HWSW Informatikai Kerekasztal: Dj Tiest újra MO-on - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dj Tiest újra MO-on Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 18. 13:53

Idézet: lehella - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 14:43

Kép

forrás: recordexpress.hu

EZ A FEJ!!!!! :D  :nevet:
Ennél nem volt jobb kép róla? Hogy lehet egy szórólapra ilyet tenni? Ennél azért jobban néz ki.
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#22 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 13:55

Idézet: Fym - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 14:51

1. Van elektronikus zenei topik (annó az elsőt én indítottam)...
2.  Tiesto messze nem akkora és annyira jó DJ, hogy kellene neki külön topik... :omg:

Szvsz bőven zárható...

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 14:28

És ha neki van külön topikja, akkor kb még 500 külön topikot csinálhatnánk különböző előadóknak.

Idézet: MarKinG - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 14:48

...a különböző előadókat és nincs 1243434 topic minden előadónak.
énis szeretem tityesztót sőt m1ek is erre a partyra de totál fölös ezeknek állandóan topicot nyitni,szerintem. :rolleyes:

:respect:

Szerkesztette: Favágó 2005. 09. 18. 13:59 -kor

"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#23 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 13:57

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 14:53

Ennél azért jobban néz ki.

Pedig nem. :) De nem szépségverseny, Nick Cave sem egy kimondott Adonisz. :D

#24 Felhasználó inaktív   schonik21 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 13:59

Hát, jó! Ha ennyire vita téme lett akkor zárassuk, sztem is felesleges egy olyan topic, ahol csak a vita megy, pedig én azt hittem jó ötlet! :( Pedeig sztem megér egy topicot.
Üdv: schonik.

#25 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:01

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 14:57

Pedig nem. :)

Tehát ennyire gyík feje van? Úgy emlékeztem nem. :D
Egyszer próbálom védeni...

#26 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:01

Mi sem alltunk neki kulon topikot generalni a tegnapi bulinak+elmenybeszamoloknak, hanem belefer a kemeny zenes topikba.

Ja, es azok legalabb zeneltek, nem csak valami elektronikus zajt probaltak modulalni ossze-vissza.
(Egyszer probaltam Tiestot hallgatni, de reszegen sem birtam :) )

Szerkesztette: nyunyu 2005. 09. 18. 14:03 -kor

#27 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:02

Idézet: schonik21 - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 14:59

Hát, jó! Ha ennyire vita téme lett akkor zárassuk, sztem is felesleges egy olyan topic, ahol csak a vita megy, pedig én azt hittem jó ötlet! :( Pedeig sztem megér egy topicot.

Az én verebes topikomat is bezárták, pedig szerintem az jobb lett volna :D  :D  :D

#28 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:04

Én is nagyjából hasonló zenén élek, de én személyesen nem tartom egy nagy ágyúnak, főleg nem a világ 1. számú dj-jének. Sőt kifejezetten nem szeretem, mivel eléggé népzenét játszik. Dehát kinek mi jön be, nekem ő nem, sok más dj bejön, aki igényes zenét játszik. Ennyi erővel Paul Oakenfoldnak is lehetne külön topic, aki ugyan csak nem tartozik a kedvenceim közé, de többre tartom mint Tiestot!  :)

#29 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:05

Akit érdekel az elektronikus tánczene, az megtalálja a topikját... Oda belefér Tiesto is... Akit meg nem érdekel, annak viszont joggal szúrja a szemét, hisz van a stílussal foglalkozó totyik...

Bármerről nézem is, ez bizony felesleges...

PS: ÉS ráadásul említették a programajánlót is...
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#30 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:05

Na mondom én hogy nem olyan gázfejű az:
Kép

Vagy mégis: :confused:
Kép

Szerkesztette: Favágó 2005. 09. 18. 14:06 -kor

#31 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:06

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:05

Na mondom én hogy nem olyan gázfejű az:
[DJ Tészta :Đ ]

:fear:

#32 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:08

Idézet: csige - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:04

Ennyi erővel Paul Oakenfoldnak is lehetne külön topic, aki ugyan csak nem tartozik a kedvenceim közé, de többre tartom mint Tiestot!  :)

Nem kéne összehasonlítani Paul Oakenfold-al! Ezeket nem is kellett volna egy lapon említeni...

#33 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:09

Pedeig sztem megér egy topicot.

legalább ne csökönyösködnél. NINCS minden előadónak topicja és nem is lesz mert igyis szarrá van terhelve a fórummotor a sok fölös topictól. brékó? :rolleyes:  jöhetne drumm zárni ;)
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#34 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:12

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:01

Ja, es azok legalabb zeneltek, nem csak valami elektronikus zajt probaltak modulalni ossze-vissza.
(Egyszer probaltam Tiestot hallgatni, de reszegen sem birtam :) )

Szerintem meg ne menjen át a topic mások zenei ízlésének a f*kázásába! Kinek mi a zene, neked az, másnak ez! Te nem látsz fantáziát, nem bírod hallgatni az elektronikusban, én meg például a rockkal vagyok így, mégse fikázom egyik zenét se, csak annyi hogy legyen igényes, ne gagyi, azt elfogadom, legyen bármilyen irányzat! ;)

#35 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:12

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 14:51

raadasul el van irva a totyik cime is.   :D (Dj Tiest)

Dj Tiest az M-nulláson. :D

#36 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:14

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:08

Nem kéne összehasonlítani Paul Oakenfold-al! Ezeket nem is kellett volna egy lapon említeni...

Én kérek elnézést! :)
Csak azért mertem 1 lapra tenni, mert Oakenfold is most lesz.

#37 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:17

nehogymá ti döntsétek el hogy kinek melyik DJ jön be jobban
JóSebesség

#38 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:17

Idézet: csige - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:12

Szerintem meg ne menjen át a topic mások zenei ízlésének a f*kázásába! Kinek mi a zene, neked az, másnak ez! Te nem látsz fantáziát, nem bírod hallgatni az elektronikusban, én meg például a rockkal vagyok így, mégse fikázom egyik zenét se, csak annyi hogy legyen igényes, ne gagyi, azt elfogadom, legyen bármilyen irányzat! ;)

Itt azért képességekről is van szó. Nem olyan nagy dolog huzogatni a potikat(én is csináltam már, és egész jól ment), mint énekelni, vagy normális zenét írni esetleg valamilyen hangszeren játszani. Ezt azért mondom, mert amikor egyszer megkértem egy haveromat, hogy had próbáljam ki a DJ cuccát egy kisebb házibulin. Elmagyarázta hogy kell, és már elsőre jól ment, pár után belejöttem, szerintem pár hónap gyakorlás után felléphettem volna én is. :) És lenne saját topikom :D

#39 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:19

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:17

Itt azért képességekről is van szó. Nem olyan nagy dolog huzogatni a potikat(én is csináltam már, és egész jól ment), mint énekelni, vagy normális zenét írni esetleg valamilyen hangszeren játszani. Ezt azért mondom, mert amikor egyszer megkértem egy haveromat, hogy had próbáljam ki a DJ cuccát egy kisebb házibulin. Elmagyarázta hogy kell, és már elsőre jól ment, pár után belejöttem, szerintem pár hónap gyakorlás után felléphettem volna én is. :) És lenne saját topikom :D

No ezzel azért vitatkoznék, próbálj meg bakelitről keverni...

#40 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:19

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:17

nehogymá ti döntsétek el hogy kinek melyik DJ jön be jobban

Nem azt döntjük el, hanem azér megy a lázadás, hogy minek egy ilyen középszerű dj-nek külön topik.

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó