HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke VIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke VIII. Ergo offoljunk legálisan! ;) Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 18. 19:46

Idézet: Omega - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 14:16

Kiskanizsán a templomtéren kikanyarodik elém egy bazinagy J** rendszámú halványpiros Ford terepjáró, duplakipufogó, stb. Megértem visszacsapni kettesbe plusz satu, mondom ó hogy az anyád b@szna meg. :rolleyes: És döcög végig 40-45-tel bazmeg :omg:
A Vár úton a szétcincált híd után mondom véééégre, lehet előzni. Nekiállok előzni, melléérek, erre bazi nagy motorhörgés, a f@szbunkó rápöffentett a mittoménhányezer köbcentis benzinfalójára. :omg: 120km/h-nál kiszálltam a játékból egy határozott fékezéssel. Gratula neki.  :respect:

Az ilyeneket én is bírom. Lakott területen nem veszem fel a dolgot, de a 180-at is egy ilyen barom hozta ki belőlem Galambok megy Zszentjakab között.
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#242 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 19:48

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 20:21

Megyek.

http://www.autotunin...ex.php?fokat=12
itt vannak az autóüléshuzatok,amiket mondtam  :cool:

#243 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 19:51

Idézet: somafero - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 20:48

http://www.autotunin...ex.php?fokat=12
itt vannak az autóüléshuzatok,amiket mondtam  :cool:

Nem kissé drága ez a hely  :eek:  totalcaron jobbak az árak.

#244 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 19:52

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 20:46

Az ilyeneket én is bírom. Lakott területen nem veszem fel a dolgot, de a 180-at is egy ilyen barom hozta ki belőlem Galambok megy Zszentjakab között.

Gondolom... teljesen értelmetlen ember. Az ilyennek vajon mi járhat a fejében ilyenkor? :think:  Hogy aszitted kiscsávó? :bolond:  Mintha azért előzném, mert az 1,2-es Fábiám felér a 4000ccm-es többtízmillás Fordjával és nem azért, mert gyaloglás helyett autóba szállt hogy 40-nel mutogassa mekkora seggfej. :Đ

#245 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 19:53

Idézet: somafero - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 20:28

Kép :cool:  :p

Soma komolyan mondom te nagyobb Alfamegszállott vagy mint Én. Menj el és nézesd meg magad dokival!
Ezt komolyan mondom!  :p

#246 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 19:56

Idézet: Omega - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 20:52

Gondolom... teljesen értelmetlen ember. Az ilyennek vajon mi járhat a fejében ilyenkor? :think:  Hogy aszitted kiscsávó? :bolond:  Mintha azért előzném, mert az 1,2-es Fábiám felér a 4000ccm-es többtízmillás Fordjával és nem azért, mert gyaloglás helyett autóba szállt hogy 40-nel mutogassa mekkora seggfej. :Đ

Nézzük meg a másik oldalt is. Siófokról hazafele jövet mögémállt nagyon közel egy Suzuki Swift. Megeredt az eső és én beálltam 100-as tempóra, egy hosszú egyenesben rászánta magát az előzésre és  nagyon lassan sikerült is neki közben amikor mellémért szánakozó pillantásokat vetett rám és diadalittasan haladt tovább....

Mi ebből a tanulság? :)

A világ tele van hülye barmokkal és amikor azt hiszem hogy ennél hülyébbel már nem találkozhatok akkor megcáfol az élet....

#247 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:04

Jah és ez már nem az első Suzukis estem volt. Amikor jöttem haza melóból egyik nap Attila is velem volt. Akkor szintén mögénk állt szorosan egy Suzukis és mindenáron jött mögöttünk ahogy előzgettem a többieket. Belement pár elég kemény előzésbe is csakhogy mögöttem tudjon maradni....
Szal nem értem miért jó ez.....  :confused:

#248 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:04

Idézet: Poopa - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 20:11

hm.. mit néztél ki belőle?

Őszintén? :)  Majdnem mindent, de legjobban őrá vágyom: "kis és nagyfloppy kombó drive" :)

#249 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:05

Idézet: Omega - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 20:52

Az ilyen primitív állat, azt se érdemli meg, hogy ........ <= ide képzeljetek amit akartok  ;) (közlekedési)kúltúra = 0,0 Ébredezni, Magyarországon vagyunk!

#250 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:13

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 20:53

Soma komolyan mondom te nagyobb Alfamegszállott vagy mint Én. Menj el és nézesd meg magad dokival!
Ezt komolyan mondom!  :p

Lufinyul galériát nézegetve jött rám a röhögés,godoltam belinkelem,ez volt annó az Omega szivatós pikcsör

#251 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:13

Idézet: somafero - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 20:29

remélem eccer összejönnek Lufinyullal  :up:

Inkább fusson össze egy mély beton vízelvezető árokkal, amikor külterületen 85km/h-nál megalszik a tej a szájában (gondolom ott is annyival megy és arra vár, mikor áll neki kikerülni valaki, aki nem hobbyból autókázik mint ez a ripacsjankó. :) ). És ebben az a rossz, hogy iszonyat balesetveszélyes játék, ez lökte fel az agyam a legjobban. Már a Skodaszalon előtt elkezdtem előzni, amikor egy másik barom meg ültetett tuninglófasszal ugratott le a DÉDÁSZ/KÖGÁZ vasúti átjáróról biciklit 200-zal előzve. :omg:
Most ezt elképzelem úgy, ahogy szabályosan is elkezdenék előzni egy 40-nel döcögő, amúgy gyakori látványt nyújtó vitatkozó házaspárt normálisan, 60km/h-ig gyorsulva úgy, hogy kiszámítottam, a szembejövő majd kényelmesen elfér... kiderül, hogy az előzött nem vitatkozó házaspár vagy nagypapa, hanem egy vérbeli köcsög aki arra vár, mikor 'mutathatja meg' hogy ő mennyire kúl :cool:
Közben beérkezik mögém valami f@sztuskó :cool: és mint egy utánfutó nyomul a seggembe -mert tegyük hozzá sok ilyet látok nap mint nap, nem 10-20km-t vezetve-... Visszahúzódni nem tudok, jobbra a gyorsulós köcsög, hátam mögött a seggretapadós kancsó, szemben meg egy pattogó f@szjankó. Na ilyenkor mi lenne a teendő? :)

