HWSW Informatikai Kerekasztal: Szerintem ciki... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szerintem ciki... ...avagy furcsa, szánalmas szokások Értékeld a témát: -----

#461 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 27. 06:18

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 23:26

na ez ciki ha nem értetted meg amit írtam. ;)

Szerintem az is ciki, hogy szerinted nem ciki, ha valaki doppingol... ;) :D

szerk: elgépelés

Szerkesztette: Diablovazze 2005. 09. 27. 06:18 -kor

National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#462 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 06:46

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 22:20

Ez mekkora :D Ezen röhögök két perce. Nem mondod, hogy láttál ilyet? :hemuveg:

Sőt olyat is láttam, hogy Hondás kolléga megállt a buszmegállóban, egy maréknyi papírt kiszórt, majd ezt tetőzte a hamutartó kiürítésével és már ment is tovább.... :reklamacio:
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#463 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 07:05

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 7:18

Szerintem az is ciki, hogy szerinted nem ciki, ha valaki doppingol... ;) :D

szerk: elgépelés

számomra az a ciki, amikor vki nincs meg a napi betevő "drogja" nélkül (cigi, pia, kávé, stb.). ;) :D

mutatok vmit, mert én kevés vagyok már ehhez. :)
javaslom minden doppingügyben "okos" embernek, hogy olvasson bele a topikba, legalább az elejébe.

https://forum.hwsw.h...=20709&st=0&hl=

#464 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 07:08

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 8:05

számomra az a ciki, amikor vki nincs meg a napi betevő "drogja" nélkül (cigi, pia, kávé, stb.). ;) :D

mutatok vmit, mert én kevés vagyok már ehhez. :)
javaslom minden doppingügyben "okos" embernek, hogy olvasson bele a topikba, legalább az elejébe.

https://forum.hwsw.h...=20709&st=0&hl=

Nézd én nem tudok meglenni az autóm és a laptopom nélkül, ha ez szerinted ciki....  :think: A doppinggról meg teljesen mind1 milyen topikot mutatsz, véleményem azért lehet ugye?

#465 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 07:21

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 8:08

Nézd én nem tudok meglenni az autóm és a laptopom nélkül, ha ez szerinted ciki....  :think: A doppinggról meg teljesen mind1 milyen topikot mutatsz, véleményem azért lehet ugye?

azért nekem is lehet véleményem, ugye?
az autó meg a laptop tök más téma, mint amiket felsoroltam.
1ébként ez a topik eddig csak indulatokat szült ahogy eddig visszaolvastam. :) vkinek nem teccik ez, vkinek az, a másiknak pont az ellentetje, megtalálják egymást, és szépen elbeszélnek egymás mellett. :D sok értelme van. :D
kivéve amikor nem. :)

Szerkesztette: fLeSs 2005. 09. 27. 07:22 -kor

#466 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 07:34

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 8:21

azért nekem is lehet véleményem, ugye?
az autó meg a laptop tök más téma, mint amiket felsoroltam.
1ébként ez a topik eddig csak indulatokat szült ahogy eddig visszaolvastam. :) vkinek nem teccik ez, vkinek az, a másiknak pont az ellentetje, megtalálják egymást, és szépen elbeszélnek egymás mellett. :D sok értelme van. :D
kivéve amikor nem. :)

Bennem nincs indulat. (most :D ) Annyit szerettem volna csak érzékeltetni, minden embernek vannak függőségei, vagy beismeri, vagy nem. Na most hogy ez éppen káros vagy nem, az más téma. Aki éveket eljár a konditerembe heti 3 alkalommal, annál ez életformává válik, függő lesz. A laptopot azért írtam, mert ha 2 hétig nem jutnék billentyűzet közelébe, valszeg' rám jönne a remegés :) Mindamellett én pl baromira haragszom az alkoholistákra, de attól még a dopping pl nem lesz kevésbé "ciki". Egyébként engem nem érdekel, hogy hogyan teszi tönkre magát a sportoló, egyszerűen be kéne látni, hogy amilyen helyzetben van pl egy olimpiai válogatott, ezt nem tehetni meg.

#467 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 07:50

Idézet: *Macika* - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 21:19

Megint nem bírsz magaddal?

Nem nagyon, mert bicskanyitogatóan leszólod most éppen a konditerembe járókat és mivel magam is kb. 7-8 éve lejárok edzeni, ezért rám is vonatkozott a dolog. Semmifélr kokszhoz nem volt közöm ez idő alatt.
De persze nem lepődök meg, hogy megint okoskodsz valamiről amiről fogalmad nincs.

#468 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 08:02

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 8:34

Bennem nincs indulat. (most :D ) Annyit szerettem volna csak érzékeltetni, minden embernek vannak függőségei, vagy beismeri, vagy nem. Na most hogy ez éppen káros vagy nem, az más téma. Aki éveket eljár a konditerembe heti 3 alkalommal, annál ez életformává válik, függő lesz. A laptopot azért írtam, mert ha 2 hétig nem jutnék billentyűzet közelébe, valszeg' rám jönne a remegés :) Mindamellett én pl baromira haragszom az alkoholistákra, de attól még a dopping pl nem lesz kevésbé "ciki". Egyébként engem nem érdekel, hogy hogyan teszi tönkre magát a sportoló, egyszerűen be kéne látni, hogy amilyen helyzetben van pl egy olimpiai válogatott, ezt nem tehetni meg.

Azért ne hasonlítsunk össze egy cigis függőséget egy konditerembejárós "függőséggel", remélem érzékeled a különbséget, hogy az egyik egy szemét bagó, a másik pedig egy sport. Ugyanígy a laptopod meg az autód is másik téma. Valszeg vki számára az a ciki, hogy BMW-d van (úgymond fuxos köcsögök járnak BMW-vel <- ilyet is hallottam már :D), de én lesz@rom, hogy kinek milyen autója van. :)
A doppingról én már a topik elején leírtam a véleményem, versenysport (és itt nem csak a testépítésről van szó, ha tudnád, hogy egy Tour de France-on mi folyik vagy akármilyen teljesítményorientált sportban mi történik) nincs dopping nélkül, és ez csak ezért nem ciki. Ezt csak azok nem látják, akik nem akarják látni.
Viszont ha vmi kis 16 éves hülyegyerek lemegy a konditerembe, és 1 hónap után koksz után akar nyúlni (elég sok az ilyen), mert azt hiszi (ahogy az átlagember is!), hogy attól fog megnőni, az egyenesen nevetséges, de én nem erről beszéltem.

#469 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 08:27

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 23:26

na ez ciki ha nem értetted meg amit írtam. ;)

:offtopic: Én megértettem, amit írtál. :)
A társadalomban élnek sztereotípiák, amik ellen megpróbálsz küzdeni, de szerintem nincs sok értelme, pláne egy internetes fórum keretében, mert akik ezekben a sztereotípiákban gondolkodnak úgyse fogod megtéríteni, akik meg nem azokat nem is kell.
Mindenesetre a topic kezd nagyon unalmassá válni. :tired:  :down:

#470 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 08:33

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 9:02

Azért ne hasonlítsunk össze egy cigis függőséget egy konditerembejárós "függőséggel", remélem érzékeled a különbséget, hogy az egyik egy szemét bagó, a másik pedig egy sport. Ugyanígy a laptopod meg az autód is másik téma. Valszeg vki számára az a ciki, hogy BMW-d van (úgymond fuxos köcsögök járnak BMW-vel <- ilyet is hallottam már :D), de én lesz@rom, hogy kinek milyen autója van. :)
A doppingról én már a topik elején leírtam a véleményem, versenysport (és itt nem csak a testépítésről van szó, ha tudnád, hogy egy Tour de France-on mi folyik vagy akármilyen teljesítményorientált sportban mi történik) nincs dopping nélkül, és ez csak ezért nem ciki. Ezt csak azok nem látják, akik nem akarják látni.
Viszont ha vmi kis 16 éves hülyegyerek lemegy a konditerembe, és 1 hónap után koksz után akar nyúlni (elég sok az ilyen), mert azt hiszi (ahogy az átlagember is!), hogy attól fog megnőni, az egyenesen nevetséges, de én nem erről beszéltem.

Nem gondolnám, hogy azért, mert sokan doppingolnak, akkor az elfogatott kéne hogy legyen és nagyon sajnálom, hogy ezen a fórumon (amit sokan olvasnak) is ezt sugallod.

#471 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 08:39

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 8:33

Nem gondolnám, hogy azért, mert sokan doppingolnak, akkor az elfogatott kéne hogy legyen és nagyon sajnálom, hogy ezen a fórumon (amit sokan olvasnak) is ezt sugallod.

Ha nem tudod elfogadni, akkor ne fogadd el. Ettől független tény, h versenysport a kémiáról is szól. Nem a gyúrás, hanem a versenysport!
Az nevet utoljára, aki először üt.

#472 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 09:13

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 9:39

Ha nem tudod elfogadni, akkor ne fogadd el. Ettől független tény, h versenysport a kémiáról is szól. Nem a gyúrás, hanem a versenysport!

Ki említette a gyúrást?

#473 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 09:15

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 10:13

Ki említette a gyúrást?

Egész idáig arról volt szó.

#474 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 09:45

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 10:15

Egész idáig arról volt szó.

Az én postomra reagált és én nem említettem. Én flessnek egy régi postjára reagáltam. Ne csak írj, olvass is ;)

#475 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 09:49

Na, miutan ilyen szepen (ujra) kibeszeltuk a gyuros temat, talan lepjunk tovabb.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#476 Felhasználó inaktív   Merlot 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 09:51

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 9:02

Azért ne hasonlítsunk össze egy cigis függőséget egy konditerembejárós "függőséggel", remélem érzékeled a különbséget, hogy az egyik egy szemét bagó, a másik pedig egy sport. Ugyanígy a laptopod meg az autód is másik téma.

Miert ne hasonlitsuk? Mert az egyik neked kevesbe szimpatikkus a masiknal? De ez inkabb a szenvedelybetegsegek topicba valo...
'owz anyone out there meant to restecpa each otha, if you lot in'ere, don't even start restecpa-ing one anotha?
Blog

#477 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 09:55

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 10:49

Na, miutan ilyen szepen (ujra) kibeszeltuk a gyuros temat, talan lepjunk tovabb.

Samott

támogatom, úgyis elég ciki ami itt folyik...
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#478 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 09:58

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 10:45

Az én postomra reagált és én nem említettem. Én flessnek egy régi postjára reagáltam. Ne csak írj, olvass is ;)

Áhh inkább nem....

Szerkesztette: Mikeee 2005. 09. 27. 10:02 -kor

#479 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 10:02

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 9:33

a versenyzők a világversenyeken emberfelettit nyújtanak, mert ezt várják el tőlük (a nézők, a szponzorok). ezt pedig csak így tudják elérni.

#480 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 10:02

Kérném az anyázást meg az offtopicot befejezni és a beszélgetést normális mederben folytatni.

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.