HWSW Informatikai Kerekasztal: Szerintem ciki... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szerintem ciki... ...avagy furcsa, szánalmas szokások Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 26. 16:10

Idézet: Boba - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 14:25

plussz a raadas: ciki (vagy inkabb divat???) depresszios, feketebe oltozott, vilagfajdalommal magukban jarkalo embernek lenni. Televan ilyen csajokkal a volt sulim... Reggelente szidjak a sminkelt plaza cicakat, majd Ok maguk kifestuk a szemuk, feher porral az arcuk, felveszik a fekete fatyol ruhakat, a depis zenekarok poloit, es szidnak pl engem, mer kepes vagyok egy Diesel Poloban megjelenni vagy hasonlo...

Ez nálunk is így volt a gimiben (két éve érettségiztem).
Szimplán ignoráld őket. Ők az önálló akarattal nem rendelkező, a tömeg után futó, saját gondolattal nem rendelkező, értéktelen csajok.
Régen engem is rohadtul zavart. Ma már inkább jó dolognak tartom, mert ha egy ilyen lányt látok, akkor azonnal tudom hogy nem érdemes bele energiát feccölni, mert még nem nőtt föl vagy pszihológiai gondjai vannak. Hidd el, ez nekünk pasiknak inkább jó, mert ezáltal messziről ki lehet szúrni azokat a csajokat, akikre nem szabad energiát pazarolni.

Amúgy meg gimiben nálunk mindenki olyannira ki akart tűnni az átlagból az igénytelen,szakadt, fekete depressziós ruhájával, hogy végül én tűntem ki a normális öltözködésemmel és viselkedésemmel a nagy (a szó szoros és átvitt értelemben is vett értelmében) sötét átlagból.

#442 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 16:12

Idézet: Zsul - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 15:53

Olyan jó kis topic ez, ha szét :offtopic: -oljátok akkor árulkodni fogok...  Aztán jön a 2 hét pihi szerintem...

Két hét pihi offolásért? Hol élsz te?  :rolleyes:

#443 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 16:25

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 19:59

Szerintem szánalmas, amikor egy dagatt és/vagy elhízott és/vagy lusta és/vagy dohányos és/vagy kávé nélkül megnemtudnilevő, netántán alkohizáló állandóan a TV-előtt ülő emberke fújol a strandon egy "kigyúrt" testű emberre, vagy egy doppingteszten megbukott emberre (akármilyen sportban).

Szánalmasnak tartom ezt azért, mert nem néz magába az illető (milyen is ő maga), egy "kigyúrt" test több év kitartó, küzdelemmel teli, 100%-os önfegyelmet, a háttérben hatalmas akaraterőt feltételező, rohadt nagy lemondásokkal járó étkezés/edzés kombinációjának eredménye (ezt hívják testépítésnek), amire csak a legelszántabbak képesek (egy fentebb felsorolt tulajdonságokkal bíró egyáltalán nem), másrészt mert az élsportban mindenki doppingol, csak vannak bénák, akik lebuknak (de ezt az átlagember nem tudja, mert erről már nem beszél a híradó) .

Természetesen fentebb nem a "hobby strandgyúrósokra" gondolok.

Magánvélemény, kéretik nem megkövezni!

Nem akarom összetörni az illúzióidat, de "kigyúrt" test nincs szteroid-zsirégető-tömegnövelő nélkül. És itt most nem az "erős" testről van szó, mint pl. a vizipólósoké, akiknek a karja gyakran vékonyabb, mint egy bodybuilderé. A bodybuilding a "kigyúrtak" számára, olyan mint a kozmetikázás a nőknek. Én nem sok tiszteletet érzek ez iránt az elhivatottság iránt. Persze nyilván sokan vannak, akik ezt testedzésként csinálják mindenféle szerek nélkül, de hidd el, aki ezt komolyan csinálja nem valamiféle mély filozófiai okokból választja a bodybuildinget. Természetesen szvsz :)

Macika, én mindig azt mondom, hogy a pocak a különbség a fiú, és a férfi között  :D És különben is, szeretik a nők.
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#444 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 16:28

Idézet: Dead6nail - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 17:25

................. szeretik a nők.