Szerkesztette: Omega 2005. 09. 18. 20:17 -kor

#252 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:14

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 21:04

Jah és ez már nem az első Suzukis estem volt. Amikor jöttem haza melóból egyik nap Attila is velem volt. Akkor szintén mögénk állt szorosan egy Suzukis és mindenáron jött mögöttünk ahogy előzgettem a többieket. Belement pár elég kemény előzésbe is csakhogy mögöttem tudjon maradni....
Szal nem értem miért jó ez.....  :confused:

Hát ja... azt hiszem, egyetérzünk. ;)

#253 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:15

Idézet: somafero - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 21:13

Lufinyul galériát nézegetve jött rám a röhögés,godoltam belinkelem,ez volt annó az Omega szivatós pikcsör

:D Pfff, be is loccsant a számba? Már nem emlékszem. :Đ

#254 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:19

Idézet: Omega - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 21:13

Inkább fusson össze egy mély beton vízelvezető árokkal, amikor külterületen 85km/h-nál megalszik a tej a szájában (gondolom ott is annyival megy és arra vár, mikor áll neki kikerülni valaki, aki nem hobbyból autókázik mint ez a ripacsjankó. :) ). És ebben az a rossz, hogy iszonyat balesetveszélyes játék, ez lökte fel az agyam a legjobban. Már a Skodaszalon előtt elkezdtem előzni, amikor egy másik barom meg ültetett tuninglófasszal ugratott le a DÉDÁSZ/KÖGÁZ vasúti átjáróról biciklit 200-zal előzve. :omg:
Most ezt elképzelem úgy, ahogy szabályosan is elkezdenék előzni egy 40-nel döcögő, amúgy gyakori látványt nyújtó vitatkozó házaspárt normálisan, 60km/h-ig gyorsulva úgy, hogy kiszámítottam, a szembejövő majd kényelmesen elfér... kiderül, hogy az előzött nem vitatkozó házaspár vagy nagypapa, hanem egy vérbeli köcsög aki arra vár, mikor 'mutathatja meg' hogy ő mennyire kúl :cool:
Közben beérkezik mögém valami f@sztuskó :cool: és mint egy utánfutó nyomul a seggembe -mert tegyük hozzá sok ilyet látok nap mint nap, nem 10-20km-t vezetve-... Visszahúzódni nem tudok, jobbra a gyorsulós köcsög, hátad mögött a seggretapadós kancsó, szemben meg egy pattogó f@szjankó. Na ilyenkor mi lenne a teendő? :)

Kedvencem a mögöttem 20 centire autózó seggfej, mert neki hűde sietős, és szélárnyékból kell előzni...

Sajnos ezek ellen nincs mit tenni, nincs bűntetés se...Egyvalami kéne: IQ

#255 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:19

Idézet: Omega - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 21:13

Na ilyenkor mi lenne a teendő? :)

gallytörő rács és tgk  :cool:  :p  :up:
azt lábközépnél távoznak alattad  :respect:

#256 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:21

Idézet: =Oli= - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 21:19

Kedvencem a mögöttem 20 centire autózó seggfej, mert neki hűde sietős, és szélárnyékból kell előzni...

Sajnos ezek ellen nincs mit tenni, nincs bűntetés se...Egyvalami kéne: IQ

meg pumpáló fékezés az arcába  :D

#257 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:23

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 20:46

eccer amugy énis aláfutottam astrával egy gsi astrának miklósfáról befele
mondom mit tököl 40km,index balra ki,beérek mellé,erre padlógáz  :omg: persze közöm nem volt hozzá  :down: anyád

#258 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:23

:D  Ehh, na mindegy, majd ha nyerek a lottón akkor repülőgéppel zuhanok alá yóóól :p :D

Addig is nesztek az arcotokba hárdverteszt :nevet:

Kép

Kép

Szerkesztette: Omega 2005. 09. 18. 20:26 -kor

#259 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:24

Idézet: somafero - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 21:21

meg pumpáló fékezés az arcába  :D

Szerencsére nem sokat kell vezetnem mostanában, az csak egy dolog, hogy jóval több autó van, mint 5 éve, de a félelmetes mennyi barom... :omg:  :reklamacio:

#260 Felhasználó inaktív   Devyd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 20:24

na jó esttét.. :hello: én +olyan suzukit láttam ma.hogy az eleje kicsit meg volt emelve ,hátul + sportfipufogo.....és leért a földre néhány mm rel volt feljebb mint a talaj...na ,mondom addig szorakozik vele amig fennakad valahol... :)
Alaplap:Asrock Dual Sata2,CPU:AMD A64 3200+ E4 + Zalman 7000CU,HDD:Maxtor 160Gb 8mb cacheMemória:Hynix 512DDR400,Video:Galaxy 7300GT 256mb DDR3 ZALMANOptikai :LG 4167B TFT:Acer 1703

Téma megosztása:

• (140 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.