HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 16. 17:57

Idézet: John Black - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 18:31

LOL! :p  A fradi csatárainak teljesítménye, na az a dupla nulla. Volt egy épkézláb támadásotok, amit sikerült góllal zárni - a meccs 90%-ában antifocit játszott az FTC.

Ne akarjuk összehasonlítani 1x éves srácok élvonalbeli teljesítményét, egy itthon agyonsztárolt(a mai meccsen a közönséget direkt módon provokáló->igen ez is bennem van...), sokszoros válogatott( :rolleyes: ) játékos teljesítményével...
Épkézláb támadások?
Nektek aztán rohadt sok volt ember...
Mindenesetre annyi ziccerünk volt, mint nektek! :smoker:
Egyébként meg felnőttél a csapathoz és Gézához!
"ha azt játszuk, amit tudunk, az FTC-nek esélye sincsen"
Hát igen!Ez történt... :respect:

#322 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 18:11

Senki se merészelje szidni a Ferencváros csatársorát!!! :reklamacio:

Halottról jót, vagy semmit! :Đ

#323 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 16. 18:20

Idézet: olaj - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 17:51

UTE-FTC ügyben csak annyit: szimpatikus volt a csapat!
[..]
Mészöly nyilatkozata már csak ráadás volt! :rolleyes:  :(

Maximálisan egyetértek veled. A második UTE gólon nincsen mit vitatni, mert Kovács (az a dupla nulla) lerántotta az emberét, úgy fordult el.

Innentől kezdve a győzelem sem megérdemelet. Az olyan edzőket pedig, akik nem reálisan látják a saját meccseiket, soha nem bírtam.  :down:

A Győrt is nagyon sajnálom! :( Na ők megérdemelték volna a győzelmet (ezt nagyon sportszerűen egy Honvéd játékos is így látta), annyi helyzetük volt.

Ellenben a kis VIDI kivágta a rezet!  :cool:  :respect:

Remélem, ebben a formában folytatjuk év végéig, és megszerezzük a VIDEOTON történetének első bajnoki címét!  ;)

Legkeményebb ellenfélnek az MTK ígérkezik. Igen meggyőző, amit ezek a fiatal srácok mutatnak! VIDEOTON, MTK... Lám, újabb példa, hogy a magyar focit a megfelelő utánpótlásnevelés tudná felrázni!

A sok vén f*** meg takarodjon a fociból!  :reklamacio:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#324 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 10. 16. 18:39

Idézet: olaj - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 17:51

UTE-FTC ügyben csak annyit: szimpatikus volt a csapat!
Valami talán megmozdult, egyre bátrabbak a fiataljaink.Nem érdemeltünk vereséget, főleg nem úgy, hogy a 9×. percben kapunk egy vitatható gólt.Mert az volt!
És pont ez a dupla0 Kovács... :(
Mészöly nyilatkozata már csak ráadás volt! :rolleyes:  :(
Remélem a visszavágón szétszedjük őket! :Đ

Szűcsöt viszont kiállíthatta volna jogosan a bíró mert a visszajátszásnál látható volt hogy a tizenhatoson kivül bokszol bele a labdába.

#325 Guest_ottokar_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 10. 16. 18:49

"A sok vén f*** meg takarodjon a fociból!"

Na ezt aztán végképp nem értem. Milyen labdarúgás lenne az ahol csupa tizenéves szaladgálna a pályán, és a fiatalok vajon kitől tanulnának? Arról nem is beszélek hogy mindenki tudja hogy néhány poszton pld kapus a harmincév felettiek tudnak jó teljesítményt nyújtani. Lipcsei nélkül milyen lenne az FTC védelme?

#326 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 19:01

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 19:20

A Győrt is nagyon sajnálom! :( Na ők megérdemelték volna a győzelmet (ezt nagyon sportszerűen egy Honvéd játékos is így látta), annyi helyzetük volt.

Nem is értem miről beszélsz.. :eek: Egyetlen gólt lőttek, azt is hogyan? 11-esből, és még az sem tudta rendesen belőni a Kenesei: :reklamacio:

Idézet

Peric beadása után Keneseit szerelte a tizenhatoson belül Baranyai, mire Makai tizenegyest adott a hazaiaknak. Kenesei állt a labda mögé de a bal alsó sarokra tartó lövést Tóth Iván oldalra ütötte, ám a játékvezető megismételtette: a válogatott csatár másodjára nem hibázott és a jobb alsó sarokba lőtt, 1-1!

Ezzel szemben a védelmük beengedett 2 gólt... :omg:

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 19:20

A sok vén f*** meg takarodjon a fociból!

Maradjunk annyiban, hogy sok vén f*** takarodhatna a fociból,  Lipcsei Péter kezdhetné. :p

#327 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 19:09

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 19:39

Szűcsöt viszont kiállíthatta volna jogosan a bíró mert a visszajátszásnál látható volt hogy a tizenhatoson kivül bokszol bele a labdába.

Volt már egy sárgája?

#328 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 19:11

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 20:09

Volt már egy sárgája?

Nem volt sárgája, de gólhelyzetes szitu volt, simán ki lehetett volna állítani, viszont ebben az esetben sárgát sem kapott. ;)
Persze végülis teljesen mind1.

#329 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 19:13

Idézet: Warton - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 20:01

Maradjunk annyiban, hogy sok vén f*** takarodhatna a fociból,  Lipcsei Péter kezdhetné. :p

Mi bajod Lipcseivel, azon kívül, hogy jól esett leírni, hogy takarodjon? Én sem vagyok a feltétlen rajongója, de ez azért túlzás, főleg, ha megnézed a páyán nyújtott teljesítményét: akár mennyire ellenszenves, az a vén fasz a csapata egyik legjobbja volt a mai meccsen is. Esetleg pont ezért takarodjon?

Ez borzalmasan ostoba kinyilatkoztatás volt. Egyáltalán nem volt divat ebben a topikban elküldeni egymás játékosait melegebb éghajlatra. Jó lenne, ha ezentúl sem erről szólna a topik.

#330 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 16. 19:57

Idézet: ottokar - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 19:49

"A sok vén f*** meg takarodjon a fociból!"

Na ezt aztán végképp nem értem. Milyen labdarúgás lenne az ahol csupa tizenéves szaladgálna a pályán, és a fiatalok vajon kitől tanulnának? Arról nem is beszélek hogy mindenki tudja hogy néhány poszton pld kapus a harmincév felettiek tudnak jó teljesítményt nyújtani. Lipcsei nélkül milyen lenne az FTC védelme?

Ugye nem azt akarod mondani, hogy ezektől az öregektől tanulhatnak a fiatalok bármit is? :think:

Hiszen a 80'-as évek vége óta az jellemző a magyar focira, hogy a tehetséges játékosok, amennyiben nem jutnak ki egy menő külföldi bajnokságba, akkor elsikkadt tehetségek maradnak mindörökre, mert beleszürkülnek a "nagy öregek" alkotta mezőnybe!

#331 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 16. 19:58

Idézet: Warton - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 20:01

Nem is értem miről beszélsz.. :eek: Egyetlen gólt lőttek, azt is hogyan? 11-esből, és még az sem tudta rendesen belőni a Kenesei: :reklamacio:

Ezek szerint te más meccset néztél, mint amin a Honvéd játékosai játszottak!  :rolleyes:

Idézet

Ezzel szemben a védelmük beengedett 2 gólt... :omg:

A támadósoruk pedig kihagyott vagy 3-4 gólhelyzetet.

Idézet

Ezt most mire véljem?  :confused:

#332 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 20:22

Idézet (olaj @ 2005. okt. 16., vasárnap - 18:57)
Ne akarjuk összehasonlítani 1x éves srácok élvonalbeli teljesítményét, egy itthon agyonsztárolt(a mai meccsen a közönséget direkt módon provokáló->igen ez is bennem van...)
A Lipcsei ilyet soha nem csinál(t) ugyi? :)

sokszoros válogatott( :rolleyes: ) játékos teljesítményével...
No komment, biztos azért válogatott, mert kopasz.

Épkézláb támadások?
Nektek aztán rohadt sok volt ember...

Négy-ötből kettő bement.

Mindenesetre annyi ziccerünk volt, mint nektek! :smoker:
Gól viszont egy sem. " :smoker: "  Tudom, az öngól "amúgyis bement volna"... :D

Egyébként meg felnőttél a csapathoz és Gézához!
"ha azt játszuk, amit tudunk, az FTC-nek esélye sincsen"
Hát igen!Ez történt... :respect:

Valóban: "ez a Ferencváros ma bárkit képes lenne legyőzni". Ki is mondta ezt egyetlen győzelem után? :confused:  :cool:
Való igaz: ma az Újpestnek nem úgy ment a szekér mint eddig. Az utolsó tíz percben sikerült bedarálni az ellenfelet, és ez nem rossz.

