HWSW Informatikai Kerekasztal: Szerintem ciki... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szerintem ciki... ...avagy furcsa, szánalmas szokások Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 08. 20:00

8 éves munka az igen, attól már izmos lesz valaki, de ne mond nekem azt, hogy az összes izompacsirta, akik az utcákon feszítenek, mind egytől egyig azért lett olyan, amilyen, mert 8 évig hetente háromszor lejárt a konditerembe és ott edzette magát! :rolleyes:

#42 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 20:22

Idézet: Warton - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 21:00

8 éves munka az igen, attól már izmos lesz valaki, de ne mond nekem azt, hogy az összes izompacsirta, akik az utcákon feszítenek, mind egytől egyig azért lett olyan, amilyen, mert 8 évig hetente háromszor lejárt a konditerembe és ott edzette magát! :rolleyes:

az időmennyiség nem biztos, hogy stimmel, de amúgy igen.
mér, szted az egész napos fekvéstől izmos lesz vki?

#43 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 20:26

Ha nem megy, le akkor akármit bevehet, max beteg lesz tőle, vagy beledöglik :D

#44 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 20:52

Azt én is tudom, hogy a szer mellett is le kell menni. :rolleyes: De az a "lemenés" nem egyenlő a 8 év, vagy sokéves munkával, amit a kevesek maguk mögött tudhatnak.
Időben nem stimmel?! Hát valaki normális munkával biztos, hogy nem lesz annyira izmos fél-egy évi gyúrással.

#45 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 21:00

Idézet: guga - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 20:34

... sok mutatóujjat láttam menet közben :omg:  :cool:  :D

És koszos volt a körmük? :D
Ciciman is on borda

#46 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 21:01

Idézet: Warton - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 20:52

Azt én is tudom, hogy a szer mellett is le kell menni. :rolleyes: De az a "lemenés" nem egyenlő a 8 év, vagy sokéves munkával, amit a kevesek maguk mögött tudhatnak.
Időben nem stimmel?! Hát valaki normális munkával biztos, hogy nem lesz annyira izmos fél-egy évi gyúrással.

Fél évvel mit akarsz? Vagy 1 évvel? Ugyan, az gyúrás terén még cuccal is pont semmire sem elég... Heti 3 a másik fele, hobbigyúrósnak jó. :)

Ha vki elkezdi 15 évesen, majd 20 körül okosba elkezdi tolni az anyagot, na, abból 30 éves korára már lehet vmi. De ez minden sporttal így van.

Ciki az is, ha vki elhiszi egy csajnak, h neki nem jönnek be az izmos pasik. :) Több csaj ismerősöm van, aki 90kg alatt nem kezd pasival, mert az csak hurkalé. :Đ Ja, és nem pocak kell... :)

Szerk: cuccal is ugyanolyan keményen kell edzeni. Hidd el, nagyon durva csigás hátgépen 130kg súlyt használni. Az ember alapvetően nem érzi könnyebbnek idővel a nagyobb súlyt, csak még többet bír. És ez cucctól független. Eszméletlen meló, akaraterő, pénz, lemondás van egy olyan ember mögött, aki versenyre megy.

Szerkesztette: leslie 2005. 09. 08. 21:03 -kor

Az nevet utoljára, aki először üt.

#47 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 21:14

Idézet: Warton - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 21:52

Elárulom, hogy fél-1 évi gyúrással senki nem lesz semmilyen izmos. Nyugisan kipróbálhatod. Ha nekem mégis sikerül, akkor egy genetikai csoda vagy. :) A minimum az 3 év, 3 év alatt már el lehet érni egy jó alakot.
Eleve a "gyúrás" csak az egyik fele az egésznek, ahhoz, hogy izmos legyél, megtervezetten enni és pihenni kell, ugyanis az izom nem a "gyúrás" közben nő, hanem a pihenés közben, és a szervezet a bevitt kajából (na nem a cukorkából meg csokikából meg sütikéből) növeszti az izmot.

Naszóval végülis nem mondom azt, hogy erre akartam kilyukadni, de az átlagember rohadt nagy tévedésben van ezzel a sporttal kapcsolatban, és ez itt most meg is mutatkozott. :)

Szerkesztette: fLeSs 2005. 09. 08. 21:21 -kor

#48 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 21:24

és akkor ezt akár a testépítős totyikban is lehetne folytatni :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#49 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 21:27

Idézet: qnadam - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 22:24

és akkor ezt akár a testépítős totyikban is lehetne folytatni :)

Nem ez volt az eredeti téma, hanem amit 19:59-kor írtam. :)

#50 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 21:28

ez így van :respect:
ne is offoljunk tovább :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#51 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 21:34

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 15:54

Sziasztok!

Azert inditom ezt a topicot, hogy legyen egy hely, ahol osszegyujthetjuk azokat a furcsa szokasokat, targyakat, ruhadarabokat amelyek mosolyra kesztetnek. Illetve ha magunkra ismerunk a cikinek velt dolgok miatt, valtoztathassunk eme szokasainkon.

Az elso: bluetoothos fejhallgatoban boklaszo emberkek. Elfogadom, hogy kocsiban idealis kihangosito helyett... na de az utcan ezzel a fulen maszkalni? Meg akkor is ha nem hasznalja? :)

Samott

Hát nem érted??? Ők ettől keményebbek!!! :D  :D  :D
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#52 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 21:37

Idézet: Warton - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 19:58

Ciki, ha a csöves felszáll a metróra és miután leül, elkezdi a körmeit vágni, úgy, hogy a körömdarabok mindenfelé hullanak. :reklamacio:

Egyszer egy forma a metrón túrta az orrát, és a kis galacsinokat, amiket az ujjaival formált szanaszét pöckölte a tömegben, tök ideges lettem :mad: . Ha rámpöckölt volna egyet, akkor lefejeltem volna.  :box2:
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#53 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 21:38

Idézet: Warton - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 20:38

Kivételes esetben. Általában a különböző szerek hatásának az eredménye. :think:

És két hónap kemény gyúrás :D

#54 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 22:10

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 22:37

Egyszer egy forma a metrón túrta az orrát, és a kis galacsinokat, amiket az ujjaival formált szanaszét pöckölte a tömegben, tök ideges lettem :mad: . Ha rámpöckölt volna egyet, akkor lefejeltem volna.  :box2:

az nem jó, a saját fegyverével kell ellenük támadni.
egy jókora turhával szemenköpni, na az hatásos.
..és a nyolcadik napon isten megteremté a TV-t!
egyszerű internet tesztelő
Panorámák

#55 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 22:45

Ez tényleg undorító. :boa: 

#56 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 22:51

Idézet: sityak - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 23:10

az nem jó, a saját fegyverével kell ellenük támadni.
egy jókora turhával szemenköpni, na az hatásos.

Meg vagyok fázva... tudnék mesélni... :(

#57 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 22:52

nincs sztem semmi ami ciki... legalábbis az én életemben... lehet h mosolyt csal az arcokra, mikor szívószállal iszom a sört, de ez sem ciki... :p
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#58 Felhasználó inaktív   gxa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 23:01

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 19:59

az élsportban mindenki doppingol, csak vannak bénák, akik lebuknak (de ezt az átlagember nem tudja, mert erről már nem beszél a híradó) .

Nyilván minden élsportoló doppingol, de ettől az még szánalmas/ciki. Szerintem. Jobb lenne az embereket versenyeztetni és nem a nemzeti vegyipart...  :(

#59 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 23:04

:nevet2: :nevet2: :nevet2:

nagyot röhögtem ezen a fricskázósón :Đ
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#60 Felhasználó inaktív   Karesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 09. 02:58

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 13:54

...furcsa szokasokat, targyakat, ruhadarabokat amelyek mosolyra kesztetnek...

1. Holdjáró lányon. Extra ciki ha fiú hordja. (Gigaciki: valamelyik magyar déjé összeállt eddafrontemberrel. A produkció háttértáncos egyedei egyszerűen leírhatatlanul szánalmasak.)

2. Rózsaszínű/pink férfi pólók. Kikúrálás hatékony módszere lehet a Southpark 708-as epizódja. (OKTÓBER 19-TŐL MÉGIS LESZNEK ÚJ EPIZÓDOK!!!)

3. Lányoknál magas szárű boxcipőbe begyűrt hosszú nadrág és egyéb válfajai. Grrr. Ezektől kirázott a hideg míg divat volt.

4. Ha lelóg a slicc az ciki, úgyhogy mindig ellenőrizni kell.

5. Ciki ha valaki folyton a sliccénél matat.

Szerkesztette: Karesz 2005. 09. 09. 03:01 -kor

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.