ezt igy most eleg nehez, mindenesetre elmondom, en miket tapasztaltam, illetve gondolok.
nagyon fontos, hogyan helyezkednek el a zenekarban a nepek, es mennyiuket szeretned egy kepen egyszerre. templomban attol tartok, indirekt vakuzas nem jatszik, igy marad vagy a fenyerok kihasznalasa, vagy - vegso esetben - a direkt vakuzas (amit nem szeretek - meg lehet, hogy a zenekar se...)
en egyebkent a 18-24mm/3.5 es az 50/2.0-szeru dolgokat hasznalnam valoszinuleg.
elobbi 'nagytotalokhoz', utobbi kiemelni reszeket, esetleg a zenekar egy-ket tagjat.
(koncerten 300/4IS-sel egeszen jo portrekat tudtam begyujteni enekesrol, zeneszekrol, persze ekkora gyutavnal mar igencsak jol jott az IS - egyebkent lehet egy 70-200 praktikusabb lett volna akkor es ott)
ha vaku nelkul akarsz meglenni, a kitobi tele vegen az 5.6-os fenyero nagyon gyer, meg 1600-as iso-val is, hasonlo helyzetben en is tapasztaltam. valamennyire rovidebb zaridot meg nem art tartani, mert ha allvanyozol is, a zeneszek akkor is mozognak.
szoval osszessegeben szerintem a kitobi eleje, meg az 50/1.8 valtogatasa johet szoba, nem tul sok rekeszelessel. utobbi szerintem jo is 'kiemelni' egyes zeneszeket

es minel kevesebb vaku (lehet az is, hogy kifejezetten tilos, ilyen is van - meg olyan is, hogy a zenekar kivonult, mikor nem akartak abbahagyni a megvillogasukat

)
szerintem.
esetleg imadkozz egy viszonylag alacsony plafonert