Legalábbis ezt mondják te se feltétlen mondod meg neki hogy jó lenne már fogyni egy kicsit vagy..... :rolleyes:

#445 Felhasználó inaktív   Thomas.Felis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 16:34

Hmm...Annak ellenére, hogy én is fekete cuccban járok, sajnos egyet kell, hogy értsek.
Manapság a fiatalság java fekete cuccokban rohangál, a mi sulinkban is. Akkor tudok igazán jót röhögni, amikor az ált. suliból jönnek ki a hatodikosok, és 10-ből 5 gyereken "depis" cucc van. Fekete 3/4-es gatya fél méter lánccal, a csuklóján szegecses szorító, nyakában mindenféle kacat vasdarab (pentagrammától(!) kezdve a lakatig minden előfordul), és egy mintás póló, amit a haverjai ajánlottak neki, mert "húdeállatzúzóscucc".
Én személy szerint nem azért járok fekete farmerban, és mintás pólóban mert ajánlották nekem, és ez a "trendi", hanem mert szeretem a farmert, és azokat az együtteseket, akiknek a logóját magamon viselem, nem 2 hónapja, hanem már jópár éve hallgatom.
És ez a legcikibb, hogy a sok kisemberke trendivé tette ezt az egészet, és lassan én érzem kínosnak, hogy ilyen ruhát merek viselni...
Mellesleg ilyen nyakbavaló vasakat sosem aggatnék magamra, és a lánc sem az én stílusom...szegecses csuklószorító meg pláne nem...
Lehet fekete ruhákban járni úgy is, hogy az nem kirívó.
:respect:
"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/

#446 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 16:55

Szerintem a magukat RAP-ernek érző emberkék akik nem tudják hogy a simli azért van a sapkán hogy elöl legyen és nem azért hogy ferdén előre vagy oldalra.És mindemellé még egy homlokra való Nike izadtsággátló.Pánt is van rajtuk  :nevet:

Szerkesztette: enzimke 2005. 09. 26. 16:55 -kor

#447 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 20:19

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 13:16

Persze és két gyúrós emberrel való beszélgetés bőven elég ahhoz, hogy mindenkit leócskázz aki kondizik. (Ráadásul 140 kilósan)

Muhaha no comment.

Megint nem bírsz magaddal?
Gondolkoztál már ma?

#448 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 20:26

ciki 1 millás aranyórával a karon, 500 ezres nyaklánccal és karkötővel susogós joggingban beszállni az S mercibe  :omg: , és ugyanilyen ciki amikor a pirosnál ugyanilyen kocsiból lehúzott ablaknál ütemesen repül ki a szotyi-héj
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#449 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 20:41

Idézet: Boba - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 14:25

plussz a raadas: ciki (vagy inkabb divat???) depresszios, feketebe oltozott, vilagfajdalommal magukban jarkalo embernek lenni. Televan ilyen csajokkal a volt sulim... Reggelente szidjak a sminkelt plaza cicakat, majd Ok maguk kifestuk a szemuk, feher porral az arcuk, felveszik a fekete fatyol ruhakat, a depis zenekarok poloit, es szidnak pl engem, mer kepes vagyok egy Diesel Poloban megjelenni vagy hasonlo...

kölcsönösen lenézitek egymást. hol a hiba?
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#450 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 20:43

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 15:11

Idézd be légyszíves, h mikor használhatom pontosan a ködlámpát. Én úgy tom, h látási viszonyoktól függően. Ha úgy ítélem meg, h világos nappal, nyáron, déli 12 órakor kell a ködlámpa, akkor kell. Saját belátásomra van bízva...
Sajnos nem így van. A látási viszonyuok határozzák me,g ahogy le is írták előttem. Tehát elsősorban köd, sűrű eső, hóesés, sűrű füst, ilyesmi.
Más nem!

Ha már itt vagyunk, megkérdem, h mi balesetveszélyes van abban, ha egy jól beállított lámpájú autóval közlekedek?
Elmondod, hogyan lehet JÓL beállítani egy fixre szerelt, gyári ködlámpát, aminél az egyetlen beállítási lehetőség az on/off kapcsoló?

Lehet számolni, 2x55W tompított, mondjuk ugyanennyi a ködlámpa. Ugyanoda világít, tehát nem vakít.
Ugye most csak viccelsz? A tompítottnak a nevében van, a búrával vagy - modernebb esetben - a foncsorral megtört,, irányított, tompított fénye van, ráadásul van az izzón egy sapka/festés, ami megakadályozni hivatott a közvetlenül szembevilágítást.

Akkor most nézz körbe, h egy újabb kocsiban esetleg kapásból 110-es lámpák vannak, a tényleg vakító xenon izzókról ne is beszéljünk.
És akkor gondolj bele, hogy ha jobban látok (közben nem vakítok senkit), akkor nem a gödröket lesen gúvadó szemekkel, hanem esetleg jut időm a környezetet is figyelni.
Maradjunk annyiban, hogy igenis, vakítod a szembejövőt, ha megy a gyári ködlámpád. Sőt, azt is vakítod (a tükrön keresztül) aki mögött mész.

Akkor meg sem emlíem, h még 50-el sem tudok minden gödröt kikerülni, csak olyan úton, amit rutinból ismerek, mert arra járok minden nap.
Ehhez semmi köze nincs az autóstársaidnak, semmi jogod hozzá, hogy őket büntesd bosszúból, akik Veled együtt szívnak a főváros útjain és fizetik a futóműveik javításait. Mert ha a Demszki jön szembe (visszakapta már a jogsiját?), akkor én is odaállok Melléd 6 db H1-es izzóval, telibe.
Na de egy vétlen, ugyanúgy szenvedő embertársat tán nem kéne szívatni...

A másik, h lehet, h kifizetik a tönkrement gumit/felnit. Sokra megyek vele. Ha olyan gumit már nem kapni, és párban kell cserélnem, akkor cserélhetem a másikat is. Ha esetleg olyan a felni, h javíthatatlan, akkor vehetek 4 újat. Plusz egy nagy gödörtöl kapott ütés deformálhatja a kasztnit is, ad a rugóknak, a felfüggesztésnek, gátlóknak... Sok kicsi sokra megy, és azt nem fizetik, h egy 10 éves kocsin futőmű javítás saccra 150e, mert kb. 30e egy használható gátló.

Ennyit erről. Világítok, ahogy csak tudok, mert vigyázok másokra, magamra, és a kocsimra. Ha már a főváros leszarja, h mi van velem. Mert ugye nekem mindent be kell tartanom, vigyázzba kell pisilnem, de jó utat, azt basznak adni...
Kicsit olyan az érvelésed, mintha jogosnak tartanád, ha odajön valaki Hozzád a Rákóczi úton a dugóban, feltépi az ajtódat és bemos egyet Neked az arcba, majd közli, hogy ezt azért kaptad, mert tegnap este belement egy kátyuba.

Szerk.: Nem akarlak cikizni, de 140 kilósan nem savaznám azokat, akik próbálnak tenni az alakjuk érdekében vmit. Nem akarok személyeskedni, bocs, ha sértő... Alapvetően mindenki egoista, aki próbál csiszolni magán vmit. És attól még nem biztos, h a másikban csak a testet látja az ember. Egy teremben max 5% olyan van, akit írtál...
Nem veszem cikizésnek, mert képesnek tartalak arra, hogy elolvasd az eredeti hsz-emet. Valamint arra is, hogy megértsd, mit írtam benne.
Gondolkoztál már ma?

#451 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 20:49

Idézet: Syner - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 21:26

ciki 1 millás aranyórával a karon, 500 ezres nyaklánccal és karkötővel susogós joggingban beszállni az S mercibe  :omg:

, és ugyanilyen ciki amikor a pirosnál ugyanilyen kocsiból lehúzott ablaknál ütemesen repül ki a szotyi-héj

Ugyanezzel a kilós nemesfémmel megjelenni strandon hasonlóan ciki...

Szintén ciki moziban, metrón szétszórni a szotyit...  Mint minden mást is.

#452 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 21:10

Idézet: Dead6nail - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 17:25

Nem akarom összetörni az illúzióidat, de "kigyúrt" test nincs szteroid-zsirégető-tömegnövelő nélkül. És itt most nem az "erős" testről van szó, mint pl. a vizipólósoké, akiknek a karja gyakran vékonyabb, mint egy bodybuilderé. A bodybuilding a "kigyúrtak" számára, olyan mint a kozmetikázás a nőknek. Én nem sok tiszteletet érzek ez iránt az elhivatottság iránt. Persze nyilván sokan vannak, akik ezt testedzésként csinálják mindenféle szerek nélkül, de hidd el, aki ezt komolyan csinálja nem valamiféle mély filozófiai okokból választja a bodybuildinget. Természetesen szvsz :)

Macika, én mindig azt mondom, hogy a pocak a különbség a fiú, és a férfi között  :D És különben is, szeretik a nők.

:offtopic:
Nem akarom összetörni az illúzióidat, de eléggé el vagy tévedve, a témáról fingod nincs, és úgy magyarázol összevissza hülyességeket. :)
Macikának az "okosságára" azért nem írtam semmit, mert ő felfogásában azokat az embereket képviseli, akik a volt rendszerben nőttek fel, és nekik már felesleges magyarázni, mert elvannak a saját kis világukban, amit régen tanultak/tapasztaltak/hallottak/éltek, és ezt a véleményt egy huszonéves kis pöcs nem fogja tudni úgysem megváltoztatni.
Amúgyis, a testépítőtéma abszolút mértékben egy felesleges szélmalomharc az átlagember elképzeléseivel szemben, szóval felesleges róla vitatkozni.
A bodys az egy buta, felfújt, egoista barom, akinek már le van száradva a pöcse a "szerektől", és úgyis csak jót tesz a kövéreknek, mert a nők nem szeretik a kockahasat, csak a pocakot. :) ;)

Szerkesztette: fLeSs 2005. 09. 26. 21:20 -kor

#453 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 21:20

...és ugyanilyen ciki amikor a pirosnál ugyanilyen kocsiból lehúzott ablaknál ütemesen repül ki a szotyi-héj

Ez mekkora :D Ezen röhögök két perce. Nem mondod, hogy láttál ilyet? :hemuveg:

#454 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 22:01

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 22:10

A bodys az egy buta, felfújt, egoista barom, akinek már le van száradva a pöcse a "szerektől"...

Ez milyen pontos definíció!!!  :taps:

#455 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 22:26

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 23:01

Ez milyen pontos definíció!!!  :taps:

na ez ciki ha nem értetted meg amit írtam. ;)

Szerkesztette: fLeSs 2005. 09. 26. 22:26 -kor

#456 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 22:33

ciki 1 millás aranyórával a karon, 500 ezres nyaklánccal és karkötővel susogós joggingban beszállni az S mercibe  :omg: , és ugyanilyen ciki amikor a pirosnál ugyanilyen kocsiból lehúzott ablaknál ütemesen repül ki a szotyi-héj

Vagy ugyanilyen szerkóban lógni a BKV-n...
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#457 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 23:06

Idézet: Harlequin - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 23:33

Vagy ugyanilyen szerkóban lógni a BKV-n...

Vagy az avatarodon látható alak nyilatkozata, az is ciki.  :)

#458 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 23:37

Idézet: Windy - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 0:06

Vagy az avatarodon látható alak nyilatkozata, az is ciki.  :)

Kivéve persze, ha Harlequin véletlenül nem egyezik azzal az alakkal az avatarján... :D

#459 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 00:08

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 23:26

na ez ciki ha nem értetted meg amit írtam. ;)

Tehát akinek a Tiédtől eltérő a véleménye, az nem ért semmit.
Főleg nem, amit leírsz.
Jól értem?
Gondolkoztál már ma?

#460 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 06:09

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 1:08

Tehát akinek a Tiédtől eltérő a véleménye, az nem ért semmit.
Főleg nem, amit leírsz.
Jól értem?

te kihez beszélsz? :D
a mondatban ott a "ha". hadd ne magyarázkodjak már hülyességek miatt, az egész téma már ki lett tárgyalva.

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.