerintem ciki... ...avagy furcsa, szánalmas szokások Értékeld a témát: -----

#411 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 23. 11:42

Idézet: Bilux - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 12:14

"autó alatt a világító neon, ha nincs elrejtve rendesen és nem csak a fény, hanem maga cső is látszik"
-nem utolsó sorban ezért a rendőr is megvág. (csak fény jöhet)

A szabványostól eltérő világítás (és bármi más) nem lehet az autón - büntethető
Kék színű világítás egyáltalán nem lehet az autón - szintén büntethető

Sajnos egyiket sem teszik a rendőrök.

#412 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 11:46

Idézet: Harlequin - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 11:30

Sőt, ha a ködlámpát indokalatlanul használod még azért is!

Mivel ez látási viszonyoktól függ... Nehezen. Városban, este is jó, ha félted a gumid/felnid. Demszki nem állja a futómű számlám, szal lehet világítani 1000-el.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#413 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 11:48

Idézet: Bilux - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 11:22

:boa:

Sztem kóstold meg, ne előitélj. Tuti finom. De esetleg vmi lightos vanília, vagy csoki öntet is jó lenne rá. :)

#414 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 11:52

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 12:46

Mivel ez látási viszonyoktól függ... Nehezen. Városban, este is jó, ha félted a gumid/felnid. Demszki nem állja a futómű számlám, szal lehet világítani 1000-el.

Óriási tévedés, ugyanis a ködlámpa eléggé zavaró, ha nincs köd, tehát baleseti veszélyforrás.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#415 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 11:54

Idézet: Harlequin - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 11:52

Óriási tévedés, ugyanis a ködlámpa eléggé zavaró, ha nincs köd, tehát baleseti veszélyforrás.

De az rám van bízva, h mikor ítélem úgy meg, hogy kell. Látási viszonyoktól függ, namost mezei lámpánál nem látom reakció időn belül a kátyukat, és nem tudom kikerülni őket.
Haver is azóta jár ködlámpával, mióta tönkretett egy alufelnit, és egy peres gumit.

#416 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 12:13

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 12:54

De az rám van bízva, h mikor ítélem úgy meg, hogy kell. Látási viszonyoktól függ, namost mezei lámpánál nem látom reakció időn belül a kátyukat, és nem tudom kikerülni őket.
Haver is azóta jár ködlámpával, mióta tönkretett egy alufelnit, és egy peres gumit.

Ha te ezt egy nyári estén, amikor egész nap tiszta volt az ég, sütött nap és még éjfélkor is 28 fok van megmagyarázod egy rendőrnek aki ezért állít meg, akkor gratulálok.
Mindenesetre, én külön megszoktam jutalmazni az ilyen ködlámpás arcokat.
www.radioQ.hu

#417 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 12:17

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 12:46

Demszki nem állja a futómű számlám, szal lehet világítani 1000-el.

Ez is tévedés. Ha megsérül a felnid egy kátyú miatt rendőrt kell hívni, felveszi a jegyzőkönyvet, amivel bebattyogsz a biztosítóhoz, bejelented az önkormányzatnak, a biztosítósok felmérik a kárt, megcsináltatod és az említett papírokkal beslattyogsz az önkormányzatba és kapod a casht.
www.radioQ.hu

#418 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 12:24

Idézet: Harlequin - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 12:17

Ez is tévedés. Ha megsérül a felnid egy kátyú miatt rendőrt kell hívni, felveszi a jegyzőkönyvet, amivel bebattyogsz a biztosítóhoz, bejelented az önkormányzatnak, a biztosítósok felmérik a kárt, megcsináltatod és az említett papírokkal beslattyogsz az önkormányzatba és kapod a casht.

Valahogy az első futóműven felújításakor a 80 ezres számlát nem nagyon igyekeztek honorálni. Pedig csak egy 94-es Astra. És mástól nem halhat meg, csak a jó utaktól.

Mindenesetre szar úton, sötétben vílágítok, ahogy csak tudok. Még mindíg jobban járok, ha megbüntetnek, mintha belemennék egy kráterbe.

#419 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 13:04

Idézet: Harlequin - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 12:52

Engem gyari kodlampa meg nem sosem zavart :rolleyes:

hobizoli
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#420 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 13:14

Idézet: hobizoli - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 13:04

Engem gyari kodlampa meg nem sosem zavart :rolleyes:

Hagyd, bele kell vmibe kötnie. Tompítottba is beletehetek 100W-os pilácsokat, beállítom pinyóba okosan, így vakít mindenkit, mégsem köthet bele. De nem teszem.
Normális tompított nem zavaró, nem reflektorról van szó, csak +fényről.

#421 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 13:36

Idézet: Harlequin - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 13:17

Ez igy szep es jo, de mi van ha az adott delikvens mondjuk 10K-s oraberben dolgozik valahol, es ez miatt elmegy egy napja? Azt ki teriti meg?
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#422 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 13:57

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 19:59

Szerintem szánalmas, amikor egy dagatt és/vagy elhízott és/vagy lusta és/vagy dohányos és/vagy kávé nélkül megnemtudnilevő, netántán alkohizáló állandóan a TV-előtt ülő emberke fújol a strandon egy "kigyúrt" testű emberre, vagy egy doppingteszten megbukott emberre (akármilyen sportban).

Szánalmasnak tartom ezt azért, mert nem néz magába az illető (milyen is ő maga), egy "kigyúrt" test több év kitartó, küzdelemmel teli, 100%-os önfegyelmet, a háttérben hatalmas akaraterőt feltételező, rohadt nagy lemondásokkal járó étkezés/edzés kombinációjának eredménye (ezt hívják testépítésnek), amire csak a legelszántabbak képesek (egy fentebb felsorolt tulajdonságokkal bíró egyáltalán nem), másrészt mert az élsportban mindenki doppingol, csak vannak bénák, akik lebuknak (de ezt az átlagember nem tudja, mert erről már nem beszél a híradó) .

Természetesen fentebb nem a "hobby strandgyúrósokra" gondolok.

Magánvélemény, kéretik nem megkövezni!

Nem akarok beleesni az általánosítás hibájába, de aki gyúróst eddig én _személyesen_ ismertem (tán tucatnyian lehetnek) azok 2 csoportra voltak oszthatók.

1. Masszív egoisták, _semmi más_ nem érdekelte őket, csak a _saját_ kinézetük, saját külsejük. Az összes _emberi értéket_ ez képviselte náluk. És másokat is ez alapján ítéltek meg. A 140 kilómmal és a nagy hasammal eleve nem jöhettem még csak emberszámba sem náluk.
2. A másik felük, akik se nem kitartóak, se nem türelmesek, viszont van pénzük és meg akarják venni kilóra az 'izomalakot'. Csak egy fokkal rosszabbak, mint az 1. pont-beliek.

Szintén _saját_ vélemény.
Gondolkoztál már ma?

#423 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 14:14

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 14:57

A 140 kilómmal és a nagy hasammal...

Akkor le kellene menni, es gyurni egy kicsit... en ket osztalytarsam miatt csoppentem bele abba a vilagba egy idore, az egyik egy eleg vekony, a masik meg egy "macis" nagydarab srac volt... es ahogy az kell a vekony megerosodott, a testes meg "legyurta" a zsirt... picit tartottam az edzoterem kozossegetol, de abszolute pozitiv iranyban csalodtam mindenkiben... azert mert torodik a testevel es megmozgatja meg nem lesz 1.0-as barom. Segitokesz, jo tarsasagot ismertem meg ott... talan ha megprobalnad te is megvaltozna a velemenyed.

Samott

Szerkesztette: Samott 2005. 09. 23. 14:14 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#424 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 14:17

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 15:14

Akkor le kellene menni, es gyurni egy kicsit... en ket osztalytarsam miatt csoppentem bele abba a vilagba egy idore, az egyik egy eleg vekony, a masik meg egy "macis" nagydarab srac volt... es ahogy az kell a vekony megerosodott, a testes meg "legyurta" a zsirt... picit tartottam az edzoterem kozossegetol, de abszolute pozitiv iranyban csalodtam mindenkiben... azert mert torodik a testevel es megmozgatja meg nem lesz 1.0-as barom. Segitokesz, jo tarsasagot ismertem meg ott... talan ha megprobalnad te is megvaltozna a velemenyed.

