HWSW Informatikai Kerekasztal: net megosztás hállon, ha a szolgáltato portot tilt - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

net megosztás hállon, ha a szolgáltato portot tilt Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   adam123 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 27. 15:16

köszönöm mégegyszer mindenkinek a segitséget , már majdnem azt hittem hogy nem fog menni a net 2gépen de már tutin megy.
Megy már rendesen az msn is ez eddig nem ment. :up:
:respect:
már csak a flashget meg az outlook szenved de azon is van proxy beállitási lehetöség szoval az is biztosan menni fog gondolom csak még nem jott ossze (finomitgatni kell a beállitást)

Egyébként a szolgáltato ezt is le tudja tiltani ? vagyis látja hogy jol meg lett szivatva ? Bár nekem az is jo lenne ha még egy évet menne igy mert akkor lejárna a 2éves huségnyilatkozat.

#42 Felhasználó inaktív   wirelesspower 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 19:03

Idézet: adam123 - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 14:16

köszönöm mégegyszer mindenkinek a segitséget , már majdnem azt hittem hogy nem fog menni a net 2gépen de már tutin megy.
Megy már rendesen az msn is ez eddig nem ment. :up:
:respect:
már csak a flashget meg az outlook szenved de azon is van proxy beállitási lehetöség szoval az is biztosan menni fog gondolom csak még nem jott ossze (finomitgatni kell a beállitást)

Egyébként a szolgáltato ezt is le tudja tiltani ? vagyis látja hogy jol meg lett szivatva ? Bár nekem az is jo lenne ha még egy évet menne igy mert akkor lejárna a 2éves huségnyilatkozat.

Szia

Most nekem is proxy-val megy, de az outlook nem akaródzik pedig ugy konfigoltam ahogy a leirásban benne van. Szóval jó-jó de mégsem nagyon. Szerencsére nekem 2 hónap és lejár ez a kötsög hűség dolog, röhej hogy aki most kötteti az valami 7000-et fizet azért amiért én 2 éve 11300-at nyögök. Ha lenne vezetékes telefonom akkor lehet váltanék adsl-re, de csak azért nem köttetem be. Ami ennél a szolgáltatónál jó és külön dijmentes az a fix publikus ip, de már több előnyt nem tudok felhozni rá.

Csak azt nem tudom hogy most ha lejár a hűség akkor a havidijam leesik 6999 Ft-ra vagy ehhez ismét 2 évre hűségszerződést kell aláirnom? mert attól tartok igen, mert a weblapjukon a 384/64 csomag 6999 két év esetén DE határozatlan időre ugyanez 12000 ! és mivel gondolom hogy a hűségem lejárata után én határozatlan státuszba kerülök és szépen jön majd a számla 12000 ezerről egy nyomorult 384/64-es leoszthatatlan vonalról. remek 2005 Magyarország.
Mindjárt nyomok is oda egy levelet, mert lehet idejében szerződést kötök máshol.

#43 Felhasználó inaktív   adam123 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 15:54

Hát igen elég durva az amit kérnek ezek a szolgáltatok vidéken.
Ha én is pl pesten kotetnék be netet akkor ezért a pénzért 2x akkora netet kapnák és még maradna 2ezrem is. Már csak azt bánom én is hogy jovo augusztusig tart a huség szerzodés , de hát mind1 mert ez még ahhoz képest mindig olcsobb mint amit a telefon szolgáltatonk ajánlana xcsak nem értem ki az az idiota aki arra elöfuzet.

Amugy ez a proxy elég furcsán muxik , néha nem tud behozni egy - két veboldalt de ha valamilyen linkrol megyek akkor behozza , vagy van olyan hogy behoz egy weboldalt pl legyen egy forum de nem frissiti mintha a cashbol hozná be de ha a frissitésre nyomok akkor meg behozza
Az msn is néha ki be dobál ....
ááá nem az igazi bár jobb mint a semmi amugy én a free proxy nevu kis progit használom de accem korbe nézek más progi után

Ettol már csak az lenne Pofátlanabb ha korlátot is csinálnának

#44 Felhasználó inaktív   wirelesspower 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 00:44

No sikerült a dolog, felkerült a SuSe 9.3 a 2.6-os kernellel, ebben benne van a prism driver a wireless kártyámhoz. konfigoltam a wlant, és bekerült a scriptbe a ttl növelő sorocska, és tökéletesen megy a megosztás több gépen is.

Thanks mindenkinek.

Adam123

ha gondolod és beraksz egy kis linux szervert akkor segítek. az enyém is egy PII 350Mhz 256Mb RAM kis konfig. mögötte meg akárhány gép lehet.

#45 Felhasználó inaktív   yoe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 01. 20:59

Hello!Nekem van egy wap-1963a bridge és egy smc 7004vbr routerem,ezen is megtudom osztani a mikros netet??Vagy kell hozzá a progi??

#46 Felhasználó inaktív   adam123 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 02. 06:09

hát nem is tudom , linuxot nem nagyon akarok rakni.
Föleg ha sokkal jobban akkor se menne.
Végül is most is megy már a proxyval csak néha alig hoz be egy - két oldalt meg azt is a tempböl nyomja és az outlook nem megy , minden más full jo. (web oldalaknál a frisitést kell nyomogatni és akkor már behozza a rendes oldalt)
De azon még gondolkodok hogy lesz -e linux , de nem szeretném (nem tudom miért)

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó