HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X IV.

#2281 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 10. 17:30

Idézet: Sumi - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 16:23

van safarihoz valamiféle wmv plugin? amivel streaming wmv-t tudok nézni?

Flip4mac, Microsoft wmv player 9 (szar)

#2282 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 17:36

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 17:30

Flip4mac, Microsoft wmv player 9 (szar)

De van amit az egyik van amit a másik játszik szal.. kell oda mind a kettő sajna :(

Üdv

#2283 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 17:39

Idézet: Xero - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 16:36

De van amit az egyik van amit a másik játszik szal.. kell oda mind a kettő sajna :(

Üdv

MS megvette a flip4macet, jol elcsesztek, le is toroltem a francba, ugyhogy most nem tudok egy ideje wmv ket nezni. Ha valaki ilyen videot kuld, akkor torlom a rakba. Rohadjon meg az MS. Rohadtul elegem van ebbol a dobjunk egy csontot a kutyaknak, aztan szivjanak hozzaallasbol, szerencsere egyre tobb helyen a QT videokat toljak.

#2284 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 17:40

Sztem a windozos Quicktime es iTunes nevu hulladekok utan nem erdemli meg az OS X, hogy legyen egy normalis wmv lejatszoja :đ

#2285 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 17:41

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 17:39

MS megvette a flip4macet, jol elcsesztek, le is toroltem a francba, ugyhogy most nem tudok egy ideje wmv ket nezni. Ha valaki ilyen videot kuld, akkor torlom a rakba. Rohadjon meg az MS. Rohadtul elegem van ebbol a dobjunk egy csontot a kutyaknak, aztan szivjanak hozzaallasbol, szerencsere egyre tobb helyen a QT videokat toljak.

Naja QT de sajnos a sok urambocsá lámer még mindíg wmv-be kódol aztán lesnek mikor anyázok az emailek mellé csatolt szar wmv-k miatt... mondjuk wmp lejátsza de grr ki nem állhatom!

Üdv

#2286 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 17:52

Idézet: Xero - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 17:41

Naja QT de sajnos a sok urambocsa lamer meg mindig wmv-be kodol aztan lesnek mikor anyazok az emailek melle csatolt szar wmv-k miatt... mondjuk wmp lejatsza de grr ki nem allhatom!

U:dv

hat azert ez eleg durva volt, ha mar nem olyan kodolasban adjak neked a videot amilyennel TE KOMPATIBILIS vagy akkor mar rogton lamer az illeto? :think:
macbook air 2014

#2287 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 18:36

Idézet: Xero - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 17:41

Naja QT de sajnos a sok urambocsá lámer még mindíg wmv-be kódol aztán lesnek mikor anyázok az emailek mellé csatolt szar wmv-k miatt... mondjuk wmp lejátsza de grr ki nem állhatom!

Üdv

jójójó. azért az emberiség nagyrésze még mindig windowst használ, szal valahol érhető, hogy wmv-be kódolnak:)
Per Aspera Ad Astra

#2288 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 18:53

Idézet: ion - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 16:40

Sztem a windozos Quicktime es iTunes nevu hulladekok utan nem erdemli meg az OS X, hogy legyen egy normalis wmv lejatszoja :đ

Tudtam, hogy ezt fogjatok irni, de azert a PS-s QT fenyevekkel jobb mint a Maces wmv jatekos. Eleg ha a verzioszamokat nezzuk, WMV9mac - WMV10 pc. 5.0 MSN for mac PC-n 7 es MSN..

Csajom meg peldaul magatol elkezdte hasznalni a QT-t meg az iTunest a laptopjan, pedig egy szoval nem mondtam neki, hogy egyaltalan probalja ki. Szoval annyira gaz megse lehet.

#2289 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 18:56

már megint hülye vagyok:D lol

Szerkesztette: Sumi 2006. 02. 10. 18:57 -kor

Per Aspera Ad Astra

#2290 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 18:56

Idézet: Xero - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 16:41

Üdv

nalam a mailben van egy rule, hogy ha wmv a csatolmany, akkor torli a fenebe egybol :D

Mellesleg egyre inkabb nem igaz, hogy mindenki wmvbe kodol, volt valami felmeres, es ott azt lattam, hogy kb egalban van a qt es a wmv videok reszesedese. Talan pont itt a hwsw-n volt errol valami cikk. Miota nyomjak a HD filmtrailereket, azota nagyon elkezdett terjedni a QT a neten.

#2291 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 18:58

megint csak azt latom, hogy csak az a jo ami macen van, es ami nem jo macen az csak szar lehet. megint csak az a jo amit a mac tamogat ...
macbook air 2014

#2292 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 19:09

mondjuk a qts hd télleg jó kivételesen:)
Per Aspera Ad Astra

#2293 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 19:18

nem azt mondtam hogy az nem jo. csak en azt latom hogy az van, hogy ami nincsen rendesen mac-re az mar rogton szar, vagy ami nem megy rendesen macen, ennyi eroval a photoshop is egy kalap szar.
macbook air 2014

#2294 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 19:22

Idézet: evone - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 17:58

megint csak azt latom, hogy csak az a jo ami macen van, es ami nem jo macen az csak szar lehet. megint csak az a jo amit a mac tamogat ...

Egyebkent igen :)))

Az jobb, hogy a Microsoft a HD DVD-t tamogatja, a Blu Ray meg le van kakilva? Apple meg 1 eve megmondta, nekik mindegy, hogy melyik formatum nyer, mindkettot tamogatjak.

Viccen kivul, ne az en hatamon jarjak el a multik a formatumhaborut, mert az ilyet utalom. Nyaljak ki a valagam, aztan majd en eldontom nekem melyik tetszik jobban. De ha nem adnak nekem egy normalis wmv playert, vagy egy normalis MSN-t, akkor dugjak fel maguknak.

#2295 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 19:28

Idézet: evone - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 18:18

nem azt mondtam hogy az nem jo. csak en azt latom hogy az van, hogy ami nincsen rendesen mac-re az mar rogton szar, vagy ami nem megy rendesen macen, ennyi eroval a photoshop is egy kalap szar.

Az is :)

Dogoljenek is meg, az Intel valtaskor ott ugrabugraltak Steve mellett, hogy ez az Steve vegre mar, hogy valtottatok, ideje volt mar. Ehez kepest jovore lesznek Universalra atirva az Adobe stuffok... Masik a Microsoftos punci volt aki lokte a szoveget, ehez kepest meg igeret sincs, hogy mikorra lesz universal Office for Mac verzio... Mondjuk az office a kissebbik gond, az Adobe toketlenkedese nagyon nagy szivas. Cserebe legalabb a CS3-at atirjak vegre cocoaba, nem azt a pudvas carbont fogjak eroltetni.

Azert az elgondolkoztato, hogy az Apple az osszes pro alkalmazasaval el tud keszulni marcius vegere universal verzioval... Es nem hiszem, hogy azert mert 5 eve csinaljak... Tuti tavaly kezdtek neki az atirasnak. Na mind1.

#2296 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 19:31

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 19:22

Egyebkent igen :)))

Az jobb, hogy a Microsoft a HD DVD-t tamogatja, a Blu Ray meg le van kakilva? Apple meg 1 eve megmondta, nekik mindegy, hogy melyik formatum nyer, mindkettot tamogatjak.

Viccen kivul, ne az en hatamon jarjak el a multik a formatumhaborut, mert az ilyet utalom. Nyaljak ki a valagam, aztan majd en eldontom nekem melyik tetszik jobban. De ha nem adnak nekem egy normalis wmv playert, vagy egy normalis MSN-t, akkor dugjak fel maguknak.

gratulalok :)
macbook air 2014

#2297 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 19:51

Idézet: evone - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 19:18

Ennyi erővel ne os x fórumon próbálj véleménytformálni a windowsrról, mert elég nyilvánvaló, hogy a legtöbb os x felhasználó jobbnak találja a saját rendszerét a windowsnál és azt fogod leszűrni, hogy minden, ami macen van jó és minden, ami windowson pedig szar.
Próbálj ki, használj, ismerj meg pár alternatív lehetőséget és szűrd le a saját tapasztalataidat, de ne itt szomorkodj azon, hogy micsoda sznob, részrehajló banda vagyunk.. vagy ha lusta vagy is, talán azt azért beláthatod, hogy az is jelent valamit, hogy nem ömlenek csőstöl a fórumra a "nem indul a(z) gépem/oprendszerem/alkalmazásom" feliratos mac felhasználók, lehet  hogy ez is a minőségnek egy mércéje..
I don't believe it.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA

#2298 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 20:04

nem mondtam hogy nincs jobb alternativa, de ennyi erovel johetnek azzal hogy van egy 3 as full extras bmw-d es az egy nagy kalap szar ugy ahogy van teljesen mert nekem s600as mercim van es az jobb.

ps.  no meg persze lama vagy mert nem s600as mercit hasznalsz :)

ps2. igen probaltam mar mas alternativat. linuxot, SOT meg os xet is nezegettem, ibookot, emac-et, powerbookot, powemacet. imacet es minit is. de ettol fuggetlenul nem erzem magamba azt hogy a windows ugy szar ahogy van

Szerkesztette: evone 2006. 02. 10. 20:11 -kor

macbook air 2014

#2299 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 20:19

Idézet: evone - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 20:04

nem mondtam hogy nincs jobb alternativa, de ennyi erovel johetnek azzal hogy van egy 3 as full extras bmw-d es az egy nagy kalap szar ugy ahogy van teljesen mert nekem s600as mercim van es az jobb.

ps.  no meg persze lama vagy mert nem s600as mercit hasznalsz :)

Jóhát menj egy mercis fórumra és közöld velük, hogy a bmw-d sokkal jobb és a merci obsolate, meg nem kompatibilis a mol benzinnel, tele van idióta csillivilli ficsőrökel, amúgy is a legtöbben suzukit, meg opelt használnak, amik olcsóbbak is, meg jobb a szervízellátottságuk is, ezenkívűl ugyan úgy lehet velük menni etcetc. esetleg említheted nekik, hogy a bkv is olcsóbb meg ilyenek.
Aztán kiderül, hogy a mercis communitynek (?) jobb-e a humorérzéke a macesekénél.
I don't believe it.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA

#2300 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 10. 20:33

Idézet: hybris - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 20:19

Jóhát menj egy mercis fórumra és közöld velük, hogy a bmw-d sokkal jobb és a merci obsolate, meg nem kompatibilis a mol benzinnel, tele van idióta csillivilli ficsőrökel, amúgy is a legtöbben suzukit, meg opelt használnak, amik olcsóbbak is, meg jobb a szervízellátottságuk is, ezenkívűl ugyan úgy lehet velük menni etcetc. esetleg említheted nekik, hogy a bkv is olcsóbb meg ilyenek.
Aztán kiderül, hogy a mercis communitynek (?) jobb-e a humorérzéke a macesekénél.

uristen, te meg mindig nem erted :respect:

en nem szarozom a mekintosod, sot. nekem tetszik bejon, de attol hogy jobb  A WINDOWS NEM LESZ EGY KUPAC SZAR. a bmw se lesz szar mert van merci. a hozzaallasotokat szidom, hogy minden ami nem mek szar szar szar. ennyi, nincs konkret velemeny csak hogy szar ami nem mek, meg amit esetleg steve jobs be ultet a fejetekbe. es leirtak mar elottem is, amig nem volt intel proci a gepeitekben addig szar volt az intel, most hogy az van benne szar a ppc es jo az intel, akkor hogy is van ez? :think:

hozzateszem hogy lehet azert nem irogatjak mert nem merik, feltetelezem te se merned ezek utan beirni hogy elromlott ha esetleg elromlana, mert olyan nagy pofaju vagy az elromolhatatlansagara

Szerkesztette: evone 2006. 02. 10. 20:35 -kor

macbook air 2014

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »