Nyílt levél bárkinek.
Elküldve: 2006. 12. 06. 13:57
Akinek gondja van a moderatúra bármely tevékenységével kapcsolatban, az nyugodtan felszólalhat a Visszabeszélőben ahelyett, hogy itt keltene hangulatot. Ennek örömére nem is fogok itt válaszolni Harlequin támadására, még csak nem is teszek homályos utalásokat.
Köszönjük.
U.i.: erre is a Visszabeszélőben lehet reagálni.
Elküldve: 2006. 12. 06. 19:26
A saját és kedves utastársaim nevében irok, akik a kibaszott BKV-val utaznak. Jó lenne hogyha nem állnál be az ajtóba mint egy fasz, hogy a többi szerencsétlen ne tudjon leszállni, és jó lenne ha nem finganál bele a tömegbe.
Köszz.
Elküldve: 2006. 12. 07. 11:32
Bar ugy reklamozod magad, hogy "a magyar uzletlanc", es mindent megtettem, hogy tudatos vasarloi ontudattal hozzajaruljak a hazai vallalkozas sikerehez - eddig volt! Arra nincs mentseg, hogy az alkalmazottak SOHA meg nem eresztenek egy mosolyt, mint aki vackorba harapott, udvariatlanok, mindenfele segitokeszseg hianyzik beloluk, beszolnak, ha netalan udvariasan kifogasolnal valamit, a kasszanal trecselnek egymassal, mikozben mar tizes sorok alakultak ki, csigalassusaggal 5 perc/vasarlo a hozam legnagyobb csucsidoben is. (Persze, most johet az, hogy annyi penzert, amit kapnak, nincs kedvuk jopofizni - hat nem is kell, eleg, ha udvariasak es jol vegzik a munkajukat, es ez szerintem munkakori leiras.) Szvsz. ez minden csak nem fogyasztoi tarsadalomra epulo piacgazdasag, ahol egy ilyen multrendszerbeli attitud meg eletkepes... mostmar az en hozzajarulasom nelkul! Nem erdekel, hogy nalatok esetleg olcsobb valami, eddig sem azert jartam oda, mert 3 forinttal olcsobb a tej.
Egy nehai torzsvasarlo.
Szerk.: Tenyleg, minek igy penzt beleolni raklamra TV-ben, plakatokon, stb.?
Szerkesztette: Merlot 2006. 12. 07. 11:34 -kor
Blog
Elküldve: 2006. 12. 07. 15:13
Elküldve: 2006. 12. 07. 15:17
Idézet
Én szájbavágnám rendesen. Vagy, letérdeltetném, hogy szívja fel.
A'lá Egri Csillagok, By Dobó István.
"Szagold vazze, h amár olvani nem tudod!"
Elküldve: 2006. 12. 07. 15:23
Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 8:50
Legyetek olyan kedvesek...
Elküldve: 2006. 12. 07. 19:13
Idézet: Dzsano - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 16:17
Én szájbavágnám rendesen. Vagy, letérdeltetném, hogy szívja fel.
A'lá Egri Csillagok, By Dobó István.
"Szagold vazze, h amár olvani nem tudod!"
a fingjával együtt kéne lerugdosni a villamosról.
Elküldve: 2006. 12. 07. 19:48
Legyél kedves, a jövőben ne tekints úgy a buszöblökre, mint a személyes parkolódra, ahova nyugodtan lehúzódhatsz telefonálni. Külön szeretném kiemelni, hogy amikor a busz megérkezik, de nem fér be tőled, ezért kétszer rádvillant majd óvatosan rád dudál, nem, azt nem várom el tőled, hogy ne ints be neki az ablakon keresztül, de legalább annyi legyen benned, hogy a rohadt telefonodat leteszed és máshol fejezed be a beszélgetést. Emberek várnak arra a buszra a megállóban, akik nem szórakozásból ácsorognak ott, hanem mennének már innen, átfagytak, álmosak még, és az is lehet, hogy az a két perc, amíg tovább pofázol, elég ahhoz, hogy lekéssék Györkön a vonatukat.
Ja, még valami. Amikor végre veszed a fáradságot, és arrébb húzod a beledet, ne pislogj sokatmondó pillantásokkal a várakozókra, kézmozdulatokkal jelezve a véleményedet a buszról meg a buszsofőrről. Ő csak a munkáját végezné, te pedig egyszerűen paraszt vagy.
Köszönöm!
Egy hajnali utas
Elküldve: 2006. 12. 07. 20:44
Hadd gratulaljak elsokent, hogy Kaposvar alpolgarmestere lett. Kulon koszonom, hogy a varos egyik legjobb iskolajat bezaratja, mert onnan 18 eve Ont kirugtak nem megfelelo munkavegzes miatt. Remelem megert onnek annyit, hogy most elkuldenek tobbszaz diakot, 20-30 tanart, a gimnaziumi reszleget pedig osszevonjak a varos szinte legroszabb, leghirhedtebb kozepiskolajaval.
Megegyszer gratulalok, es igy tovabb. Ont nem, a lanyat ismerem a Toldibol, aki 8 osztalyt ott vegezte el... anyjara utott. Buta, elvakult, rendkivul ostoba. Sok sikert a tovabbiakban, remelem ont is kifogjak rugni.
Egy _volt_ Toldis diak...
Elküldve: 2006. 12. 08. 00:49
A test akkor egész ha meztelen."
Daily Calvin and Hobbes Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.
Elküldve: 2006. 12. 08. 10:07
Idézet: blabla* - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 1:49
Elküldve: 2006. 12. 08. 10:27
Idézet: blabla* - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 0:49
ahhoz, hogy a jót is észrevegye az emberek nagy többsége, kb minimum 250 km-el nyugatabbra kéne élni, és az ottani mentalitással kéne rendelkezni...
elég sűrűn járok ki az osztrákokhoz, és én legalábbis ott ezt tapasztalom.
node, hogy ne legyen off
Kedves APEH!
Mi a jó édes anyátokért csesztettek immár 2006 júniusa óta a 2005 január 1. - 2005 január 7. között eltelt 5 tetves munkanap miatt, ami nulla bevételes volt, és csak azért csúszott át 2005-re a vállalkozói viszonyom, mert ti nem voltatok képesek 2004 decemberére időpontot adni a vállalkozásom megszűntetéséhez.
Minden papírom be van adva, többször is.
Többször is ellenőriztétek, minden rendben ott van nálatok, de csak azért sem hagytok békén.
A kamatokkal növelt késedelmi pótlékom 1100 Ft. Negyvenszer kértem, hogy befizetem, csak legyen vége, de nem.
Mégis miért van mindez?!
Bezzeg a milliókat sikkasztó, nembevallókat békénhagyjátok, csak a kisembert meritek basztatni.
És csodálkoztok, hogy mindenki utál titeket.
Tisztelettel:
Lord
Elküldve: 2006. 12. 08. 10:37
Csak a kedvedért:
Kedves Harley Davidson Mikulások!
Hatalmas arcok vagytok, lazák és igen kellemesen csalódtam a "fajtátokban". Mikor az egyik parkolóban megjelentetek a hatalmas motorjaitokkal, mikulásruhában és a szegecselt oldaltáskáitokból csokikat meg szaloncukrot kezdtetek osztogatni a gyerekeknek, leesett az állam. A 11 hónapos kisfiam hatalmas szemekkel bámult titeket, erre az egyikőtök kivette a babakocsiból, kicsit gyömöszölte, majd teletömte a pici zsebét cukorkával, a fiam meg teli szájjal nevetett. Gyönyörű pillanat volt, szívet melengető. Köszönet érte.
Üdv: Laci
Elküldve: 2006. 12. 08. 14:39
Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 10:37
Kedves Harley Davidson Mikulások!
Hatalmas arcok vagytok, lazák és igen kellemesen csalódtam a "fajtátokban". Mikor az egyik parkolóban megjelentetek a hatalmas motorjaitokkal, mikulásruhában és a szegecselt oldaltáskáitokból csokikat meg szaloncukrot kezdtetek osztogatni a gyerekeknek, leesett az állam. A 11 hónapos kisfiam hatalmas szemekkel bámult titeket, erre az egyikőtök kivette a babakocsiból, kicsit gyömöszölte, majd teletömte a pici zsebét cukorkával, a fiam meg teli szájjal nevetett. Gyönyörű pillanat volt, szívet melengető. Köszönet érte.
Üdv: Laci
én erről nem is hallottam.nincsenek esetleg képek? bocs az offért.
Elküldve: 2006. 12. 08. 16:09
Az önök által forgalmazott Kozel névre hallgató sört nem kellene tévesen, félrevezetően "Cseh remeknek" nevezni, mivel ez nem cseh sör, hiszen itthon gyártják, igaz, az eredeti cseh Kozel (ami valóban remek) receptje alapján. Oda lehetne írni a plakátokra meg az üvegekre hogy "Eredeti recept alapján" és akkor nem csalódnék a minőségben.
Köszönettel: egy sörivó.
Elküldve: 2006. 12. 08. 16:43
Nem mindenki él dobozban...
Kedves Magyar Egészségügy!
Söt, talán idióta Kormány(ok)!
Nagyon érdekes, h édesapán agydaganatjára, amire adtak neki 12 hónapot, műtét után 2 hónapot kell várnia az Onkológián sugárkezelésre, mert teltház van!
Az is "érdekes" volt, mikor az Idegsebészeten a folyosón volt az ágya, mivel minden ágy foglalt volt.
Kívánok hasonló élményeket minden egyes embernek, aki a parlamentben ül, akkor talán máshogy vélekednének a "veszteséges egészségügyről. Felelőtlen, idióta banda.
Elküldve: 2006. 12. 08. 21:39
Idézet: leslie - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 16:43
Nem, nem élek dobozban. Korántsem. Ha nem tetszik valami akkor azon dolgozom (sokat) hogy javítani tudjak rajta, ha a hatáskörömön kívül esik vagy nem éri meg az energia ráfordítást akkor ha nem muszáj nem bosszantom magam vele. Ez nehéz ügy, de meg lehet szokni. Ezzel az önfrusztrálgatással amit itt folyik mindenki csak magának árt. szvsz jah, a stílus az pedig a másik oldala...
vannak sajnos kivételek.
Drumm: köszönöm!
---off vége---
Szerkesztette: blabla* 2006. 12. 08. 21:40 -kor
A test akkor egész ha meztelen."
Daily Calvin and Hobbes Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.
Elküldve: 2006. 12. 13. 12:00
Tudom, hogy sohasem fogod elolvasni. Nem vagy az a típus, aki ilyen leveleket olvasna. Sebaj; nem is azért írom, nem is várok tőled mást. Olyan maradsz, amilyennek azt hiszem, megszoktalak. Remélem.
Így, az év végére érve ideje visszatekinteni, leltározni. Számba kell venni, mit tettünk meg és mit nem. Akár egyedül, akár közösen. Nem szabad magunk és egymás elől elhallgatnunk sem a rosszat, sem a jót. Hát lássuk.
Egyet mindenképpen le kell szögezni. Velem voltál jóban, rosszban. Nem akarom elvitatni tőled ezt. Azonban nem csak társ voltál – ezt be kell látni –, hanem sokszor a másik fél is. Nem csak veled éltem át az elmúlt időt, hanem veled szemben is. Kaptam tőled hideget-meleget. Sosem fogom elfelejteni a kellemes és kellemetlen perceket, amiket okoztál nekem. Nem fogom elfelejteni, hogy időnként a boldogság magas fokára juttattál és azt sem, amikor meg akartál ölni. Ha egyetlen szóval kellene jellemeznem, csak annyit mondanék: rapszódia. Kérded: miért?
A válasz egyszerű, mégis Ady szavaival kell, hogy összezavarjalak: a föl-földobott követ a gaz mindig megpróbálja lehúzni. Sosem voltál képes kétszer ugyanazt az arcodat mutatni felém. Ha jót tettél, rossz következett. Ha rosszat, még rosszabb. Már-már vártam, hogy kapok valami jót tőled, de... de valami teljesen mást is képes voltál adni. Egyszerre kinyitottad és becsuktad a szemem. Hatásodra rengeteget változtam, miközben valahol ugyanaz maradtam.
Végig velem voltál: asszisztáltál egy – talán életre szóló – emberi kapcsolat létrejötténél, segítettél munkát találni, útnak indítottál az életem egy fejezetét lezáró szakaszon. Közben biztattál, letörtél, kecsegtettél, fenyegettél, egekbe emeltél és sárba tiportál. Talán soha nem tanultam annyit, amennyihez te hozzásegítettél. Mozgalmas, változékony időszak volt.
Joggal mondhatnók: az éremnek két oldala van. Arról beszéltem eddig, hogy mit kaptam tőled, arról mélyen hallgattam, hogy mit adtam neked. Nos: semmit. Ellenállhatatlanul, ellentmondást nem tűrően érkeztél meg. Mások kaptak ezt-azt, ők részben neked köszönhetik mindezt. Jót és rosszat egyaránt. Vállalom, minek is bújnék előle? A végelszámolásnál úgyis megvonják az egyenleget... hiszen te már egyszer közel vittél a végelszámoláshoz, emlékszel? Emlékszel? Ezért is írom soraimat. Gyanútlanul besétáltam a csapdádba, ahonnan megnehezítetted kijutásomat. Erre mit kaptam tőled? Egy gondokkal telt, mégis boldognak mondható érzés-sorozatot a legkülönbözőbb oldalakról. Hirtelen mindent meg akartál ismertetni velem.
Köszönöm, 2006!
És most, kérlek, menj a...
Elküldve: 2006. 12. 13. 13:43
Köszönöm a rendkívül rugalmas, precíz és gyors ügyintézést!
További sikeres munkát, hozzám hasonló jófej ügyfeleket kíván: hétkilenced.
Tisztelt T-Online Magyarország Zrt. telefonos ügyfélszolgálatos arc!
Menj el továbbképzésre, vagy kabbe: hétkilenced.
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."
Elküldve: 2006. 12. 20. 08:42
Mivel fátyolos szemmel kifordultál az irodámból miután elmondtad, nem volt alkalmam, hogy reagáljak a mondatodra. Tudom, nem fogod olvasni, mégis el kell mondanom. Igazán jólesett, hogy megköszönted, hogy így végigcsináltam/végigcsinálom ezt az időszakot a kilépésem előtt, hogy betanítom utódomat és hogy az utolsó itt töltött napjaimban (és eggyel utána) támogatom a pénzügyi évzárást. Jólesett, hogy te hoztad fel a túlóra kiírásával (ami nem jellemző a cégre), nem nekem kellett kierőszakolni. Érdekes volt hallani, hogy sajnálod, hogy így történt.
Minden jót neked és sok szerencsét a cégnek.
gazdi

Súgó
A téma zárva.