LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék.
Elküldve: 2006. 05. 17. 09:40
Barcelona - Arsenal 1:0
Elküldve: 2006. 05. 17. 10:39
Idézet: GNR - Dátum: 2006. máj. 16., kedd - 13:59
Miért a telefonbeszélgetések nem szolgálnak elegendő bizonyítékkal?
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2006. 05. 17. 10:59
Elküldve: 2006. 05. 17. 11:23
Vasas - VIDI 1:3
Barcelona - Arsenal 3:1
Elküldve: 2006. 05. 17. 15:41
Vasas - Fehérvár 0:2
Barcelona - Arsenal 3:1
Elküldve: 2006. 05. 17. 15:48
Idézet: olaj - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 11:51
Tippelek en is a dontore
Barcelona - Arsenal 2:1
Elküldve: 2006. 05. 17. 20:17
Elküldve: 2006. 05. 17. 20:33
Elküldve: 2006. 05. 17. 20:37
Idézet: diegho - Dátum: 2006. May. 17., Wednesday - 20:30
Rohadjatok meg angolszászok :Đ
Víva la Katalúnya
Szerkesztette: Asker 2006. 05. 17. 20:37 -kor
Elküldve: 2006. 05. 17. 20:39
Elküldve: 2006. 05. 17. 20:43
Elküldve: 2006. 05. 17. 20:44
Aranyérem:
Székesfehérvár - VIDEOTON
!!!SZÉP VOLT FIÚK!!!
Elküldve: 2006. 05. 17. 20:54
Elküldve: 2006. 05. 17. 21:09
Idézet: Warton - Dátum: 2006. máj. 17., szerda - 21:17
Megfogadtam, hogy majd a Barca meccs után jellemzem a Magyar Kupa döntőjét (miután kellőképpen megnyugodtam), de ha már ide írtad ezt a cinikus hozzászólást, így reagálnom kell. (Közben gondolom, lemaradok vagy 15 perc második félidőről, de most már lesz'rom.)
Hát azt a rohadt, szemét, mocskos csaló mindenit az egész bagázsnak, akinek szerepe van abban, hogy a VIDI-t félre akarja állítani!!! Ez a tendencia eddig is megfigyelhető volt, de hogy itt a kupa döntőben ilyen erősen kicsúcsosodik, ezt bevallom, még én sem hittem volna. Hogy meg merik tenni. De merték.
Amikor 2:2-nél lefújta ez ##### a meccset, s következtek a 11-esek, akkor annyira ideges voltam, hogy szét tudtam volna robbani, s innom kellett egy felest, hogy némileg lehiggadjak.
Tény: a VIDI langyosan, nyeretlen kétéveshez hasonlóan kezdett. De ami ezután következett...
Ti is tudjátok, hogy általában a bírót védem, de ez már nekem is sok volt.
Ez a Megyebíró nevű senkiházi végig a Vasasnak fújt. Kezdődött minden a lesgóllal, amely szinte várható volt (már hogy lesz egy ilyen).
De hogy aztán Sitkunak sárgát ad semmiért, majd számos durva szabálytalanságért egy Vasas játékos sem kap semmi büntetést...
Hogy VIDI játékos felrúgásakor a VASAS!!!! kap szabadrúgást...
Hogy Kapic a jogos második sárgalapját, kiállítását nem kapta meg a sokadik durva szabálytalanság után sem....
Hogy Molnár egy egyértelmű színészkedésért nem kapott sárgát, majd utána több durva gáncsolásért sem....
Hogy Waltner két önmagában piros lapot érő megmozdulása után a pályán maradhat...
Hogy Pintér Attila állandó hőbörgései, pályára berohanásai miatt nem lett felzavarva a lelátóra...
FELHÁBORÍTÓ!!!
Tények:
-Három Vasas játékos (Kapic, Molnár, Waltner) nem kapta meg a jogos piroslapját.
-Csertői Aurélt a Pintér féle hőbörgés negyedéért a lelátóra szokták zavarni.
-Farkas Balázs egy sípszó előtt elrúgott labdáért piros lapot (s két meccses eltiltást) kapott, miközben most a mérkőzésen két Vasas játékos dobta el direkt a labdát lefújás után... büntetés következménye nélkül.
-Dvéri talán a hátralévő bajnokikon sem tud játszani Waltner úgy szétrúgta a lábát.
(Megjegyzem szerintem utasításba kapta Pintértől Sebők lerúgását, mert nem volt véletlen az sem éppen a 11-esek előtt. Önmagában több meccses eltiltást érdemel a megmozdulás! Ha pedig valóban utasításra tette, úgy Pintér is elmehet a fenébe!)
S sorolhatnám még, milyen undor fogott el, miközben a "riporternek nevezett valami", és Tornyi VIDI ellenes ömlengéseit, Pintér hőbörgésének ellensúlyozásaként annak istenítését hallgattam...
Hogy az a kevés ritka VIDI szabálytalanság "valóban az volt", a Vasas durva, kirívó szabálytalanságainál, Megyebíró csalásainál pedig nem merték soha nevén nevezni gyermeket, s poénkodtak, mintha olyan kurva vicces lenne Dvéri kényszerű cseréje, vagy a szétrúgott lábú Sebők vergődése...
Felháborító, gusztustalan, gyomorforgató! Szégyellheti magát minden érintett, akinek bármi köze is volt, van ehhez! Nálunk miért nem rendelnek el olyan vizsgálatokat, mint az olaszoknál? Sok szar kiborulna az asztalra, elhihetitek!
De megérdemelték, hogy a VIDI mégis nyerni tudott, ilyen körülmények között is (nem beszélve arról, hogy ezek az egész bajnokság során végigkísérték őket)!!!
S nagyon megérdemelte a VIDI, hogy története első Kupagyőzelmét könyvelhette el! S ez most a régi nagy csapatok tiszteletére is szóló győzelem volt!
SZÉP VOLT FIÚK!
(Megjegyzem Warton, hogy ha a szeretett Honvédod elleni minőséget produkálta volna a Vasas, akkor a VIDI lemosta volna őket a pályáról. Ugyanis azon meccs alapján sem a Honvéd, sem a Vasas játékosainak nem adtam volna többé szerelést, mert gyalázat volt, amit foci címén műveltek. Most magyar viszonylatban jól nyomtak - nem is gondoltam, hogy a Vasas képes ilyesmire -, de a VIDI-nek még szerencséje sem volt - kapufa a 87. percben -, s a többi, amit írtam... ilyen körülmények között triplán le a kalappal előttük, hogy még a 11-es rúgások idejére is maradt tartásuk! Hát ennyit erről--->

Súgó
A téma zárva.