Samott

Pontosan, a konditerembe kb 5% az izomagyú barom, a legtöbben tényleg jó alakért, erősödni mennek munka vagy iskola után és teljesen "normális" emberek. Én legalábbis ezt tapasztaltam.

#425 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 14:33

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 15:17

Pontosan, a konditerembe kb 5% az izomagyú barom, a legtöbben tényleg jó alakért, erősödni mennek munka vagy iskola után és teljesen "normális" emberek. Én legalábbis ezt tapasztaltam.

Ti se az alexandrába jártok... :D
www.radioQ.hu

#426 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 14:35

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 14:57

Nem akarok beleesni az általánosítás hibájába, de aki gyúróst eddig én _személyesen_ ismertem (tán tucatnyian lehetnek) azok 2 csoportra voltak oszthatók.

1. Masszív egoisták, _semmi más_ nem érdekelte őket, csak a _saját_ kinézetük, saját külsejük. Az összes _emberi értéket_ ez képviselte náluk. És másokat is ez alapján ítéltek meg. A 140 kilómmal és a nagy hasammal eleve nem jöhettem még csak emberszámba sem náluk.
2. A másik felük, akik se nem kitartóak, se nem türelmesek, viszont van pénzük és meg akarják venni kilóra az 'izomalakot'. Csak egy fokkal rosszabbak, mint az 1. pont-beliek.

Szintén _saját_ vélemény.

A több éves kitartó küzdelmet azért tisztelhetjük, de a szteroidos állatok nem épp a több éves kitartó küzdelemről híresek.
www.radioQ.hu

#427 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 15:04

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 12:54

A 'látási viszonyok' le vagyon definiálva a KRESZ-ben.
Az, hogy Te hogyan értelmezed, az a Te dolgod.

Nem kell száguldozni. Ha tartod az előírt max. sebességet, akkor nagy valószínűséggel észre fogod venni a lyukakat az aszfalton. Tapasztalatból írom, mindig ki tudom kerülni őket. Természetesen kivéve, ha eső van. Mert akkor reménytelen meglátni, oroszrulett jellegű a dolog, nem tudhatod, hogy a tócsa, amibe belemész, az 5 centi vagy 40 centi mély. De az ellen nincs lámpa, ami megvéd.

Szóval ez rossz indok.

Arról nem is beszélve, hogy FEL KÉNE FOGNI, hogy a közlekedés TÁRSASjáték. Vannak szembejövők, akiket elvakíthatsz. Ezáltal veszélyezteted őket. Mi jogon teszed ezt?
Gondolkoztál már ma?

#428 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 15:05

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 15:14

Samott

Asztaszentségit, hogy megfogtad a hsz-em lényegét!!!
Gratulálok...
Gondolkoztál már ma?

#429 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 15:09

Idézet: Harlequin - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 15:35

A több éves kitartó küzdelmet azért tisztelhetjük, de a szteroidos állatok nem épp a több éves kitartó küzdelemről híresek.

...mint azt én is írtam.

Komolyan, életemben 2x volt az az érzésem, hogy hapsi is tud ugyanolyan hiú lenni mint a szép, csinos és buta nők, csak a külső kinézetére gyúrni, és csak azt figyelni a másik emberben.
Mindkét esetben testépítővel (a becsületes, valóban megdolgozós fajtából) volt dolgom.
Nekem EZ visszataszító.

Ismét _magán_vélemény volt.

Magát a kitartást - bármiben - igen tisztelem. Mert egyre ritkább kishazánkban, lassan már a fogalom is ismeretlen lesz, sajnos.
Gondolkoztál már ma?

#430 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 15:32

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 16:05

Asztaszentségit, hogy megfogtad a hsz-em lényegét!!!
Gratulálok...

Jartal huzamosabb ideig edzoterembe? Az elso benyomas lehet hogy negativ, de ha megismered oket akkor valszeg gyorsan megvaltozna a velemenyed... ha latjak, hogy azert jarsz oda, hogy a 140-bol mondjuk 80-90-et csinalj, hidd el mindenben segitenenek. Eloitelet, ez a baj (mindket fel reszerol), de ez csak megismeressel valtoztathato meg... arra pedig neked kell eselyt adni, az edzoterem latogatassal.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.