HWSW Informatikai Kerekasztal: Szerintem ciki... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szerintem ciki... ...avagy furcsa, szánalmas szokások Értékeld a témát: -----

#531 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 27. 19:51

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:31

Viszont tévedsz. Az ember nem azért gyúr, h a csajoknak jobban bejöjjön. Az csak a mellékhatás. Nekem a brutális fizikai erő kell, de hát jön mellé izom is. :)

Én azért. De minek neked brutális fizikai erő? Dokkmunkás vagy, vagy kidobó?  :D

#532 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 20:01

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 19:51

Én azért. De minek neked brutális fizikai erő? Dokkmunkás vagy, vagy kidobó?  :D

Informatikus. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#533 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 20:48

Valoban, nehez is 22"-es CRT-kkel hajigalozni.

#534 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 21:04

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 21:48

Valoban, nehez is 22"-es CRT-kkel hajigalozni.

Na de ő körömmel rakja fel a SocketA hűtőt :D. És két ujjal krimpel UTP-t :D.

#535 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 21:09

Ja, en meg egertologato izomra gyurok :D

#536 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 21:12

off:

enzimke: szvsz egyáltalán nem vészes a helyesírásod, viszont az írásjelek után tegyél szünetet lécci, mert az viszont zavaró kicsit. köszi!

Szerkesztette: qnadam 2005. 09. 27. 21:13 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#537 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 21:26

Szerintem a "gyúrás" igenis ciki. Nem is sport szerintem, inkább testformálás (mint a plasztikai sebészet vagy a kozmetika) A sport a kajak-kenu, birkózás, vizilabda stb. Csak éppen ezeket 8-10 évig kell csinálni reggel-este vas akarattal edzeni, hogy eredménye legyen.

Tucatnyi gyúrós haverom van (mert sajnos egyre nagyobb divat, míg az igazi sportok már nem számítanak "trendinek"). Meglehetősen idegesítő halgatni, hogy folyamatosan tömegnövelő/szálkásító diétákról, proteinekről, creatinról, vitaminokról beszélnek - akár a buta plázacicák a műkörmökről, hajfestésről, szőrtelenítésről - más téma nincs.

Az megint idegesít, hogy folyamatosan cinkelik azokat az embereket akik nem gyúrnak (Vazze, ennek milyen vékony a karja, vazze, milyen pocakos, vazze milyen tyúkmelle van stb).
Azt  is észrevettem, hogy olyan hasonló önértékelési zavarokkal küzdenek, mint az anorexiás nők (csak éppen ellentétesen): Akkora karja van mint az én combom, ám szerinte mégis vékony a karja "bicepszeznem kell, vazze, full vékony még a karom".

Ne tápláljunk illúziókat: Minden nagyobb konditeremben könnyedén hozzá lehet jutni illegális "kokszokhoz". A gyors siker nagyon csábító... Lehet hogy egy 20-22 éve ember nemet mond rájuk, de egy 16-18 éves srác is ilyen könnyedén elutasítja? Főleg ha Jocó a HVCS kínálja?

De ha el is hagyjuk a "kémiát" akkor is a  túlzott fehérjebevitel igen csak megterheli a szervezetet, különösen a vesét, legalább is én ezt tanultam mikrobiológiából.

Brutális erő: ezzel megint vitatkoznék. Lehet, hogy fekpadon simán kinyom 120 kiló zsinórban, de még 1 km-t sem bírna lefutni.
Fiatalabb koromban jártam dolgozni suli mellett, nyári szünetben stb. Együtt dolgozam egy korombéli "szteroid szörnyel".  Ketten kellett volna vinnünk egy tele malterosládát. A srác simán birta volna (kb 90 kg lehetett), csak éppen a ujjai nyíltak szét a láda fülén.
Később földet kellett volna talicskázni töltéshez. A helyszin Budakeszi, tehát dimbes-dombos.
Barátunk fújtatott mint egy gőzmozdony, folyt róla a víz patakokban és alig bírta feltolni a talicskát az emelkedőn. Volt egy másik srác is vasággyal együtt 60 kg, elegáns fordulókkal kerülgette a gyereket és kb. 3x fordult mire a barátunk nagy nehezen megcsinált egy fordulót. Ebédszünetben viszont halgathattuk, hogy mennyivel szériázik és milyen nagymenő haverjai vannak a "teremből".
Aztán a következő héten nem jött. Azt, hogy a mester küldte el vagy neki lett elege az IGAZI munkából nem tudom.
Brutális erő.... :D

