HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X IV.

#2701 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 24. 10:37

Idézet: 147break - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 10:10

Megnyugodhatsz: bármiről le bírok szakadni. Te egy szakmai tévedést alapvető evidenciáként állítottál be.
"Egy weboldal sem ugy keszul, hogy megcsinaljak a vegleges dizajnt, aztan alairjak a kodot."
Én csak erre reagáltam. Pontosan így készül ;) De mivel szemmel látható, hogy halvány lila segédfogalmad nincs pl. egy website workflow-ról, nem igazán van miről beszélni. De azért az mindenképp szórakoztató, hogy ennek ellenére osztod az észt olyan embereknek, akik nap-mint-nap ezt csinálják.

En is "nap-mint-nap" ezt csinalom, nehogy azt hidd, hogy a te kezedben van a faklya. Egesz masrol beszelsz, ossze akarod vetni egy html oldal meg egy operacios rendszer fejlesztesi mechanizmusat, amirol - ugy latszik - fogalmad sincs. En a weboldal peldat nem html oldalra ertettem, hanem egy osszetett site-ra.

Amugy nem nagyon latom, hogy le birnal szakadni rola, csak azt, hogy nyeregben erzed magad, mert azt hiszed, ertesz a htmlhez.

#2702 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 24. 10:39

Idézet: kAy - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 10:37

azt viszont irtad, hogy NEM LEHET egy siteot készre szabni PS-ben.

de, lehet :) más kérdés, hogy sok esetben nincs értelme.

Mint eggyel fentebb irtam, nem htmloldalra gondoltam, hanem egy osszetettebb valamire, peldaul egy portalra. Ezeket nem lehet csak ugy fotosopban veglegesiteni.

#2703 Felhasználó inaktív   147break 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 24. 10:52

Idézet: ion - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 11:37

En is "nap-mint-nap" ezt csinalom, nehogy azt hidd, hogy a te kezedben van a faklya. Egesz masrol beszelsz, ossze akarod vetni egy html oldal meg egy operacios rendszer fejlesztesi mechanizmusat, amirol - ugy latszik - fogalmad sincs. En a weboldal peldat nem html oldalra ertettem, hanem egy osszetett site-ra.

Amugy nem nagyon latom, hogy le birnal szakadni rola, csak azt, hogy nyeregben erzed magad, mert azt hiszed, ertesz a htmlhez.

Egy korábbi postomban választ találsz minden itt feltett kérdésre. Íme:

"Programozni nem tudok, de amivel a felhasználó először találkozik, az a gui. Hogy mi van mögötte, engem pl. hidegen hagy. De nem hiszem, hogy egy program működése attól függne, hogy profilból van-e néhány ikon rajzolva, vagy axonometrikus nézetből.
A website-ot illetően rosszul gondolod (ez a szakmám immár 8 éve wink_2.gif, először kiválasztják/elfogadják a designt, utána html template-ek épülnek (css, miegyéb segítségével), majd ezeket összekötik az adatbázis(ok)al, ha van ilyen. Fut most 3 ilyen projektem is, hidd el, tudom miről beszélek."

És én itt ki is szálltam, vagy ahogy voltál kedves írni: leszakadok róla. Minden jót! :)

#2704 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 24. 10:53

MacBook Pro Battery Benchmarks
http://www.powerpage.org/archives/2006/02/...rks.html#008641
When I first got to a desktop the battery menu bar item was estimating that I had 3 hours and 7 minutes of run time available, but the actual results were less impressive. I got the first low battery warning after exactly 2 hours and 30 minutes of run time and the involuntary sleep after 2 hours and 38 minutes.

#2705 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 24. 11:27

Idézet: ion - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 10:53

MacBook Pro Battery Benchmarks
http://www.powerpage.org/archives/2006/02/...rks.html#008641
When I first got to a desktop the battery menu bar item was estimating that I had 3 hours and 7 minutes of run time available, but the actual results were less impressive. I got the first low battery warning after exactly 2 hours and 30 minutes of run time and the involuntary sleep after 2 hours and 38 minutes.

Nem kifejezetten rossz adatok ezek.
I don't believe it.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA

#2706 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 24. 11:52

A téma itt folytatódik ( https://forum.hwsw.h...T&f=12&t=106274 )
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó