Idézet: adam123 - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 14:16
köszönöm mégegyszer mindenkinek a segitséget , már majdnem azt hittem hogy nem fog menni a net 2gépen de már tutin megy.
Megy már rendesen az msn is ez eddig nem ment.
már csak a flashget meg az outlook szenved de azon is van proxy beállitási lehetöség szoval az is biztosan menni fog gondolom csak még nem jott ossze (finomitgatni kell a beállitást)
Egyébként a szolgáltato ezt is le tudja tiltani ? vagyis látja hogy jol meg lett szivatva ? Bár nekem az is jo lenne ha még egy évet menne igy mert akkor lejárna a 2éves huségnyilatkozat.
Szia
Most nekem is proxy-val megy, de az outlook nem akaródzik pedig ugy konfigoltam ahogy a leirásban benne van. Szóval jó-jó de mégsem nagyon. Szerencsére nekem 2 hónap és lejár ez a kötsög hűség dolog, röhej hogy aki most kötteti az valami 7000-et fizet azért amiért én 2 éve 11300-at nyögök. Ha lenne vezetékes telefonom akkor lehet váltanék adsl-re, de csak azért nem köttetem be. Ami ennél a szolgáltatónál jó és külön dijmentes az a fix publikus ip, de már több előnyt nem tudok felhozni rá.
Csak azt nem tudom hogy most ha lejár a hűség akkor a havidijam leesik 6999 Ft-ra vagy ehhez ismét 2 évre hűségszerződést kell aláirnom? mert attól tartok igen, mert a weblapjukon a 384/64 csomag 6999 két év esetén DE határozatlan időre ugyanez 12000 ! és mivel gondolom hogy a hűségem lejárata után én határozatlan státuszba kerülök és szépen jön majd a számla 12000 ezerről egy nyomorult 384/64-es leoszthatatlan vonalról. remek 2005 Magyarország.
Mindjárt nyomok is oda egy levelet, mert lehet idejében szerződést kötök máshol.