HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X IV.

#121 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 22. 15:36

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 15:10

Nem rossz, de elarulna valaki miert nem tunik el ujabb F8-ra? Enyhen bugos... :D Vagy csak nem szereti a regi (2003/04) Catalystomat? :D

Krinyo

nalam is mukodik, lehet hogy anald valami rahhokolt az F8-ra. amugy atallithatod a hotkey-t.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#122 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 15:37

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 16:20

En se azt mondtam, hogy egyedul az Apple megrengeti. Azt mondtam, hogy google, apple, Sony szep lassan lenyomhatja, vagy legalabbis megszorongathatja oket.

A google veszelyes lehet (a sajat teruleten)... a masik ketto (azokon a piacokon ahol versenyeznek) hat... szoval az Apple oprendszer teruleten nagyon kishal a Microsofthoz kepest (a Microsoft meg nem gyart ipod szeru kutyut, tehat ott nem versenyeznek), a Sony meg jo ha kezd felni a konzol piacon, mert az xbox360 sokkal komolyabb kihivas lesz a PS3-nak mint az xbox volt a PS2-nek... ha tronfosztas nem is lesz, a verseny mindenkepp elesebb lesz. Raadasul a microsoftnak oriasi tartalekai vannak... ellentetben a sonyval.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#123 Felhasználó inaktív   haan 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 22. 15:39

hello,
tudna valaki pü-ben, vagy mailben adni egy linket ahonnan meg lehetne szeretzni a tiger pc-s iso-jat ?
vagy esetleg nincs valakinek egy felesleges irt dvd-je ? úgy egyszerűbb lenne  :D
egy acer aspire-re szeretnem rahuzni...ezzel nincs tapasztalat ?
köszi

#124 Felhasználó inaktív   Macc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 15:40

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 16:37

A google veszelyes lehet (a sajat teruleten)... a masik ketto (azokon a piacokon ahol versenyeznek) hat... szoval az Apple oprendszer teruleten nagyon kishal a Microsofthoz kepest (a Microsoft meg nem gyart ipod szeru kutyut, tehat ott nem versenyeznek), a Sony meg jo ha kezd felni a konzol piacon, mert az xbox360 sokkal komolyabb kihivas lesz a PS3-nak mint az xbox volt a PS2-nek... ha tronfosztas nem is lesz, a verseny mindenkepp elesebb lesz. Raadasul a microsoftnak oriasi tartalekai vannak... ellentetben a sonyval.

Samott

nemertem a konzolhasonlatot. Az Xbox erosebb HW mint a ps2, mig a specifikaciokbol kiindulva a PS3 igencsak odavag az Xbox360-nak... Mellesleg sokkal tobb soft irodig ps2-re meg gyengebb HW ellenere is. Nem akarlak persze megcafolni, foggalmam sincs a piac alakulasarol, csak nem ertem az okfejtest:)
PowerMac G5 Dual 1.8GHz 2GB RAM/ ATI Radeon 9800pro + Mac mini 1.42GHz 1GB RAM/ Combo - artfolio.hu

#125 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 15:41

Idézet: haan - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 14:39

hello,
tudna valaki pü-ben, vagy mailben adni egy linket ahonnan meg lehetne szeretzni a tiger pc-s iso-jat ?
vagy esetleg nincs valakinek egy felesleges irt dvd-je ? úgy egyszerűbb lenne  :D
egy acer aspire-re szeretnem rahuzni...ezzel nincs tapasztalat ?
köszi

Latod Krinyo van aki csak az Apple miatt regisztralt ide a HWSW-re :) Igaz, hogy lamma, de hat ez van :)

#126 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 15:43

Idézet: Macc - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 14:40

nemertem a konzolhasonlatot. Az Xbox erosebb HW mint a ps2, mig a specifikaciokbol kiindulva a PS3 igencsak odavag az Xbox360-nak... Mellesleg sokkal tobb soft irodig ps2-re meg gyengebb HW ellenere is. Nem akarlak persze megcafolni, foggalmam sincs a piac alakulasarol, csak nem ertem az okfejtest:)

Mar csak az MSfanok biznak az X360-ban :) Xbox 16 millio, PS2 120+ millio eladott szamok. Kb ez varhato a nextgen gepeknel is. En meg fogom venni mindket gepet, de ha PS3-ra jobb jatekok lesznek, akkor arra fogom venni a jatekokat, az X meg csak porosodni fog, abbol meg nem lesz nyereseguk.

#127 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 15:49

Idézet: Macc - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 16:40

Az elso xbox kesobb jelent meg mint a ps2 (ez a nextgen konzoloknal pont forditva lesz), a sony mar akkor elismert szereploje volt a konzolpiacnak (ezt a microsoftnak is sikerult elernie mara)... a ps3 meg nem vag oda az xbox360-nak... nyers eroben, bizonyos feltetelek mellett jobb "szamokkal" rendelkezik, de ez a valos teljesitmenyerol nem mond el semmit. A fejleszto kornyezet lenyegesen jobb a 360-hoz mint a ps3-hoz (legalabbis JC szerint). Arban minden bizonnyal a 360 lesz a jobb, amiben tobbet nyujt a ps3 az a Blu-Ray meghajto... de arrol se tudunk semmit, a sony mar egyszer elvesztette a formatum haborut (BETA vs. VHS)...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#128 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 15:51

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 15:20

En se azt mondtam, hogy egyedul az Apple megrengeti. Azt mondtam, hogy google, apple, Sony szep lassan lenyomhatja, vagy legalabbis megszorongathatja oket.

a sony az kivan csukva. 10mrd Yen-es EBITDA helyett (ez volt a vagyuk)  produkaltak 15mrd Yen-es veszteseget es epp most fognak kirugni 10000 embert...

#129 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 15:51

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 16:41

Igaz, hogy lamma, de hat ez van :)

Mint ált. a potenciális Apple felhasználók többsége.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#130 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 15:53

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 16:43

Mar csak az MSfanok biznak az X360-ban :) Xbox 16 millio, PS2 120+ millio eladott szamok. Kb ez varhato a nextgen gepeknel is.

Tevedesben elsz ember... nincs olyan hogy "MSfan"... a rajongas csak az Apple termekekel kapcsolatban megszokott. ;) Az a fel ev elony, amit az MS osszeszedhet a 360-al, konnyen vegzetes lehet a sony szamara... sokat tanultak az elso konzolon, es nem szoktak ugyanazokat a hibakat elkovetni. Inkabb azert szoritsunk, hogy legyen majd PS4 is... es ne az legyen mint az oprendszer piacon van ma. :(

Samott

#131 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 16:16

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 14:53

Tevedesben elsz ember... nincs olyan hogy "MSfan"... a rajongas csak az Apple termekekel kapcsolatban megszokott. ;) Az a fel ev elony, amit az MS osszeszedhet a 360-al, konnyen vegzetes lehet a sony szamara... sokat tanultak az elso konzolon, es nem szoktak ugyanazokat a hibakat elkovetni. Inkabb azert szoritsunk, hogy legyen majd PS4 is... es ne az legyen mint az oprendszer piacon van ma. :(

Samott

A heten csak 3 szor hallottam emberektol sajat maguk altal bevallva, hogy MS fan, es ezert vesz majd Xboxot :) Nezd meg szerintem a MGS4 videot, aztan gondold at ujra a dolgot :)

#132 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 16:18

Idézet: EV6 - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 14:51

Hmm, ez szep volt :) Hany Mac usert ismersz? En tobb szazat, es igen intelligens ember a legtobbje.

#133 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 16:19

Akkor biztosan a videokartyam drivere a regi, az okozhatja.

Konzolhaboru: szerintem ha a Microsoftnak tenyleg sikerul vegigvinni amit akar (november amerika, december europa-japan), akkor csunyan odavaghat a sonynak a durvan fel ev elonnyel... raadasul olcso lesz a cucc, lazan bevallaljak a userek amig megjon a ps3, s ha tenyleg pariban lesznek, kinek kell ket konzol...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#134 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 16:48

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 16:19

Akkor biztosan a videokartyam drivere a regi, az okozhatja.

