HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 13. 06:23

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. okt. 12., szerda - 23:08

Reteké volt a közvetítés, az ős stábjukkal nyomták a Hálózaton. :omg: Szerintem ez így nagyobb égés nekik, mintha a csapat kapott volna egy sima hármast. :(

Igen!
Sajnos odáig jutottunk, hogy ha már nincs tétje egy meccsnek, hiába a NEMZETI 11 játszik, nagy ívben lesz@rják. :reklamacio: :mad: Átadják egy noname kis csatornának, amit most néztem életemben először. Undorító retekklub! :boa:

Ezek szerint a Hálózat TV a retek csicskása... :down:
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#282 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 06:33

Idézet: olaj - Dátum: 2005. okt. 12., szerda - 20:25

...
Bárányos szépen csinálta a végén.. :up:

Kár érte, mivel a Bulgárok csak ikszeltek Máltán, így meglehetett volna a 3. hely, ha kicsit odébb van a kapufa... :)

A többi csoportban azonban még voltak izgalmak. Északi szomszédunk például csodát tett, hisz odaért a második helyre, nem is akármilyen kikimeccsen. A forduló előtt ugyanannyi pontja volt a Szlovákoknak, meg az Oroszoknak, és tegnap Pozsonyban megmérköztek egymással. Sajnos a szurkolók is, ott is volt vérontás... :down: :( 0:0 lett a meccs, ami a Szlovákoknak volt jó. Grat nekik! A Lengyelek is ott vannak a pótselejtezőben, a Csehek is, az Ukránok már a VB-n vannak a Szerbekkel, Horvátokkal együtt. Szóval a keleti blokk belehúzott, csak mi maradtunk le (na jó, meg a románok), de nagyon... :shoot:

#283 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 07:12

Idézet: GNR - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 7:33

...A Lengyelek is ott vannak a pótselejtezőben...

Szerintem a lengyelek már szombaton kijutottak legjobb másodikként.

#284 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 08:04

Flame ON: nem tudom, hol vannak most azok, akik nagy hangon éltették a görögöket, mikor azok meggyilkolták a focit, midőn EB-t nyertek. Én a játékos focit szerettem, és becsapva éreztem magam, hogy egy ennyire semmilyen, antifutballt "játszó" csapat a csehek, spanyolok, franciák előtt végezhet egy világversenyen. Egyáltalán nem bánom, hogy nem lesznek ott a VB-n, még a pótselejtezős helyet sem sikerült elérniük. Ha-ha-ha.
Flame OFF

#285 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 13:15

Idézet

Ma kisorsolták az U21-es Európa-bajnokság pótselejtezőinek a párosításait. A mieink a könnyűnek éppen nem mondható Olaszországot kapták, az első mérkőzést itthon rendezik november 12-én, a visszavágóra 16-án kerül sor Olaszországban.
A további párosítások: Anglia-Franciaország, Szerbia-Horvátország, Ukrajna-Belgium, Oroszország-Dánia, Szlovénia-Hollandia, Svájc-Portugália.

Ez bizony nehéz dió. Sajnos ezúttal fortuna nem állt mellénk, bár ezen a szinten könnyű csapatot kapni, lehetetlen.

#286 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 13:23

Idézet: GNR - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 14:15

Ez bizony nehéz dió. Sajnos ezúttal fortuna nem állt mellénk, bár ezen a szinten könnyű csapatot kapni, lehetetlen.

Nem, de így végignézve a listán, elég nagy nevű, fantasztikus utánpótlásbázissal rendelkező orszég közé kerültek a srácok. Innentől nincs mit tenni, hinni kell magukban, két meccs, bármi előfordulhat, csak nem szabad előre ezen agyalniuk. Ki kell menni a pályára, és mindent bele! :up:

Azt hiszem, ilyen reményt az atlantai olimpia környékén éreztem, akkor, szerintem ha az MLSZ hülye vezetése nem értékeli kudarcként az ottani szereplést (szvsz nem volt az), és Dunai Antal kezébe adja a válogatottat, hosszú távra, kinőhette volna magát egy egész jó kis generáció. Szvsz reményteli focisták alkották azt a csapatot, de Király, Dárdai, Lisztes kivételével nagyon elkallódtak.

szerk: most nézem: Szerbia - Horvátország nem lesz sétagalopp...

Szerkesztette: Tigger 2005. 10. 13. 13:29 -kor

#287 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 13:35

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 14:23

szerk: most nézem: Szerbia - Horvátország nem lesz sétagalopp...

Nekem elsőre az ütötte meg a szemem. Annak még ifi szinten is több tétje van, mint a kvalifikáció :ninja:

---

Jóbarátom mesélte, hogy mikor még a Haladásban játszott, egy osztrák tornán több mint 60 csapatból negyedikek lettek, megelőzve többek közt a Juventus és a Samp korosztályos csapatát. Pedig az olasz utánpótlás akkor is erős volt, és a miénk nem volt jobb 10 éve a mainál. Úgyhogy remélem, előhúznak valami hasonlót a kalapból a mai fiatalok, óriási bravúr lenne az olaszok kiverése.

#288 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 13:37

Lothar bizonyítványa index-módra: http://index.hu/sport/foci/mat1013/

#289 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 15:54

Lothar bizonyítványa, kicsit másképp :D
http://index.hu/sport/foci/matth0224/

#290 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 23:02

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 14:37

Lothar bizonyítványa index-módra: http://index.hu/sport/foci/mat1013/

Korrekt összeállítás! :up:
Őszinte leszek, egy kicsit én is elbizonytalanodtam, Lothar ügyben. Azok táborába tartoztam eddig, akik teljes mellszélességgel kiálltak mellette, és szentül hittem, hogy ő a megfelelő ember erre a posztra. De egy valami már nekem is rég gyanússá vált!
Mégpediglen, ez:

Idézet

...A védekező középpályás posztján sokáig szentül hitt Molnár Balázsban, Tóth Balázsnak is sokszor adott lehetőséget, de miután külföldre kerültek, egyszer sem hívta meg őket. Rósának is bizalmat szavazott, aztán róla is hirtelen lemondott. A másodosztályból is válogatott Tóth Andrást szerencsére elfelejtette - miután feljutott a Vasassal -, bár nem ment könnyen...

Telibe trafálta az újságíró, a gondolataimat. Valamiért úgy érzem, 1-2 játékos nem azért válogatott, mert átlagon felüli képességekkel bír... Lehet, hogy én akarok mindenáron összeesküvés elméleteket gyártani, de több mint gyanús esetek voltak a múltban, és vannak jelenleg is! :think:

#291 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 23:21

Azt mondomhagyjunk neki még egy-két évet és akkor majd meglátjuk, h milyen eredményeket fog produkálni ezzelk a csapattal. De senki se várja el, hogy majd Lotharral kijutunk egy világversenyre, mert nekünk ilyen Gyepes G. szintű játékosokkal semmi esélyünk.

#292 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 10. 14. 14:28

Idézet: Warton - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 0:21

Azt mondomhagyjunk neki még egy-két évet és akkor majd meglátjuk, h milyen eredményeket fog produkálni ezzelk a csapattal. De senki se várja el, hogy majd Lotharral kijutunk egy világversenyre, mert nekünk ilyen Gyepes G. szintű játékosokkal semmi esélyünk.

Lotharunkkal csak egy baj van. Szerződtetésekor azt mondta kijuttatja a VB-re a magyar válogatottat. Most meg mit mond? Ha megmarad akkor az EB szereplés lesz meg. Ez több mint komolytalanság!

#293 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 16:35

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 15:28

Lotharunkkal csak egy baj van.

Nagyon rosszul látod, ha úgy gondolod, hogy vele csak ez az egy baj van.

#294 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 14. 17:16

Megint eljutottunk oda, hogy itt Magyarországon mindenki az edzőre ken mindent, pedig be kéne látni, hogy az aranylábú fiúk lába nem aranyból, hanem szaranyból van. Ebből a magyar keretből a Gerán és még egy-két játékoson kívül nincs senki, aki tudna játszani... Lotharral szerintem nincs baj, a játékosokkal vannak komoly bajok. Persze ezt senki nem veszi észre, mert szinte mindenkinek orgazmust okoz az, ha leváltják az éppen sikertelen edzőt és akkor azt hiszik, hogy akkor majd most az új edzővel. Már előre várom, hogy a Győr szurkolói is mekkora extázisba fognak kerülni, amikor Reszeli mestert lapátra teszik. Persze ők sem fogják észre venni, hogy minden ott fog folytatódni, ahol abbamaradt. Merthogy a béna játékosok maradnak. Szerintem inkább tartasanak meg egy edzőt, ha már egyszer hosszabb távra szerződtették, még akkor is, ha nem hozza az eredményeket a csapat.

