HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen videókártyát vegyek? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen videókártyát vegyek? II. Nézz be ide, ha új VGA-t szeretnél! Értékeld a témát: -----

#1971 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 12. 14:27

Idézet: Koga - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 17:40

Üdv!

Szerintetek egy Asus nforce2-es lapban (a7n8x) Tbred-b Athlon 2000+@2,1 GHz + 512 MB ram (~360Hz) kihajt egy 6600gt-t? Asszem a teljes gépfelújítással mostmár talán megvárom az új AMDs foglalatokat...

Sztem ok lesz :up:
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1972 Felhasználó inaktív   monolith 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 14:28

ott a pont. látod team barátom, más is így gondolja. és most jön az utolsó hozzá(d)szólásom: tudod mit vazze, akkor tegyél az xp mellé egy 7800-ast. biztos kihajtja.  :smoker:
"Quality products,Customer satisfaction"
is a philosophy that guides all that we do at MSI.

#1973 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 14:31

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 12:33

Viszont az nem lenne épp szerencsés, ha elkezdenél FLAME-elni.

monolith, rád is vonatkozik!

#1974 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 14:36

különben sem mark alatt fogod észrevenni mert pont a 2k5 a legjobban vga keresztmetszetű, de mondjuk ugyan olyan géppel futtas le akár 2k1et vagy 2k3mat és keress a futuremark oldalán olyat akinek szintén olyan kártyája van mint neked mondjuk a64es procival és mg fogsz lepődni.

amúg kíváncsi lennék hogy egy x800xt pe vagy x850xt pe alap sebességen egy cirka 2600mhz-es a64ben mennyit megy 2k1ben és 2k3ban (default ofkósz)
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!

"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet

Gondolkodtál ma már?

#1975 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 14:38

Idézet: monolith - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 13:28

ott a pont. látod team barátom, más is így gondolja. és most jön az utolsó hozzá(d)szólásom: tudod mit vazze, akkor tegyél az xp mellé egy 7800-ast. biztos kihajtja.  :smoker:

már legelőszőr 3-4oldallal korábban is mondtam neki. mind1, az ő pénze, jól fog játszani, de sehogy sem fogja kihozni amit a kártya tud, akár hogy is gondolkozik, gyakorlatban majd meglátja!
Én 1éve vettem x800pro-t akkor még se hajtotta ki a 3200+barci de a mostani gammák még annyira sem

Gondolkodtál ma már?

#1976 Felhasználó inaktív   SZaB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 14:45

Szerintem is jó lesz, de persze kihajtásról szó sincs. Nagyobb proci értelemszerűen többet hoz ki belőle, de a jelenlegi konfiggal is jól muzsikál majd.

#1977 Felhasználó inaktív   team3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 14:56

Idézet: monolith - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 13:28

Szivesen, ha kifizeted  :D

Nem tudom egyesek miert vannak ennyire kiakadva, meg mondjak, hogy elszakadt a cerna...
Egyszeruen kivancsi voltam, ki hogyan reagal... ;)

Kivancsi voltam, hanyan fognak valaszolni, velemenyt mondani... Az elejen is emlitettem, hogy amit 15 ember mond abban lehet valami. Tessek megnyugudni, beke van. Ennyi dorgalas utan tenyleg fontolora veszem a 6600GT-ra vagy 6800-ra valo downgradet.

Most mondjam, hogy szociologus vagyok?  :p

De azert egy 6800GT-vel  a lapomban jobban menne az X3 mint egy 6600GT-n nem?
HP 8710p

#1978 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 14:57

Nehezen tenne bele 7800ast, ugyanis abból nincs AGP-s :D

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#1979 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 15:01

Húzzál a boltba a 6800GT-ért, és várjuk a teszteket! ;)
Ilyen szöveget meg nem kéne megereszteni, mert már egyszer eljátszotta ezt valaki. Szentül állította, hogy nem létezik x/y kártya, erre még adtunk neki linket is, majd még utánna is ragaszkodott a hülyeséghez, jól leugattuk, erre benyögi, hogy ő csak tesztelt ám minket, stb.  :mad:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1980 Felhasználó inaktív   team3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 15:17

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 14:01

Húzzál a boltba a 6800GT-ért, és várjuk a teszteket! ;)
Ilyen szöveget meg nem kéne megereszteni, mert már egyszer eljátszotta ezt valaki. Szentül állította, hogy nem létezik x/y kártya, erre még adtunk neki linket is, majd még utánna is ragaszkodott a hülyeséghez, jól leugattuk, erre benyögi, hogy ő csak tesztelt ám minket, stb.  :mad:

Szolj a menedzsmentnek, hogy osszak mar azt a jutalmat...  :D

:offtopic:
Egyebkent nem ertem a felhaborodasod. Gondolom, Te mindig mindent elhiszel mindekinek... nem?!
En nem, mivel az Internet egy olyan dolog, ahova barki barmit irhat...
Az Interneten semmi sem terjed gyorsabban a "hulyesegnel"... ezzel senkit sem megbantani akarok es ratok NEM vonatkozik...
Sokkal jobban erzem magam, ha 15 ember allitja, hogy sotet vagyok nem pedig ketto...
:offtopic:

egyebkent meg a 6800GT mellet vagyok, mert egy 6600GT + A64 nem lenne olyan gyors, mint ahogy igy lesz.. nem?
HP 8710p

#1981 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 15:39

Idézet: BoGab - Dátum: 2006. Jan. 12., Thursday - 14:57

Nehezen tenne bele 7800ast, ugyanis abból nincs AGP-s :D

Majd lesz! Nemsokara :up: (igaz csak GS)
JóSebesség

#1982 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 15:59

Idézet: team3 - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 15:17

egyebkent meg a 6800GT mellet vagyok, mert egy 6600GT + A64 nem lenne olyan gyors, mint ahogy igy lesz.. nem?

Szerintem igenis lenne olyan gyors. Egy jatek futtatasa nem csak a vga feladata. Szinten csak szerintem, ha nem lepsz 1024*768as felbontas fole, akkor a jatekok kb 10%-al lasabban fognak ugyan futni, de minden mas viszont gyorsulni fog erezhetoen. (Proci limites jatekok is... pl strategiak, vagy ahol mar komolyabb fizika van)

En meg mindig az A64 + 6600GT parosra adnam a voksomat. Elobb utobb ezt a gepet lekell majd csereld. Valamikor ugyis megkell tenni, miert ne tenned meg most? Jatekokban majdnem olyan sebesseget fog hozni mint a 6800 GT, de jatekokon kivul gyorsabb lesz es ezek mellett meglesz az eselyed, hogy fejleszd tovabb a gepedet.

Agps-s videokartyara nem eri meg ma mar fejleszteni... hacsak nem gondolod ugy, hogy minimum 1 evig nem fogsz a gephez nyulni. Csak ebben az egy esetben javaslom a 6800GT-t.

Szerkesztette: Boba 2006. 01. 12. 16:00 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1983 Felhasználó inaktív   team3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 16:11

Idézet: Boba - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 14:59

Szerintem igenis lenne olyan gyors. Egy jatek futtatasa nem csak a vga feladata. Szinten csak szerintem, ha nem lepsz 1024*768as felbontas fole, akkor a jatekok kb 10%-al lasabban fognak ugyan futni, de minden mas viszont gyorsulni fog erezhetoen. (Proci limites jatekok is... pl strategiak, vagy ahol mar komolyabb fizika van)

En meg mindig az A64 + 6600GT parosra adnam a voksomat. Elobb utobb ezt a gepet lekell majd csereld. Valamikor ugyis megkell tenni, miert ne tenned meg most? Jatekokban majdnem olyan sebesseget fog hozni mint a 6800 GT, de jatekokon kivul gyorsabb lesz es ezek mellett meglesz az eselyed, hogy fejleszd tovabb a gepedet.

Agps-s videokartyara nem eri meg ma mar fejleszteni... hacsak nem gondolod ugy, hogy minimum 1 evig nem fogsz a gephez nyulni. Csak ebben az egy esetben javaslom a 6800GT-t.

:respect: 

Mar a masodik hozzaszolasom az volt, hogy csak most az 1x szeretnek fejleszteni... Egyebkent mind1, mert ha uj gepet vennek, sem fejlesztenem legalabb ket evig, es ha a 6800GT veszek, akkor sem nyulok hozza ket evig legalabb...

koszonom az epito jellegu hozzaszolast  :respect:
HP 8710p

#1984 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 16:17

Az otthoni gepem egy Barton 2400mhz-n jaratva egy MSI 6800GT-vel. Nekem semmi sebessegbeli problemam nem adodott a geppel. DE... azt meg kell jegyezzem, hogy a jatekok teren, ha ugy nezzuk igenytelen vagyok. Kepes voltam vegigjatszani egy GeForce 3 Ti500al mind a Doom3-at mind a Chronicles of Riddick-et. 640*480 vagy 800*600as felbontas engem kulonosebben jatekokban nem zavart... Nemtudom miert. Igy, hogy 6800 GT-m van hasonlo beallitasokkal jatszom, csak nem alacsony fps mellett. Mondjuk nalam a gep elott eltoltott idonek maximum 5-15% a jatek. Inkabb dolgozom, ott meg a processzor a szuk keresztmetszet nem a VGA kartya.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1985 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 16:21

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 16:39

Majd lesz! Nemsokara :up: (igaz csak GS)

Mármint 6800 nem? :think:
A 7800GS-re meg azt mondták olyan nem lesz, vagy lemaradtam? :think:

#1986 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 01. 12. 16:22

Sziasztok! Szeretnék venni egy AGPs 6600 GT-t, csak azt nem tudom, melyik márkát válasszam. Láttam, hogy az Inno meg a Club3D (???) a legolcsóbb (a kiskerarak.hun), Gigabyte lenne 39k környékén. Most Atim van, úgyhogy nem tudom, melyik gyártó Nvidiás kártyáját lenne érdemes megvennem. A hangjuk számít, nem lenne utolsó szempont, hogy egy egyoldalas Zalaman rámenjen.

Kösz előre is.
KomposztWC

#1987 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 16:24

Clubot venném.
Innora sok a panasz (bár lehet én azt is bevállalnám)
Giga meg ha aktív akkor jó, nekem nem szimpik a passzív megoldásaik. Videókártya kell és nem kerti grillrács :D

Passzív Zalmanos dolognak pedig a 6600 topicban kérdezz utána sztem :)

Szerkesztette: BoGab 2006. 01. 12. 16:28 -kor

#1988 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 16:46

Idézet: Boba - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 15:17

Az otthoni gepem egy Barton 2400mhz-n jaratva egy MSI 6800GT-vel. Nekem semmi sebessegbeli problemam nem adodott a geppel. DE... azt meg kell jegyezzem, hogy a jatekok teren, ha ugy nezzuk igenytelen vagyok. Kepes voltam vegigjatszani egy GeForce 3 Ti500al mind a Doom3-at mind a Chronicles of Riddick-et. 640*480 vagy 800*600as felbontas engem kulonosebben jatekokban nem zavart... Nemtudom miert. Igy, hogy 6800 GT-m van hasonlo beallitasokkal jatszom, csak nem alacsony fps mellett. Mondjuk nalam a gep elott eltoltott idonek maximum 5-15% a jatek. Inkabb dolgozom, ott meg a processzor a szuk keresztmetszet nem a VGA kartya.

nekem nem mindenhol tetszett hogy "csúcskártyás" tulaj létemre volt hogy akadt pl az ug2, azért mert kevés volt a proc, meg a rome-total war. Doom3 és q4 majdnem olyan szinten megy most csak élsimítás nélkül mint régen, ugyan úgy főleg stabilan 40fps fölötti értékeknél, nekem ez számít. De jó lenne min 60fps is :D csak azt már nem 17k-s kártyákkal osztogatják :Đ

Gondolkodtál ma már?

#1989 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 16:48

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 12:42

Látom monolith-nél is elszakadt a cérna :D
Találtam egy tesztet, elég érdekes.
...

Azért ez sántít picit. Régiek a játékok és egyikben 640-es a felbontás. Mai játékoknál 1024/1280-ban már vga limitbe ütközöl. A proci messze nem számít annyit. Mondjuk egy 3000+ A64-től fölfelé. :)
Semper Fi

#1990 Felhasználó inaktív   SZaB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 16:50

Idézet: BoGab

Innora sok a panasz (bár lehet én azt is bevállalnám)

Én bevállaltam, mert itt azt mondták az az igazi férfiak kártyája :) :D

Grillo:
Amúgy ha inno mellett döntesz beszerelés után nyaggasd meg, hogy ha bármi baja van kiderüljön. Én ismerőstől vettem és mondtam, hogy ha 3 napon belül megjelenek vele a boltban, akkor kicseréli nekem szó nélkül.
Azóta is tökéletesen megy.

Szerkesztette: SZaB 2006. 01. 12. 16:54 -kor

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Utolsó »