Konzolhaboru: szerintem ha a Microsoftnak tenyleg sikerul vegigvinni amit akar (november amerika, december europa-japan), akkor csunyan odavaghat a sonynak a durvan fel ev elonnyel... raadasul olcso lesz a cucc, lazan bevallaljak a userek amig megjon a ps3, s ha tenyleg pariban lesznek, kinek kell ket konzol...

Krinyo

Krinyo a a vas onmagaban semmire se jo. ami hasznossa teszi az a gama. a PS3-hoz nagyon nagy title-ok vannak mar beigerve. ez az Xbox360-ra annyira nem igaz...

#135 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 16:50

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 14:53

Samott

Tévedésben élsz, ember! :) Az MS/Xbox fan a legrosszabb mind közzül és nem is kevés van belőlük... A fél év előny pedig nem jelent semmit - lásd DreamCast vs. PlayStation2, volt ott egy évnyi előny is, de még a DC pár évvel későbbi halálakor is több PlayStation1 (!!!) -et adtak el, mint DC-t... Egyébként mit tanultak, szerinted? Mert a hírek szerint ugyanúgy az FPS és más lövöldözős játékok gépe lesz, mint az első volt és a csodálatos Media Centerük is az egyébként illegális Evox/XBMC koppintása :)

#136 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 17:07

Idézet: ion - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 14:28

A feketegarbos elmebeteg folytatja vergodeset :)

Idézet: EV6 - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 16:51

Azt hittem, ez egy "szakmai" fórum. :)
Ne haragudjatok, de ezeket a zsigeri megnyilatkozásokat kifejezettet idegesítő olvasni - ion mintha betegesen gyűlölné az Apple céget :confused:, EV6 pedig egy szép nagy csoport embert ítélt el kollektíve, ami megintcsak gyönyörű szokás.

Nem tisztem védeni sem az Apple, sem a Microsoft, se más céget, s bár magam mindkét (OS9-cel együtt mindhárom) platformot használom napi szinten, egyiknél sem találkoztam olyan jellemzővel, ami miatt a másik céget gyűlölnöm, lenéznem, használóit megvetnem kéne.

Javaslom, hogy próbáljunk meg némi emberséggel állni a "másik oldalhoz", s erőnkhöz mérten minőségi társalgást folytatni.

Köszönöm a figyelmet, nem cseszegetni akarlak benneteket. :respect:

Szerkesztette: Zoch 2005. 09. 22. 17:09 -kor

#137 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 17:18

Idézet: Zoch - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 18:07

Azt hittem, ez egy "szakmai" fórum. :)
Ne haragudjatok, de ezeket a zsigeri megnyilatkozásokat kifejezettet idegesítő olvasni

Nos, itt a "zsigeri" szoval tevedtel nagyon.

#138 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 17:24

Idézet: ion - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 18:18

Nos, itt a "zsigeri" szoval tevedtel nagyon.

A "feketegarbós elmebeteg vergődése" józan, barátságos kritika?

Szerkesztette: Zoch 2005. 09. 22. 17:25 -kor

#139 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 18:06

Idézet: Zoch - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 18:24

Nem, hanem az egy nagyszerű példája önnön egyszerűségének.  :smoker:

#140 Felhasználó inaktív   zalatnaicsongor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 22. 18:08

Idézet: Zoch - Dátum: 2005. szept. 22., csütörtök - 17:24

SZVSZ van itt valamiféle egyensúly a kritikátlannak is gondolható Apple rajongás meg az óvodás szintű Apple fikázás között.
Néha nem egyértelmű, hogy ki viccel és ki nem...

Ez is csak egy átlagos internetes fórum, a szokásosan rossz jel-zaj aránnyal. De sebaj, én azért szeretem!
;)
www.xjx.hu

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »