Idézet: somafero - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 20:29
remélem eccer összejönnek Lufinyullal

Inkább fusson össze egy mély beton vízelvezető árokkal, amikor külterületen 85km/h-nál megalszik a tej a szájában (gondolom ott is annyival megy és arra vár, mikor áll neki kikerülni valaki, aki nem hobbyból autókázik mint ez a ripacsjankó.

). És ebben az a rossz, hogy iszonyat balesetveszélyes játék, ez lökte fel az agyam a legjobban. Már a Skodaszalon előtt elkezdtem előzni, amikor egy másik barom meg ültetett tuninglófasszal ugratott le a DÉDÁSZ/KÖGÁZ vasúti átjáróról biciklit 200-zal előzve.

Most ezt elképzelem úgy, ahogy szabályosan is elkezdenék előzni egy 40-nel döcögő, amúgy gyakori látványt nyújtó vitatkozó házaspárt normálisan, 60km/h-ig gyorsulva úgy, hogy kiszámítottam, a szembejövő majd kényelmesen elfér... kiderül, hogy az előzött nem vitatkozó házaspár vagy nagypapa, hanem egy vérbeli köcsög aki arra vár, mikor 'mutathatja meg' hogy ő mennyire kúl

Közben beérkezik mögém valami f@sztuskó

és mint egy utánfutó nyomul a seggembe -mert tegyük hozzá sok ilyet látok nap mint nap, nem 10-20km-t vezetve-... Visszahúzódni nem tudok, jobbra a gyorsulós köcsög, hátam mögött a seggretapadós kancsó, szemben meg egy pattogó f@szjankó. Na ilyenkor mi lenne a teendő?
Szerkesztette: Omega 2005. 09. 18. 20:17 -kor