Szerkesztette: Warton 2005. 10. 14. 17:16 -kor

#295 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 17:32

Idézet: Warton - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 18:16

Lotharral szerintem nincs baj, a játékosokkal vannak komoly bajok.

Ó, ezek a játékosok ezt a teljesítményt bárki keze alatt elérték volna. Az egész sorozatban egy meccsen (a svédek elleni hazai összecsapáson) mutatott többet a válogatott, mint amit az utóbbi 10-15 évben minden meccsen láttunk. Ezen kívül már egyszer kifejtettem, miért nem tartom Lothart komoly edzőnek, nem írom le még egyszer. Nem őt teszem felelőssé az eredmények miatt, természetes, hogy szaból nem építhetett ő sem várat, de nem látok semmi okot a felszentelésére sem. Megváltó, ugyan már... Világos: az alapoktól kellene újrakezdeni, nem pedig az edzőt cserélgetni - de ez nem azt jelenti, hogy az edző mindemellett jól végzi a dolgát.

#296 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 10. 14. 19:17

"Megint eljutottunk oda, hogy itt Magyarországon mindenki az edzőre ken mindent"

Az butaság hogy valaki kijelenti hogy magyarországot kijuttatja a VB-re és amikor ez nem jön létre annyit nem képes felfogni hogy nem mondom utána hogy ha én maradok akkor majd az EB-re viszem ki a csapatot. Ennek semmi köze az edzői kvalitáshoz.

#297 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 20:11

Sajnos Lothar is rá volt kényszerítve, hogy ilyen irreális dolgot mondjon. Az egész MLSZ rá van kényszerítve, hogy ilyeneket igérgessen. Ez pedig az emberek felől jön, lásd pl ez a fórum. Magyarországnak nincs esélye kijutni egyetlen világversenyre sem az elkövetkezendő 10 évben legalább... Ha valaki kiállna és azt mondaná, hogy "márpedig mi nem fogunk kijutni, a cél a 3. hely", akkor rohadt nagy botrány lenne kezdve a Napkeltétől a Nemzeti Sporton keresztül egészen az NB1.hugyig, hogy hogy képzelik stb... Ez egy ördögi kör.

Szerintem itt magyarországon semminek sincs köze az edzői kvalitásokhoz, itt a játékos kvalitással van probléma. Igazán nagy edzői bakit én nem láttam Lothartól, innentől kezdve pedig a játékosokat terheli a felelősség...

#298 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 20:33

Idézet: Warton - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 21:11

...
Szerintem itt magyarországon semminek sincs köze az edzői kvalitásokhoz, itt a játékos kvalitással van probléma. Igazán nagy edzői bakit én nem láttam Lothartól, innentől kezdve pedig a játékosokat terheli a felelősség...

Ez így ebben a formában nem igaz!
Már korábban kifejtettem pont Reszelin, éppen neked, hogy igen is van köze az edzőnek is, még ebben a fos helyzetben is. Nem írom le mégegyszer, vissza lehet keresni.

Ami pedig az edzői bakit illeti.
Minden meccsnek úgy vágunk neki, hogy csak a győzelem az elfogadható eredmény. Ez így rendjén is van. De mint tudjuk, a focit gólra játszák, nem akarásra, lelkesedésre, szimpátiára. 1, azaz egy csatárral hogy a piklákba akarunk gólokat rúgni?????? Mert sajnos be kell lássuk, annyira nem jó a védelmünk, hogy kapott gól nélkül kihúzzunk 9x percet, tehát 1 gól általában nem is elég a győzelemhez. Nem fogadom el Lothar azon válaszát, hogy nincs csatár. Remélem, senki sem gondolja komolyan, hogy momentán csak Kovács Zoli a bevethető, válogatott szintű csatár. :rolleyes: Ez abszurd!
De mondhatnám még, hogy sok játékos nem is a posztján játszik. Gyepes pl. mikor volt jobb-belső védő?????

#299 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 14. 20:36

Jó, hát akkor cserélgessék tovább az edzőket eddig is milyen jól bevált ez a módszer, ugye?! :rolleyes:

#300 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 20:42

Idézet: Warton - Dátum: 2005. okt. 14., péntek - 0:21

... mert nekünk ilyen Gyepes G. szintű játékosokkal semmi esélyünk.

Most ezt miért kellett ? Ontotta ő a gólokat csak épp a saját kapunkba... :Đ :omg:
"I have to do this..."

Téma megosztása:

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.