HWSW Informatikai Kerekasztal: Dj Tiest újra MO-on - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dj Tiest újra MO-on Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:19

Idézet: csige - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:12

Szerintem meg ne menjen át a topic mások zenei ízlésének a f*kázásába! Kinek mi a zene, neked az, másnak ez! Te nem látsz fantáziát, nem bírod hallgatni az elektronikusban, én meg például a rockkal vagyok így, mégse fikázom egyik zenét se, csak annyi hogy legyen igényes, ne gagyi, azt elfogadom, legyen bármilyen irányzat! ;)
:respect:

Az elektronikus zenén belül is van igényes zene és "magyar nóta". Az elektronika csak egy eszköz, hogy ki mit tud kezdeni vele, az csak rajta múlik.

#42 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:20

Idézet: Fym - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:19

No ezzel azért vitatkoznék, próbálj meg bakelitről keverni...

Pioneer DJ CD-vel kevertem. Bocs.
szerk:
Nem azt mondom, hogy ettől én lettem tieszto, de nem akkora kaland az...

Szerkesztette: Favágó 2005. 09. 18. 14:22 -kor

"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#43 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:21

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:19

Az elektronikus zenén belül is van igényes zene és "magyar nóta". Az elektronika csak egy eszköz, hogy ki mit tud kezdeni vele, az csak rajta múlik.

:respect: :up:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#44 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:22

A ilyen fikázások miatt megy el az ember kedve a fórumtól. Nem az én ízlésem; nem nézek bele és kész. Én így csinálom.

#45 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:23

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:20

Pioneer DJ CD-vel kevertem. Bocs.
szerk:
Nem azt mondom, hogy ettől én lettem tieszto, de nem akkora kaland az...

No akkor kezdjük azzal talán, hogy a komoly DJ-k mind bakelitről kevernek, és a legtöbbjük zenét is szerez...

#46 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:23

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. Sep. 18., Sunday - 15:19

Nem azt döntjük el, hanem azér megy a lázadás, hogy minek egy ilyen középszerű dj-nek külön topik.

lol.. persze. akkor miez?

"egy ilyen középszerű dj-nek külön topik."

középszerű? számodra. de van aki szerint tiesto a legjobb.

megj én egyáltalán nem bírom tiestot de azért amit egyesek művelnek az túlzás. amolyan divatból fikázás.
JóSebesség

#47 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:24

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:17

Itt azért képességekről is van szó. Nem olyan nagy dolog huzogatni a potikat(én is csináltam már, és egész jól ment), mint énekelni, vagy normális zenét írni esetleg valamilyen hangszeren játszani. Ezt azért mondom, mert amikor egyszer megkértem egy haveromat, hogy had próbáljam ki a DJ cuccát egy kisebb házibulin. Elmagyarázta hogy kell, és már elsőre jól ment, pár után belejöttem, szerintem pár hónap gyakorlás után felléphettem volna én is. :) És lenne saját topikom :D

Lehet hogy egy őstehetség vagy!? :)
De nem pár hónap az, hogy valaki tudjon normálisan keverni, és itt nem csak arról van szó, hogy simán áthúzod az egyik zenét a másikba, itt kicsit többről van szó. No meg figyelni a közönségre, és a zenék kiválasztására, hogy ne egy össze-vissza mixet halljon az ember. Ez több év gyakorlás, és lelkesedés, amíg ezt el tudja érni az ember, és nem mellesleg tehetség is kell hozzá!

#48 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:25

Idézet: Fym - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:23

No akkor kezdjük azzal talán, hogy a komoly DJ-k mind bakelitről kevernek, és a legtöbbjük zenét is szerez...

Ki mondta, hogy komoly dj volt a haverom, vagy azt hogy én az lettem a keveréstől?
Vagy mi? nem összehasonlitottam magam össze egy dj-vel! Csak ha nekem elsőre ment a dolog, akkor nem lehet olyan nagy kunszt. Zeneszerzés? az más. Juteszembe tijesztó milyen zenét szerzett?
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#49 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:26

Idézet: lehella - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:22

A ilyen fikázások miatt megy el az ember kedve a fórumtól. Nem az én ízlésem; nem nézek bele és kész. Én így csinálom.

Elektronikus tánczene... Nem egy mai topik, de pl. ma nem is volt elsüllyedve, hanem az első 10-ben volt / van...

Tökéletesen a témába vág...

Én nem arról vitatkozok, hogy Tiesto mennyire jó, hanem a topik létjogosultságán...

#50 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:28

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:23

"egy ilyen középszerű dj-nek külön topik."

középszerű? számodra. de van aki szerint tiesto a legjobb.

Azért mert pl az én tojásrántottám szerintem a legjobb, de attól nem csinálok neki külön topikot.

szerk:
"divatbólfikázás?" - én utálom tijesztót, mint a sz@rt. Eddig is utáltam, nem a topik miatt fikázom, ezt elhiheted!

Szerkesztette: Favágó 2005. 09. 18. 14:31 -kor

#51 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:28

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:25

Ki mondta, hogy komoly dj volt a haverom, vagy azt hogy én az lettem a keveréstől?
Vagy mi? nem összehasonlitottam magam össze egy dj-vel! Csak ha nekem elsőre ment a dolog, akkor nem lehet olyan nagy kunszt. Zeneszerzés? az más. Juteszembe tijesztó milyen zenét szerzett?

Mázlid volt, mondjuk ez én első próbálkozásaim azok 2 db Technics MK-1210-zel voltak... ;)

#52 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:31

Idézet: Fym - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:28

Mázlid volt, mondjuk ez én első próbálkozásaim azok 2 db Technics MK-1210-zel voltak... ;)

Nem mázlim volt. nem olyan nagy dolog az. Lehet hogy van hozzá egy kis érzékem, de nem mázli volt, mert egymás után 5-6 egész jó keverés az nem mázli.

#53 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:35

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:31

Nem mázlim volt. nem olyan nagy dolog az. Lehet hogy van hozzá egy kis érzékem, de nem mázli volt, mert egymás után 5-6 egész jó keverés az nem mázli.

Mondjuk ez attól is függ, hogy ki mit tart egész jó keverésnek... ;) No téma részemről lezárva, mint ahogy ezt a topikot is zárni kéne... ;)

#54 Felhasználó inaktív   KovacsUr 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:38

Idézet: Fym - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:35

Mondjuk ez attól is függ, hogy ki mit tart egész jó keverésnek... ;) No téma részemről lezárva, mint ahogy ezt a topikot is zárni kéne... ;)

Tücc-tücc zenét tényleg nem nagy kunszt digitálisan keverni, a BPM-et is megtalálja neked automatikusan a gépezet, nagyon rossz helyre nem tudsz nyúlni.

#55 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:38

Idézet: Fym - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:35

Na még ehez annyit, hogy relatív a jó keverés, pl nem szkreccsltem az orrommal félperceseket közben, de nem ütött el a basszus, stimmeltek a 8-adok, ritmusban, és zeneileg is egybeillett amit összekevertem.

Jut eszembe "DJ" topik van?

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:38

Tücc-tücc zenét tényleg nem nagy kunszt digitálisan keverni, a BPM-et is megtalálja neked automatikusan a gépezet, nagyon rossz helyre nem tudsz nyúlni.

NA! Azért ennyire nem volt egyszerű a dolog, de elmagyarázta a haverom. A BPM-et tudtam, mert rá volt írva a CD-kre(BPM számláló nem volt a gépen), és csak korrigálni kellett.

Szerkesztette: Favágó 2005. 09. 18. 14:41 -kor

#56 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:50

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. Sep. 18., Sunday - 15:38

ez igaz.  :cool: de vannak olyan "zenek" is amiknel meg erre sem kell figyelni nagyon (neha azert kell :think: ) mert annyira valtozatos maga a zene, hogy ha nem ismered magat az epp jatszott zenet akkor nem tudnad mikor lett rakeverve mar az uj zene.... tipikusan ilyen pl a breakcore. 1 percben annyi minden tortenik benne mint mas zeneben 4-5 perc alatt sem. de igaz ez nem tucc tuc.. hanem inkabb mar strgssttststststsxddxzzd dzsdzs..trtsttrtttr... :D
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#57 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:55

Idézet: schonik21 - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 14:37

Sztem egy elismert dj, aki jó zenét csinál.

Szerintem meg nem csinál zenét. :)
Felrak különböző korongokat egy partin... egy DJ, de nehogymá a DJ-k "zenét" csináljanak.
Max. hangulatot. :)

Ha a felrakott korongok szerzője is ő, akkor nem szóltam.
RDaneel_hu

#58 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 14:59

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:55

Szerintem meg nem csinál zenét. :)
Felrak különböző korongokat egy partin... egy DJ, de nehogymá a DJ-k "zenét" csináljanak.
Max. hangulatot. :)

Ha a felrakott korongok szerzője is ő, akkor nem szóltam.

Nyugi nem mindíg ő. :D
De vannak zenéi, mondjuk annál azért még a keverése is jobb.

szerk: a Lethal Industrie az jó, de az még a régi. Mondjuk azt már unom, de attól még jó.

Szerkesztette: Favágó 2005. 09. 18. 15:03 -kor

#59 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 15:07

Idézet: csige - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 15:12

Szerintem meg ne menjen át a topic mások zenei ízlésének a f*kázásába! Kinek mi a zene, neked az, másnak ez!

Bocs, kicsit kifakadtam a topik lattan.

Valahogy nem erzem olyan vilagrengeto indoknak mr. sztardj erkezeset, hogy ennek kulon topik kell, es nem fer bele a meglevo topikba. (ekkora arca lenne a tesztanak, hogy nem fer be oda? :) )

Egyebkent meg toleralom masok zenei izleset, ezert nem nezek bele/irok az elektromos zaj topikba.

Topikindito meg a velemenyunkre volt kivancsi a djvel kapcsolatban, hat leirtam.

#60 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 15:12

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. szept. 18., vasárnap - 16:07

Topikindito meg a velemenyunkre volt kivancsi a djvel kapcsolatban, hat leirtam.

Szerintem nem egészen erre számított.

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó