Idézet: zocsi - Dátum: 2005. okt. 3., hétfő - 0:44
Ave!
Szal' a 6600gt miért is jobb? Másfelől nekem nem "high-end" kártya kell, csak egy jobbfajta, ami kifizethető, meg jól mennek a cad-es alkalmazások. Persze a játékok is megmozdulhatnak alatta, de nem igényem, hogy a stalker 600 fps-el mozogjon pl..
Tehát a xr700 256 nem jó kártya, nekem azt ajánlották vegyek pci-e-t de a x800-x850-es szériát már nem tudom megfizteni...
Így is 310K-nál járok a költekezésben!

üdv.
nicsak, egy nekem való topik

bár már fel vagyok világosítva, hogy a procim egy 9800 prot vagy egy 6600 gt-t még meg tud hajtani... régi konfig, 3 éves lenne, ha nem lopták volna el egyszer egy csomó részét, s a videokártya és a ram a gyönge pontja. (a proci Tbred 1800+ vagymi, de kit érdekel, mennyi van ráírva, 1900-on elfutkos)
a jelen videokártyám egy gef2, nagyon baba kis kártya, nem melegedős és van. kicsit eljárt felette az idő, hát van ez így...

de mondjuk a Neverwinter alig szaggat =) és a half-life 2 is jó volt, ha nem erőltettem a minőségi textúrákat, amik pedig nem ártanak...
Idézet
Persze a játékok is megmozdulhatnak alatta, de nem igényem, hogy a stalker 600 fps-el mozogjon pl..
lemaradtam valamiről vagy Te az az optimista fajta vagy?
Alvaro gugafórumos aláírása "ha megjelenik a stalker, temessétek mellém", bár azért reménykedünk...
nekem amúgy a shaderek számítanak, no persze a sebesség is, de ha egy scene demo el sem indul, az durva... így sem tudom nézni a Cocoon: Raw confessionst, ami már egy gef3-mal is menne, aaaaaaaaaaah.