Idézet: Carmaged - Dátum: 2005. nov. 10., csütörtök - 9:30
1. Értés. Automata autót akkor nem is lehet vontatni?
2. Nem tudom, miért mennek, de... azért nem hinném, hogy ez vitaszempont.
3. Sokféleképpen lehet értelmezni.

Egyébként azért jó, mert rögtön indítás után ha nem indulsz el, hanem leugrasz a kuplungról, akkor esetleg nem fullad le az autó, mert nem kellett volna üresbe tenni előbb. :Đ Na meg... így szoktam meg, ahogy mások meg nem így szokták meg. Sokat állok közel sem vízszintes talajon, nem hiszem, hogy jót tesz, ha azon engedem "rágurulni a váltóra" az autót és úgy végülis a motoron függeszkedik órákon át. Erre találták ki a kéziféket.
1. Eltaláltad
2. Dehogynem vitaszempont. Egy -szerintem- teljesen felesleges plusz mozdulat, amivel megkockáztatod, hogy behúzva marad. (Ok, neked nem marad, de nagyon sok más embernek igen)
3. Kulpungos példa nálam nem játszik

A végén viszont leírtad a lényeget: "így szoktam meg" ennyi. Akkor húzkodd, csak ne gyárts ideológiát hozzá és pláne ne hasonlítsd az öv be nem kötéséhez.

Egyébként amikor egy emelkedőn mész fel, akkor nem ugyan olyan helyzetben van a motor és a váltó? Gondolod árt neki, ha "órákon át" úgy hagyod?

Szóval lehet vontatni, ha bár a tréler mindíg jobb
szerk: 1-es ponthoz kieg: Ha nem épp a váltó romlik el, üresben ugyan úgy lehet tologatni mint a többi "normális" autót, viszont sebességben (1,2,3,D,R) és park állásban nem gurul el
Szerkesztette: Diablovazze 2005. 11. 10. 09:37 -kor