HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyílt levél - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyílt levél bárkinek. Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 29. 05:33

Idézet: LightBringer - Dátum: 2005. szept. 27., kedd - 15:37

Kedves Juventus Rádió!

Örömmel venném, ha nem játszanátok le egy nap alatt százszor olyan számokat, melyeket meghallgatva az embert elviszi a halálba a fejfájás... Pl. van az a Lonely vagy mi a fene című igénytelen példány, amit már lassan 3 hónapja naponta többször vágtok hozzá a szegény hallgató füleihez, de a második hang után már zsibong az ember feje. Nem értem a sok igényes szám közé miért kell betenni ilyen nevetséges próbálkozásokat.

Köszi, üdv!

Szerencsére feltalálták a CD-t! :p :)
Már elég régen, 1982-ben jelent meg az első...
RDaneel_hu

#42 Felhasználó inaktív   Gallows-bird 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 07:17

Kedves BRFK/ORFK

Ezúton szeretném megköszönni hogy a mai napon fokozott ellenőrzések lesznek a pályaudvarokon, a lopások, rablások megelőzése, körözött, illegálian itt tartózkodók kiszűrése érdekében. Fokozott hálával tartozom azért, hogy ezt a mai reggel az összes rádióban fél óránként be is mondatjátok, hogy esetleg valaki aki minden nap drogot árul/zsebel a Keletiben, vagy körözött bűnözőként akar vonattal elillanni valahova nehogy véletlenül a pályaudvarok közelébe menjen belefutva egy nagy tisztogató akcióba, hanem inkább beüljön egy kocsmába, vagy máshova menjen lopni.

'Tisztelettel' Gallows-bird

#43 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 08:29

Tisztelt Geszti Péter, Tisztelt Oláh Ibolya!

Idézet

„Magyarország” – a hazaszeretet himnusza, legalábbis a dalt augusztus 20-án, a tûzijáték után, a Lánchíd tetejérõl elõadó Oláh Ibolya honlapja így ír a nótáról.

Nem tudom, hogyan írjam meg úgy ezt a levelet, hogy kiírjam magamból az indulatot is, de közben Úriember maradjak.

Először is Geszti Úr, ez a szám semmiképpen sem sorolható a himnusz kategóriába, és főleg nem a hazaszeretet himnusza kategóriában. Ez a szám nem arról szól... Egy külföldi átdolgozás nem szólhat arról. Megvan Nekem is az eredeti szám Cirque du Soleil - Alegria, spanyol cirkuszi induló. Ezt bezzeg nem reklámozzák, csak hogy Ön írta.

Maga a szövege is semmi köze a hazaszeretethez, semmi köze a magyarságtudathoz. Ebből egy sláger lett. A himnuszok, magyarságérzetű számok nem lesznek slágerek, az csak azt a szűk réteget érinti, aki ezzel foglalkozik, ilyen körökben mozog. Pl.: Ballagó Idők - Magyarország, Egészséges Fejbőr - Esküszünk. Ezek magyarérzelmű számok, és szerintem nagyon kevesen ismerik, Geszti Úr, Kedves Ibolya még nem is hallották Önök ezeket, szerintem!

Idézet

Velem az ősök kérnek,
engedd, hogy benned éljek
tovább,
ahogyan ők élnek bennem,
Magyarország!
Milliók áldása szálljon rád!

Hát Rám Ibolya, csak ne adjon áldást. Nagyon primitív a szövege, nem fogom beidézni ide, de semmi értelme az egésznek. Én nem érzem magam vidámnak ebben az országban ha szétnézek. Sajnos nagyon nem. Ez egy hazug nóta, csakis a pénzszerzés volt a célja. Az, hogy augusztus 20-adikán a magyar állam ünnepén ez szólt, ez mélységesen felháborító. 

Versenyeznek a kereskedelmi rádiók, hogy ki és hogyan és mikor és hányszor adja elő. A hallgatók nagyon örülnek neki és most egy kicsit mindenki "igazi" magyarnak érzi magát. Azt várom valamelyik "tüccer" dj mikor csinálja meg neki a saját verzióját, hogy a diszkókban is ezt tudják ordítani a fiatalok. És akkor tényleg milyen magyar lesz ez az ország. Remek lesz! :(

Szerencsére nem csak én vagyok ezen felháborodva. A magyar zenészvilág nagyjai (Demjén, Somló Tamás, stb...) mindenki kifejezte már nemtetszését ennek a számnak.

Szégyendal. Csak így hívom.

Maradok Tisztelettel:

Buga László

szerk.: Egy Kedves Fórumtárs javaslatára, az elejét változtattam...

Szerkesztette: Buga_Laci 2005. 09. 29. 09:13 -kor

#44 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 11:22

Az kikötés, hogy ebben a topikban csak negatív dolgokat lehet írni? :) Ne máááá!

#45 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 11:43

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 12:22

Az kikötés, hogy ebben a topikban csak negatív dolgokat lehet írni? :) Ne máááá!

Nem. az a kikötés, hogy csak leveleket lehet írni... :rolleyes:

#46 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 17:07

Kedves Buga_Laci!

Mondanivalod nagy reszevel egyetertek, de egy nyiltan fasiszta nezeteket vallo es hirdeto skinhead zenekarnak kb annyi koze van a magyar Himnuszhoz mint a Mein Kampf-nak a Bibliahoz.

#47 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 17:17

Tisztelt Negyventonnás Camionosok!

Tisztelettel kérem Önöket, hogy hajnalban, ködben, az autópályán, a belső sávban ne álljanak meg, és ne forduljanak vissza. Szerencsés véletlen, hogy csak a szalagkorlátnak sikerült ütköznöm, és nem a Camion hátsó felének, mert akkor biztos halott lennék.
Hála istennek, pont befértem a Camion és a szalagkorlát közé, így csak az autóban esett kár, amit - mivel ráfutásos balesetről lévén szó - nem fizet a biztosító. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem akkor találkoztunk, amikor keresztben állt a Camion az autópályán, mert akkor a főnököm biztos nem b@szhatott volna le, hogy összetörtem az autót. Ja, és még a szállítmány sem sérült.

De azért az autópályán visszafordulni a pihenőbe, a belső sávból, állóra fékezve, nem szép.

Dádá.

#48 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 18:15

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 12:43

Nem. az a kikötés, hogy csak leveleket lehet írni... :rolleyes:

Normális kérdés volt, gondoltam ha reagának rá akkor magyarázatot kapok. Elég furcsának tartom, hogy mindenki csak szidjozódik, és egy pozitív levelet se írt senki, úgylátszik ennyire szar a helyzet mindenhol.
Majd kitalálok valami fikát, és akkor idekenem levél formájában én is. :D

Jöhet a 10% az off miatt. :p Érdekes módon más off nem zavart, csak amit én írtam.

#49 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 20:33

Tisztelt Szabinar!

Köszönöm az egyetértést! :up:

Nem mondtam, hogy köze van a skinhead zenekarnak a magyar Himnuszhoz, csak azt, hogy jobban magyar érzelmű mint a Szégyendal!

:up:

Üdv.:

LACI

#50 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 20:38

És hogy pozitív is legyen, hisz megérdemli az Úr:

Tisztelt Varga István Úr!

Köszönöm szépen, azt az odaadó magatartást amit Te tanúsítasz Felém és Párom iránt!

Köszönöm szépen, ezt az egy évet, amit eddig eltöltöttünk lakásodban. Mindenkinek ilyen főbérlőt kívánok mint amilyen Te vagy. Ha nem 5-én viszem a lakbért hanem csak 19-én mert éppen elfelejtem, akkor sem telefonálgatsz. Szóltunk, hogy az ablakokkal valamit kikellene találni mert hideg van, megkaptuk a műanyag ablakot. Redőny is kellett hozzá, szó nélkül csináltál nekünk. Mindenben amiben tudsz a segítségünkre sietsz. Az lakbért megmontad nem emeled, Neked fontosabb, hogy mi itt maradjunk, hisz tudod a költségeket mindent korrektül rendezünk, és úgy vigyázunk a lakásodra mintha a miénk lenne (remélem előbb - utóbb a miénk is lesz :D )!

Köszönöm szépen még1x is hogy itt lakhatunk, és hogy ilyen rendesen bánsz velünk!

Üdv.:

Buga Laci

#51 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 11:26

Part1:

Tisztelt autósok!

Akik a dákót beszámíttatva egy táliába azt hiszitek, hogy tiétek a phálya az autópháálya, és a belső sávba mentek 90-nnel, mert ez már bizonyám kényelmesen viszi a kilencvenet Kép . Tudom! Ez nagy előrelépés a dáló után, 90... meg minden.
DE!! Miért kell ezt a sebességet a belső sávban kiautózni, ha nincs senki a külső sávokban???
Megkérlek titeket, hogy a jobb azaz :right: oldali külső sávban szabadítsátok el a lóerőket, mert vannak olyanok is, akik esetleg ilyen-olyan földöntúli ördögi szerkezetekkel 120, akár 130-cal is haladnának előrefelé.

Part2:

Tisztelt autósok!

Akik az első részben megjelölt pilótákat ilyen-olyan ördögi szerkezeteitekkel jobbról előzitek. Szólok, hogy jobbról, csak álló járművet szabad kerülni, és nem szabad jobbról előzni! Mert ha ezek az okosok éppen akkor sorolnának át a sávjukba, amikor mellette vagy, akkor te leszel a hibás ha összeütköztök.
Ilyenkor kénytelenek vagytok az adott 1. pontban megnevezett jármű mögött 90-el tötymörögni. Azt esetleg "letolni".

Part3:

Tisztelt Én, és magamfajták!

Ha az első pontban megjelölt járműveknek beleállsz a seggébe 1 m-re, és ködfényszóró felkapcsolása, és villogás közben dudálva még a középső ujjadat is lengeted, az kultúrálatlan viselkedés!
Teendőket lásd a 2. pontban!
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#52 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 11:30

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 21:33

Tisztelt Szabinar!

Köszönöm az egyetértést! :up:

Nem mondtam, hogy köze van a skinhead zenekarnak a magyar Himnuszhoz, csak azt, hogy jobban magyar érzelmű mint a Szégyendal!

T. Buga úr!

Szerintem ebbe itt most nem kéne belemenni.

Köszönettel:

Adam von Qn ( :Đ )
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#53 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 11:34

Tisztelt Buga_Laci!

Szerintem sem helyénvaló egy skinhead zenekar dalát behozni a témába. Sokkal inkább Geszti csináljon magyar dalt, mint egy agresszív, barom, náci skinhead. Szerintem semmivel nem magyarabbak a skinheadek, mint a romák akik ellen szerveződtek. Szóval legalább annyira kipaterolnám őket az országból. Persze ez már nem tartozik ide.

Üdvözlettel:

Mikeee

#54 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 12:14

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 11:34

Tisztelt Buga_Laci!

Szerintem sem helyénvaló egy skinhead zenekar dalát behozni a témába. Sokkal inkább Geszti csináljon magyar dalt, mint egy agresszív, barom, náci skinhead. Szerintem semmivel nem magyarabbak a skinheadek, mint a romák akik ellen szerveződtek. Szóval legalább annyira kipaterolnám őket az országból. Persze ez már nem tartozik ide.

Üdvözlettel:

Mikeee

Nah akkor, hogy ne legyen OFF:

Kedves Mo.-on lakó honfitársaim!

Ezúton szeretnék megkérni mindenkit, hogy gondolja át a kisebbségekről alkotott szterotípiáit. Miért lenne egy bármilyen vallású, bőrszínű, kultúrájú ember kevesebb nálatok? Ez régi probléma, és csak akkor fog normalizálódni, ha rájön mindenki arra hogy a problémát nem itt kell keresni.

Azoknak a "Magyaroknak" akik kirekesztő módon viselkednek, javaslom a "Szent Instván intelmei Imre fiához" című kis monológot melyben arról esik szó, hogy egy egynyelvű és egy szokású ország esendő, ezért az idegeneket gyámolítani kell az országban, hogy kedvük telljen itt tartózkodni. Úgyis mindig a Magyar ősi örökségről beszélnek, ez pl pont egy ilyen szöveg az államalapítónktól.

A cselekedetek amik miatt megutálunk embereket mindig csak az egyén számlájára írható, akkor is ha több hasonló ember csinálja. Mond azt hogy egy szemét "piros" ember, vagy azt hogy több szemét "piros " ember, de nem mond azt hogy a "pirosak" szemetek. Az lenne a normális, ha mindenki egyenlő elitélés alá esne a segítségeknél is, és a felelősségrevonásoknál is, mert ez így igazságos...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#55 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 12:32

Kedves "rokonaim" G**** és Zs*******!

Örülök, hogy az emberi természetről ismét sikerült megtanulnom valamit, bár a tanulópénzt kicsit soknak találtam...

3 éve, amikor jöttetek hozzám, hogy hitelkérelmetekhez kezes legyek, váltig állítgattátok, hogy semmiféle probléma nem lesz, még jóval a határidő előtt ki lesz fizetve a 260.000Ft. Állítottátok, hogy mindkettőtöknek állandó állása van, és nincsenek adósságaitok. Mivel nem lakunk közel egymáshoz, ezeket az információkat nem tudtam ellenőrizni, de hát kibe bízzon az ember, mint a saját rokonaiba.

A hitelfelvétel napján, amikor alá kellett írnom a papírokat, kiderült, hogy 340.000Ft lett hirtelen az összeg. Talán gyanús volt, de csak azt hittem rossz összegre emlékszem. Ezután úgy egy évig nem is hallottam felőletek, de addig voltam boldog, így visszaemlékezve. Ekkor jött az első felszólítás a banktól, hogy mivel több hónapos hátralékba kerültetek, ha nem lesz rendezve a tartozás, felmondják a szerződést. Ideges telefonomra persze azt válaszoltátok, hogy csak egy kis elmaradás volt, már be is van fizetve. Ekkor még mindig hittem... Ezután évente egy-két alkalommal legalább egyszer kaptam felszólítást, míg most nyáron már a bíróságtól kaptam egy végzést, amiben 250.000 Ft tartozás megfizetésére szólítanak fel 14 napon belül. Mindeközben olyan információkat kaptam, hogy G**** nem dolgozik és játékgép-szenvedélye van.

Újabb telefonok után megegyeztünk, hogy felét hozzátok ti, a másik felét kifizetem, majd idővel visszaadjátok azt. A bank még adott is egy hónap haladékot, ami szerintem igencsak rendes dolog volt tőlük. Mivel ma lejárt a határidő, és nem hoztatok egy huncut vasat se (valami nevetséges kifogással), így az egész összeget nekem kellett kifizetnem, hacsak nem akartam bírósági végrehajtást.

Persze most is kaptam ígéreteket, de most okosabb voltam: a kifizetésről szólő számlát megtartom és írattam veletek egy kölcsönadási szerződést külön a tartozásról is. Ha nem kezditek visszafizetni, akkor duplán fogom visszaperelni. Tudom, hogy nem szoktatok nethez jutni, így ez az üzenet hozzátok valószínűleg nem jut el. Ez az üzenet mindenki másnak szól: ne bízz senkiben.

#56 Felhasználó inaktív   lujzika 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 30. 12:48

Tisztelt magatok által nagyrabecsült férfiak!

Van pár kérdésem, amit nem értek veletek kapcsolatban, és egyre kevésbé hiszek benne, hogy valamikor is érteni fogom. (Valószinű vagytok ti is igy velünk, de az a ti problémátok.)

Áruljátok el, hogy miért kell hülyének nézni egy általatok állitva szeretett nőt? Miért van az, hogy bármit is simliskedtek, az mindig kiderül? Miért igérgettek folyton, amikor a megigérés pillanatában is tudjátok, hogy sosem lesztek képesek betartani az igéretet.?Miért szeretnétek magatokat mindig jobbnak mutatni, mint amilyenek vagytok valójában? Miért van az, hogy sosem tanultok a hibáitokból? Miért gondoljátok magatokról, hogy nektek senki sem elég jó? Miért van az, hogy a sorozatos pofáraesések után sem tudjátok értékelni a jót, csak amig biztonságban nem érzitek magatokat? Miért van az, hogy azt gondoljátok a másik szeretete/szerelme állandó és magától értetődő? Miért csak akkor döbbentek rá saját tökéletlenségetekre, amikor már késő? Ha normális kapcsolatot akartok, miért nem tudtok ugy is viselkedni?

Lenne még pár ilyen költői kérdésem. De felesleges. Azonkivül gondolom páran be is sértődnek erre a levélre. Aki akarja magára veszi, én főleg egyvalakinek szántam, a többitől elnézést kérek, bár sejtem, hogy nincs itt senki, akire legalább egy mondat ne illene.  :confused:
Kezdetben vala a semmi. Mondá az Úr: Légyen világosság! - s továbbra is marad a semmi, de immár látni is lehetett azt.
A férfiak megnézik a nő fenekét, és ezt gondolják: Húú micsoda segg!!!
A nők is ezt gondolják, csak közben a pasi arcába néznek.:)

#57 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 12:50

Tisztelt adsl szolgáltatóm: Datanet!

Ha hibát jelentek be, akkor lesznek szívesek, akkor megígérni, hogy másnap kijön a T-com-os ember, ha ebben 100%-ig biztos, mert az Édesanyám tegnap 14órától folyamatosan várta a szakembert! Szerencsére rutinosan felhívtuk a T-comot is, és ők megmondták (este 6-kor), hogy erre esély se volt, hiszen a jelentés hozzájuk csak aznap reggel futott be. Az a minimum, hogy ilyen esetben felhívnak, hogy "marhák, ne várjátok..."!!!

Tisztelt T-com!

Köszönjük a gyors segítséget és, hogy tényleg betartva a megadott időpontot, gyorsan és korrektül megoldották a problémát!

-Harequin-
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#58 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 12:54

Idézet: lujzika - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 13:48

Tisztelt magatok által nagyrabecsült férfiak!

...

Tisztelt magatok által nagyrabecsült hölgyek!

Van pár kérdésem, amit nem értek veletek kapcsolatban, és egyre kevésbé hiszek benne, hogy valamikor is érteni fogom. (Valószinű vagytok ti is igy velünk, de az a ti problémátok.)

Áruljátok el, hogy miért kell hülyének nézni egy általatok állitva szeretett nőt? Miért van az, hogy bármit is simliskedtek, az mindig kiderül? Miért igérgettek folyton, amikor a megigérés pillanatában is tudjátok, hogy sosem lesztek képesek betartani az igéretet.?Miért szeretnétek magatokat mindig jobbnak mutatni, mint amilyenek vagytok valójában? Miért van az, hogy sosem tanultok a hibáitokból? Miért gondoljátok magatokról, hogy nektek senki sem elég jó? Miért van az, hogy a sorozatos pofáraesések után sem tudjátok értékelni a jót, csak amig biztonságban nem érzitek magatokat? Miért van az, hogy azt gondoljátok a másik szeretete/szerelme állandó és magától értetődő? Miért csak akkor döbbentek rá saját tökéletlenségetekre, amikor már késő? Ha normális kapcsolatot akartok, miért nem tudtok ugy is viselkedni?

Lenne még pár ilyen költői kérdésem. De felesleges.

(Bocs, de pontról pontra fekszik a nőkre is)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#59 Felhasználó inaktív   lujzika 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 30. 12:57

Idézet: kroozo - Dátum: 2005. szept. 30., péntek - 13:54

Tisztelt magatok által nagyrabecsült hölgyek!

Lenne még pár ilyen költői kérdésem. De felesleges.

(Bocs, de pontról pontra fekszik a nőkre is)

Jaja de én ezt valakinek itt szántam. Talán érteni fogja.
Bár hiába rajta az ing, ő váltig állitja, hogy nem az övé.
Nem te vagy ebben az illetékes.
Kezdetben vala a semmi. Mondá az Úr: Légyen világosság! - s továbbra is marad a semmi, de immár látni is lehetett azt.
A férfiak megnézik a nő fenekét, és ezt gondolják: Húú micsoda segg!!!
A nők is ezt gondolják, csak közben a pasi arcába néznek.:)

#60 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 15:38

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 19:15

Normális kérdés volt, gondoltam ha reagának rá akkor magyarázatot kapok. Elég furcsának tartom, hogy mindenki csak szidjozódik, és egy pozitív levelet se írt senki, úgylátszik ennyire szar a helyzet mindenhol.

Talán mert ilyen az emberek élete manapság.

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.