Idézet: szabi - Dátum: 2006. márc. 16., csütörtök - 13:29
Ez helyes gondolatmenet?

Én a helyedben inkább teljes teszteket olvasgatnék és tesztképeket nézegetnék, nem választanék két adat alapján gépet, mert lehet, hogy van olyan hiányossága, ami miatt megbánom a választást.
A tesztképeket azért javaslom, mert az a gép "produktuma", ha iszonyat jó képeket csinál a többiekhez képest, nem érdekelne, hogy a specifikációja alapján jobb gépek is vannak nála. A képek minősége után (kis keresgéléssel a legtöbb típushoz lehet különféle módon rögzített tesztképeket (makró, tele, éjszakai, beltéri, szabadtéri stb.) nézném meg a gép szolgáltatásait, képességeit (hátha kiesik valamelyik, mert hiányzik belőle valami, vagy éppenséggel túl "sokoldalú" az igényeidhez mérten).
Persze érdemes előtte utánanézni az áraknak, hisz azt te tudod, hogy mennyit szeretnél rászánni, és ha megvan a "-tól/-ig", máris jóval kevesebb gép közül kell válogatni.
Még egy jótanács: nézz szét bátran, nem csak a Nikon gyárt digigépet

Pár hónappal ezelőtt, amikor még a vacillálás fázisában voltam, csak HP-ban gondolkodtam, annak is az olcsóbb kategóriájában. A húszezres, használt HP 735-től azonban gyorsan eljutottam a Canon A520-ig, és nem bántam meg a plusz huszonötezer forintot és a cirka két hónap keresgélést, olvasgatást és vacillálást
Szerkesztette: debaj 2006. 03. 16. 13:46 -kor