Gyanítom nem leszek valami népszerű ezzel a postommal...
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#538 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 21:45

Idézet: Fanatic - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 22:26

...

Nekem tetszett  :)
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#539 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 22:01

...

Szerintem is tanulságos volt.

#540 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 22:03

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 17:31

Ciki/nem ciki: eleg sok informatikus angol billzeten nevelkedett, meg az internetes levlistak hoskoraban beleivodott, hogy ekezetmentesen kell irni, kulonben a kulonbozo levelezoprogramok nem tudjak jol megjeleniteni a szoveget. (Pl. pine eleg haklis volt erre 10 eve.)

Másrészt programozáskor kifejezetten előnyös magyar kiosztáson gépelni a különböző, gyakran használt írásjeleket, mint pl: "<",">","$","\", ";"

10 évvel ezelőtt ezekből kevesen jártak levlistára (ha volt netük), és programozással még kevesebben foglalkoztak.
Anno a mi tanárunk is ugyanezzel jött, de a gépekhez magyar nyelvű billentyűzet volt, és a kezdetekben az angol kiosztású billentyűzetet lefénymásoltuk, hogy legyen, ami után dolgozzunk.
De amikor 50 perc alatt 15-ször kellett oda-visza kapcsolgatni a magyar, és az angol billentyűzetkiosztás között, inkább a magyaron dolgoztunk, nem dőlt össze a világ az AltGr gomb nyomkodásától.

Csatolt fájl:

"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#541 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 22:12

Gyanítom nem leszek valami népszerű ezzel a postommal...

Én is sokszor megtapasztaltam már akár közvetlen, akár közvetve, hogy azok, akik mázsákkal dobálóznak a konditeremben, nem képesek egy fél munkanapot sem végigdolgozni, míg az általuk pudingnak vagy gebének nevezett emberek estére max kellemesen elfáradnak.

az már kevésbé tetszett a postodban, hogy ez a keymediaizé nyolc! linket is nyomott bele. :( :reklamacio:

#542 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 22:16

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 23:12

az már kevésbé tetszett a postodban, hogy ez a keymediaizé nyolc! linket is nyomott bele. :( :reklamacio:

hmmm. érdekes, most már ""csak"" hat link van a hozzászólásban.  :confused:

#543 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 22:17

Szerintem ciki, amikor vkinek billentyű mögül akkora arculata van, mint egy hegy, de személyes talinál jókora arcszűkítőt kénytelen felapplikálni. :Đ Ez nem célzás, csak eszembe jutott. :)

Fanatic: Nem kell irígynek lenni másokra, csúnya tulajdonság. Megint előjöttek azok a szövegek, amiket a tipikus hozzá nem értő laikusok nyomatnak.
Szerinted gyúrni meddig kell, hogy hatása legyen? Úgy 3 hónapig? Szerinted nem kell hozzá akarat? Fegyelem? Mint bármi máshoz? Tényleg azt hiszed, h az ember heti 2x lemegy tinglitanglizik, és hipp-hopp, varézslatos módon megnő? :D Szerinted miből vannak a súlyok? Megsúgom, vmi barom marha nehéz vasból csinálta őket, h nehéz legyen, h szenvedj vele.
Fehérje bevitel bazira nem terheli meg semmidet, megint csak téveszme. Túlzottan meg nem lehet bevinni, amúgy maximum jönnek a ragyák, de annyi. És az, h egy valamire való testépítő jobban ért az étkezéshez, mint egy laikus, már megbocsáss, de szted miért ciki? Mert mi nem eszünk pacallal zsíros kenyeret?
Szted futáshoz mennyi erő kell? Megmondom, kb annyi, amivel el tudod vinni a korpuszod A-ból B-be, a lehető legkissebb testtömeg mellett. A hosszútávfutók mind véznák. Ha a nyakadba akasztanám azt a súlyt, amit én cipelek magamon plusszban hozzád képest, akkor meglátnánk, h melyikőnk fut tovább, nem Rád fogadnék. :)
Talicskázás, betonnal megvolt. Építkeztem eleget. Hidd el, olyan dolgokat csinálok meg, amire 100-ból 1 ember képes egyedül. Pusztán azért, mert úgy gyúrok, h ne csak izomméret legyen, hanem inkább erő.

Kicsit azért utánanéznék dolgoknak. Én sem folyok bele pl. a sziklamászásba, pedig láttam a TV-ben.

BTW ma 190kg-ot nyomtam ki. Szépen hajlott a rúd. :) Ez az erő, nem pedig a 10km futás.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#544 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 22:25

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 20:31

175... Ma már karcsú.

[...]

Erre hogy tudsz gyúrni? :think:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#545 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 22:39

Csak éppen ezeket 8-10 évig kell csinálni reggel-este vas akarattal edzeni, hogy eredménye legyen.

14 ev uszas (uszas es vizilabda) utan mondom, hogy a konditerem van ugyan olyan. Ameddig versenyszeruen toltam naponta kb 6 orat toltottem el medence kozeleben, elegge aktivan. Miutan eltiltottak (orvos) utana csak kis lepesekben usztam egyre tobbet. Most ott tartok, hogy heti 3szor kb 2 orat, es kb 3szor 1 orat kondizom. Mivel a terdem kattog (pl sulyzo nelkuli guggolas utan is hatracsuklik mar a terdem) ezert sokat nemtudok uszni, viszont amennyit lehet, megszeretnek csinalni. A kondigepek segitenek picit tehermentesiteni a terdemet. Igy valamennyi izom azert meg maradhat a labamon, a felsotestre meg amennyi felmegy. (185 centi 85-90 kilo kozott, de novekszik... remelem.)

Amugy en a kondizasra ugy tekintek, hogy nekem _kell_. Mivel szeretek eljarni uszni, es szeretek kondizni is. Valahogy jolesik az utana jovo kellemes faradtsag. Persze az izomert is csinalom, kigyurt szerintem sohasem leszek (nem tudnek... ahhoz keves vagyok) viszont ahogy jelenleg vagyok, az meg keves. Pedig nem 1 tombbol all a pocakom, hanem latszanak a kockak, vagy a szalkak a vallamon. A lenyeg, hogy magamert csinalom, es elvezem. Szerintem ez a legfontosabb... valaki elmegy bringazni, en uszas utan beulok a konditerembe, jolesik... ez van.
(Azt marcsak halkan jegyzem meg, hogy egyetertek leslie-vel... SZERINTEM 100 kilo alatt illene gyurni... ahogy en elvarom a baratnomtol (fitnessezik... orszagos bajnoksagon is egeszen jol szerepelt), hogy adjon magara, talan joggal varhatja el tolem is, hogy tegyek meg mindent magamert. Szeretnem a legtobbet kihozni magambol, ugy, hogy kozben szorakozom is. Mert ez nekem az... Ez nem jelenti azt, hogy mellette az agyamat nem probalom fejleszteni, mint sokan hiszik. Igaz, nem informatikus vagyok, nem is jogra jarok, de muveszeti egyetemen tanulok. Osztani szorozni azert meg tudok :D )

Helyesiras dolog... bevallom, az nekem pocsek. Erettsegin mindenhol 80% folott teljesitettem, a magyarom 49%-os lett. A nyelvtanom, illetve a helyesirasom huzta le, ami 1es lett. Bevallom ciki, az megint mas, hogy szinte egyedul itt, ezen a forumon hasznalom jelenleg a magyar nyelvet, sehol mashol a nap 24 orajaban. Angol only...
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#546 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 22:42

Nektek 100kilófétisetek van?

Én már akkor szarul érzem magam, ha felugrik a mérleg 80 fölé (181cm magassághoz).

Franc se akar mázsát cipelni bringával a Pilisre...

Valamikor lejártam gyurmázni én is. Abban az időben még nem bringáztam télen. Kellett a szintentartáshoz. Nem volt nehéz alázni a kopaszokat lábra. Igaz, némelyiknek olyan karja volt, mint a combom. Szépek voltak. Esztétikusak. De mindenekelőtt arányos volt a testük. :lama:

Szerkesztette: *Iguana* 2005. 09. 27. 22:46 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#547 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 22:48

Neeem dehogy. Nem igy ertettem... Mindenki ugy erzi jol magat, ahogy. EN szemely szerint szeretnek kb 100 kilot azert elerni meg gyurassal... De mindenki sajat maga donti el, hogy erzi jol magat. Van ismerosom aki 165 centire 90 kilo, es a vilag egyik legjobb kedelyu emberkeje, szinte csak mosolyogni lattam, es valami iszonyat jofej. O azt mondja, amiota az eszet tudja ilyen. Probalt lefogyni, nem ment, megszokta magat, es mostmar nem is sajnalja. Szereti a pocakjat, nagyon sokat eszik, megmaradt 90 kilo korul mindig, es mostmar nem is akar fogyni. Ilyen is van. Mas meg mashogy erzi jol magat...

Mint mondtam, en magamnak szeretnek megfelelni. Te mashogy, mivel bringazol, ezert (szamomra... :think: ) logikus, hogy inkabb vekonyabb szeretnel lenni, hogy konyebben menjen a bringazas.

Remelem igy mar ertheto. :up:

#548 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 22:49

Idézet: *Iguana* - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 23:42

Szépek voltak. Esztétikusak. De mindenekelőtt arányos volt a testük. :lama:

Az mar az O bajuk... amugy az szerintem is csunya, ha valaki nem ara'nyos. (Amugy ez a hiba egy ici picit nalam is megvan... a labamhoz kepest a felsotestem gyengebb sajnos... )

#549 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 22:50

Szerintem a "gyúrás" igenis ciki.

Szerintem meg ilyet már ne mondjunk, mert ezt mindenki magára veheti aki konditerembe jár. Azt pedig te sem gondolhatod komolyan, hogy az összes ilyen ember nagydarab "kigyúrt állat" (leslie bocsi :D), olyan tulajdonságokkal amiket te leírtál.
Nekem az összes barátom kondizik (igaz első ránézésre csak az egyikről mondaná meg az ember :D), és mindegyik jófej, nem "kokszol" stb.
Van aki éppen csak karban akarja tartani magát, vagy a társaság miatt jár. De azt sem kell kapásból leszőlni aki komolyabban veszi. Persze van akinek rendesen megdobja az egóját ha nagyra nőtt és x cm a bicepsze (ugye Leslie? :D), de egyrészt ettől nem lesz "kokszos", másrészt lehet tisztelni a kitartását, és lehet tőle félni. :D
Szóval a lényeg szerinte, hogy ennyire nem lehet általánosítani. Ez kb olyan, mintha kijelentenénk, hogy ciki informatikusnak lenni.

#550 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 27. 23:07

Idézet: Boba - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 23:39

SZERINTEM 100 kilo alatt illene gyurni

190 cm alatt miért kéne valakinek 100kg felett lennie?  Persze lehet impresszív a dolog, de azért ez a "100kg alatt illene gyúrni" dolog mosolyra fakasztott. Lehet hogy valakinek ez tetszik, de hogy "illene"...

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.