Király. Kifizetek 5200 forintot hogy helyrerakják a bringát (hátsó kerék belső csere, első,hátsó fék állítás, centírozás, első,hátsó váltó állítás). Nem is volt semmi gond addig,amíg nem akartam váltani. Akkor elkezdett zörögni, kattogni a váltó, majd leesett a lánc. Félórán keresztül b*sztam az öreganyámat, míg végre visszaszenvedtem. Akkor sem volt jó. Aztán valahogy visszaállt, de azóta ilyen gyökér hangja van,(mindig máshogy zörög, ha lehuppanok valahová, pl a járdáról,bukkanóról stb.) meg ha ilyen nagyot taposok a pedálra (pl emelkedő elején amikor lendület kell),akkor olyan mintha "üresbe" állna, kattog és nem lehet tekerni, csak pörög. De ha nem izomból tekerem, akkor megy,csak hülye hangja van. Váltani meg nem lehet, mer zörög,kerreg ,minden baja van... Szóval a következő a helyzet. Nincs valami hozzáértő emberke köztetek, aki segítene nekem??? (Ha valamit venni kell, azt természetesen fizetem.)
(Szándékosan nem írom ide a szervíz nevét, mert elképzelhető hogy korrekt hely, csak nekem volt pechem...)
szerk.:Ráadásul elhagytam a hajgumim, meg fáj a seggem a bicikli ülésétől.
Szerkesztette: Gery80 2007. 06. 13. 23:02 -kor
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D