HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#2241 Felhasználó inaktív   bp56 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 15. 10:21

Idézet: tolvaly - Dátum: 2006. máj. 14., vasárnap - 15:10

Igen. Az ute csak a játékvezetői testületnek köszönheti a pozícióját.  Szabókettő és a bakterjai nyíltan elcsalták a Kaposvár megérdemelt pontját.  :mad:

Általában a focinál rídonli szoktam lenni, de...
Hozzáteszem, hogy engem a snooker, szumó is jobban érdekel a magyar, focinak csúfolt valaminél, de amit írtál az kicsit erős. Úgy tudom a 11-es nem a 98. percben ítéltetett, hanem jóval előbb. Tehát még volt majd félóra hátra. Amelyik csapat meg hátrányban ennyi idő alatt nem rúg gólt, az nem érdemel 3 pontot, de egyet sem.

Volt helyzete, nem is egy a Kaposvárnak, akkor most mi van? A ziccert be kell rúgni, aztán lehet mondani, hogy az ellenfél 12. játékosa a kanárimadár volt, vagy mi  ;) .

A foci végtelenül egyszerű játék, és a labdát sajna át kell juttatni a gólvonalon.
[ Script Execution time: 237.4565 -  2005. november 24 12:00]
[ Script Execution time: 0.1000 ]

#2242 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 10:36

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. máj. 15., hétfő - 0:17

Ez egy másik eset ;) Egyszer szóvá tettem, hogy remélem, Ancelotti megbukik végre (szerintem nem olyan szintű edző, hogy egy ilyen csapatot irányítson; az ellenszenvem nem a Milanhoz kötődik, a Juvénál sikerült a jó Carlónak kivívnia), kolléga pedig jól leszúrt, hogy ejnye-ejnye. (Neki persze szabad a Chelsea-t és bármi mást visszatérően pocskondiázni, vagy mondjuk előre örömködni a Juve lehetséges kizárásán.)

Tény, nem a szívem csücske a Milan, egyike a pár klubnak (a többiek: Bayern, MU, és a lilák), amelyiknek képtelen lennék bármikor is szorítani, de azért igyekszem nem rosszindulatú és kárörvendő lenni.

igazad van, kicsit kárörvendő volt a beszólásom. de pusztán tény volt amit írtam, sztem te is meglennél lepve ha nem vennék el őket...és sajnálatos hogy ez megtörtént, vagy hogy megcsinálhatták...pláne hogy még azt írták hogy Buffonék fogadtak is a bundák miatt és zsebelték a plusz lóvét emellé....

az hogy leírom hogy túl erős lesz igy a cselszki Balackkal meg ha még Shev is jönne, akkor pláne akkor abban mi a pocskondiázás? Elismerem nem kizárt volt hogy volt kárőrvendő megnyilvánulásom mikor kiverte őket pl a pool az fa cupból vagy ilyenek, de sztem a cselszki csak annak nem ellenszenves aki nem cselszki drukker ( és én most nem!! a játékosokra célzok, rengeteg szimpatikus játékos játszik ott)...

de ha esetleg offenzív lettem volna korábban akkor, én kérek elnézést. :think:  :smoker:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2243 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 10:38

Azt senki nem vitatja, hogy az Ujpest jobb csapat, mint a Kaposvár (különben is "Somogyban csak egy csapat van" :) ). Vagy érdemtelenül csatázik az aranyért, mert a legjobb magyar csapatok egyike.
Csak az idegesítő, hogy ha nem tudják berúgni a ziccereket, akkor mindig kapnak egy 11-est, vagy épp úgy hosszabítanak, hogy előtte megkérdezik Mészőly Gézát, hogy hány perc legyen.

Azért én még bízok abban, hogy az MTK és a Vidi elveri őket és végül nem lesznek bajnokok.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2244 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 10:45

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. máj. 15., hétfő - 11:36

...pláne hogy még azt írták hogy Buffonék fogadtak is a bundák miatt és zsebelték a plusz lóvét emellé....

Csak egy dolgot emelek ki: ezt honnan veszed, hogy igaz? :eek: Meghallgatták tanúként Buffont az ügyben, ahogy meghallgatták Nestát és még sok másik játékost is. Buffon elmondta, hogy hazai (olasz) eseményekre nem fogadott. Amíg be nem bizonyítják az ellenkezőjét, addig minden ezzel ellentétes iromány megalapozatlan találgatás, pletyka.

Még nem zártak ki senkit, ha pedig lesz is kizárás, korántsem biztos, hogy a Juventus egyedül bukik. De azért kárörvendhetsz nyugodtan.

#2245 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 10:48

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. máj. 15., hétfő - 11:45

Csak egy dolgot emelek ki: ezt honnan veszed, hogy igaz? :eek: Meghallgatták tanúként Buffont az ügyben, ahogy meghallgatták Nestát és még sok másik játékost is. Buffon elmondta, hogy hazai (olasz) eseményekre nem fogadott. Amíg be nem bizonyítják az ellenkezőjét, addig minden ezzel ellentétes iromány megalapozatlan találgatás, pletyka.

Még nem zártak ki senkit, ha pedig lesz is kizárás, korántsem biztos, hogy a Juventus egyedül bukik. De azért kárörvendhetsz nyugodtan.

ha csak feltevés akkor mea culpa.
ez meg hogy kárörvendjek nyugodtan.... olvasd el újra amit írtam. :o
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2246 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 15:48

Lassan összeállnak a VB-re készülő csapatok keretei. Itt a spanyoloké: http://www.nemzetisp...php?cikk=113154

Csak nekem furcsa, hogy mindössze 3 csatár található benne? Hogy lesz ebből szép, latin támadó foci? :think: :(

---

Juve-ügy állása: jól értesültek és olaszul értők szerint kb. ott tartunk, hogy a Juventust visszasorolják a Serie B-be, a Milant masszív pontlevonással sújtják, így bajnok az impotens Inter. :omg: (Ha már muszáj a zöld asztal mellett eldőlnie, inkább a Milan nyerje, ott legalább jó a csapat.) A Milannal kapcsolatban az UEFA-Kupáról beszélnek, így a BL-ben olasz részről az Inter, a Fiorentina, a Roma és a Lazio indulna, feltéve, ha a Lazio és a Fiorentina megússza a vizsgálatokat. Ha őket is büntetik, akkor az is előfordulhat, hogy Olaszországot az Inter és a Roma mellett a Chievo és a Palermo képviselné a BL-ben. :confused: Őrület.

Szerkesztette: Satriani 2006. 05. 15. 15:54 -kor

#2247 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 15. 16:23

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. máj. 15., hétfő - 16:48

Lassan összeállnak a VB-re készülő csapatok keretei. Itt a spanyoloké: http://www.nemzetisp...php?cikk=113154

Csak nekem furcsa, hogy mindössze 3 csatár található benne? Hogy lesz ebből szép, latin támadó foci? :think: :(

Hát a potenciális sérülések miatt bizony kevés lehet az a 3 csatár. Mondjuk Morientes-t én sem válogattam volna be, igaz, Raul-t sem. Egyikük sem tud olyan teljesítményt nyújtani, mint évekkel ezelőtt, amikor sztárnak számítottak.

A többi poszton nem lesz gond, s erős a gyanúm, hogy támadónak kinevezett középpályásokkal fog "operálni" Aragones. Remélem, hogy nem lesz gond a mutatott játékkal!

----

A Milan ellen mit találtak?

Egyébként valóban furcsa, s sajnálatos lesz a BL és UEFA indulók sora, de hát a levajazott meccsek miatt ki kell osztani a jogos büntetést. Őszintén szólva bárkit, akinek része volt megbundázott mérkőzésekben én eltiltanék a sporttól.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2248 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 16:48

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. máj. 15., hétfő - 16:48

Nagyon érdekes Valdes kimaradása, és Canizares ottléte a számomra.
Csatárposzton valóban kevés az a 3, viszont rettenetesen erős a középpályás sor mögöttük. Marcos Senna keretbe kerülése is kisebbfajta meglepetés, helyére mehetett volna Morientes, vagy Raul Tamudo mondjuk. Bár ő idén nem volt nagy formában, a tavalyi szezon sokkal jobban ment neki is, meg a csapatának is.
Faster! Harder! Cadaver!

#2249 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 17:03

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. máj. 15., hétfő - 17:23

A Milan ellen mit találtak?

Próbálok óvatosan fogalmazni, nem szeretném megkapni, hogy elfogult vagyok a Milannal szemben, és én találtam ki az egészet. :)

Gyanús, hogy Leonardo Meani általános igazgató belenyúlt két meccsbe (Milan-Brescia és Milan-Chievo). A Chievo ellen nyert a Milan 1:0-ra, a másik meccs 1:1 lett.

Amúgy a Milan helyzete a "legkedvezőbb" a bundabotrányba keveredett, vizsgált klubok közül. Állítólag ez a Meani privát akciókat folytatott, Gallianiék állítólag nem is tudtak az eseményekről, így a klub megúszhatja pontlevonással, esetleg még azzal is, hogy csak Meanit marasztalják el.

#2250 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 17:08

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. máj. 15., hétfő - 17:48

Canizares négy klasszissal jobb kapus, mint Valdes. Szerintem.

#2251 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 19:09

Olasz keret: http://www.nemzetisp...php?cikk=113179

Piszok erős. :up:

#2252 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 19:17

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. máj. 15., hétfő - 17:48

Valdesnek az a szerencseje, hogy bika eros csapat van a palyan.. Teny, vannak bravurjai, de a teljesitmenye nem igazan kiemelkedo egy ilyen nagyformatumu csapat szintjen.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2253 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 19:33

Egész nap az olasz összefoglalóra vártam, furcsálltam is, h az egyik TV-műsorban 20:15-öt olvastam a megszokott 18:15 helyett. Aztán most nézem a neten, h mégiscsak 18:15kor volt...  :mad:

#2254 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 19:38

Idézet: petyus_ - Dátum: 2006. máj. 15., hétfő - 20:33

Egész nap az olasz összefoglalóra vártam, furcsálltam is, h az egyik TV-műsorban 20:15-öt olvastam a megszokott 18:15 helyett. Aztán most nézem a neten, h mégiscsak 18:15kor volt...  :mad:

21:30 Labdarúgás (ism.)
Olasz bajnokság, 38. forduló, összefoglaló

Sport1. ;)
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2255 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 19:39

Idézet: petyus_ - Dátum: 2006. máj. 15., hétfő - 20:33

Azért még ismétlik ;) Szerda reggel 7, Sport1, vagy szerda 17:15, Sport2.

#2256 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 19:42

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2006. máj. 15., hétfő - 20:38

21:30    Labdarúgás (ism.)
Olasz bajnokság, 38. forduló, összefoglaló

Sport1. ;)

Erről nem is beszélve :) Megnézem én is.

#2257 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 19:44

Köszi, általában elcsíptem az első adást, úgyh nem is tudtam h ismétlik  :rolleyes: :)

#2258 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 19:57

A brazil keret:

Idézet

Goalkeepers: Dida (AC Milan), Julio Cesar (Inter Milan), Rogerio Ceni (Sao Paulo)

Defenders: Cafu (AC Milan), Cicinho (Real Madrid), Lucio (Bayern Munich), Juan (Bayer Leverkusen), Roberto Carlos (Real Madrid), Gilberto (Hertha Berlin), Cris (Olympique Lyon), Luisao (Benfica)

Midfielders: Edmilson (Barcelona), Juninho Pernambucano (Olympique Lyon), Emerson (Juventus), Ze Roberto (Bayern Munich), Gilberto Silva (Arsenal), Kaka (AC Milan), Ricardinho (Corinthians)

Forwards: Ronaldo (Real Madrid), Robinho (Real Madrid), Ronaldinho (Barcelona), Adriano (Inter Milan), Fred (Olympique Lyon).

Forrás: http://www.eurosport.com/football/world-cu...sto885814.shtml

Ha az olaszra azt mondtam, erős, erre mit lehet mondani? Szerintem őket kell megverni a VB-címért.

#2259 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 20:20

Az olasz keretben meg ugyanannyian vannak csatárként feltüntetve, mint a középpályásként :eek: Igen sok az a 6, bár közülük sokan nem igazán csatárok.

A brazil keretben meg az a brutális, hogy ebből ki lesz a kezdő?
A cserepad is világbajnok lenne, és még ki lehetne állítani egy b-keretet is...
Faster! Harder! Cadaver!

#2260 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 15. 21:15

Olaszok, brazilok? Ugyan már. Anglia lesz a világbajnok, Gerrard pedig a VB legjobb játékosa.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Téma megosztása:

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.