Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. szept. 13., kedd - 16:04
na akkor tisztázzunk.
ha jól érzelmezem a csajozás.hu-n lányokat lehet találni, te összekevered a pasizással.
az hogy ki mire szorul rá siteok segitségére az más kérdés, elég nagyképü kijelentés ez töled.
a lényeg,
a Suumer20-at zavarta ez a nagy nyalifali azért kaptad a hányást hogy vedd észre magad, amit a mostani percig nem sikerült, most hogy leirom remélem sikerül venni az adást. szó sincs basztatásról csak reméltem észre veszed magad, sikertelnül. ha ezeket sikerül most memorizálni akkor vége a "célozgatásnak" amit te offensenek veszel. pont.

Nem egészen értek egyet. A kijelentésem sem nagyképű, utána lehet járni, azért játszom tiszta lapokkal. Az pedig egy tény konkrétan, hogy mindenkinek csípi a szemét az én egész napon át folyó csesztetésem irányodból, és itt senki nem vevő ilyenre. Legkevésbbé én, mégha azt is írtam, hogy egészen eddig a percig nem volt gondom veled. A célozgatást, utalgatást meg hagyjuk, mert olyant én is tudok ám, meg a másik lelkébe belelépni is tudok ám, csak épp nem szeretem az ilyet..

Remélni / hinni pedig a templomban kell, ott is csak az első sorban, mondom, majd én kontrollálom ezt a dolgot, bízd rám. Nem neked kell majd helyreutasítanod egy fórum topicjában, ugyanis nem fog sikerülni. Na bye, goto gameware... a Szigeten lehet, hogy -1 taggal bővül az user list.
P.S.: más oldalakat meg ajánlgass magadnak, vagy az ismerőseidnek, hadd döntsem már én el, hogy mikor, hol, miért vagyok, mikor, hol mit írok, és miért, etc. etc.
Szerkesztette: bepe_79 2005. 09. 13. 15:11 -kor