#333 Felhasználó inaktív   John Black 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 16. 20:31

Idézet (Piftuka @ 2005. okt. 16., vasárnap - 19:20)
Maximálisan egyetértek veled. A második UTE gólon nincsen mit vitatni, mert Kovács lerántotta az emberét, úgy fordult el.
Az FTC hivatalos honlapján ez áll:
Más kérdés, hogy előtte Botissal rángatták egymást, a védőnk elesett, a játékvezető azonban nem látott szabálytalanságot. Sajnos a második játékrészben nem volt igazán veszélyes támadásunk, míg az Újpest sok helyzetéből kettőt értékesített, így 2-1-re nyert.
Salamoni döntés született.

A focit gólban mérik. Látod, olaj szerint a fradinak is sok helyzete volt, tehát győzniük kellett volna. :D

Remélem, ebben a formában folytatjuk év végéig, és megszerezzük a VIDEOTON történetének első bajnoki címét!  ;)
Necces lesz. Csertői jól összerakja a csapatait, a mindössze három kapott gól is magáért beszél (ráadásul abból egy Kuttoré :) ), de szerintem év végére előjön a kiscsapat-szindróma (Gázszer, Siófok stb.).

Kovács Zolit azért utáljátok ennyire, mert csupaszív, mert eredményes, vagy mert kopasz és Újpesten játszik? :cool:

#334 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 20:42

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 20:13

Mi bajod Lipcseivel, azon kívül, hogy jól esett leírni, hogy takarodjon? Én sem vagyok a feltétlen rajongója, de ez azért túlzás, főleg, ha megnézed a páyán nyújtott teljesítményét: akár mennyire ellenszenves, az a vén fasz a csapata egyik legjobbja volt a mai meccsen is. Esetleg pont ezért takarodjon?

A vén fasz kategóriát nem én vezettem be, már bocsánat. :rolleyes:
Hogy mi bajom Lipcseivel? Okok: egy hihetetlenül ellenszenves fráter, aki a magyar élvonalban a legsportszerűtlenebb játékos. Ne felejtsük el, hogy micsoda hentelés vitt végbe a Sopron játékosai ellen, persze ez csak a jéghegy csúcsa, de mindenképpen jellemzi a Lipcsei hozzáállását a dolgokhoz és akkor is szidnám akárhol játszana, még ha a Kispestben játszana akkor is, persze, azután amiket a Kispest szurkolóinak mutogatott néhány évvel ezelőtt nem valószínű, hogy pont a Kispestre enné a fene ezt az embert. Ja ez volt a második momentum, ami így hirtelen eszembe jutott, és ami egyben John Black hozzászólásához is kapcsolódik.  :reklamacio:
Elég szomorú a Fradira nézve, hogy a Lipcsei volt a csapata legjobbja.

Szerkesztette: Warton 2005. 10. 16. 20:48 -kor

#335 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 20:45

Idézet: John Black - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 21:31

Kovács Zolit azért utáljátok ennyire, mert csupaszív, mert eredményes, vagy mert kopasz és Újpesten játszik? :cool:

Nem tudom, a többiek mit gondolnak róla, mindenesetre én nem utálom "Zolit". Mindössze emlékszem egy nyilatkozatára, amit a norvágok ellen rúgott gólja után adott. Valami ilyesmi volt a lényege: "jó indítást kaptam, futottam, ahogy tudtam, aztán nem néztem sehová, csak lőttem, amekkorát csak tudtam" :D Ez jellemzi az egész pályafutását: egy lelkes, csupaszív, végtelenül buta focista, aki nem néz, nem lát, csak lő. Szívből, őszintén szánom az újpesti szurkolókat, hogy egy ilyen embernél jobb bálványt nem találnak.

#336 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 16. 20:47

Bocsánat Piftuka elrontottam az idézést..  :omg:  :respect:

Szal igen, a focit gólra játszák, a magyar bajnokságban potyagólra, öngólra stb.... :Đ

#337 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 20:49

Idézet: Warton - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 21:42

A vén fasz kategóriát nem én vezettem be, már bocsánat. :rolleyes:
Elég szomorú a Fradi nézve, hogy a Lipcsei volt a csapata legjobbja.

Szerintem ennél te jobban tudsz olvasni. (Azt, hogy szándékosan beszélsz mellé, nem is feltételezem.)
1. Senki nem írta, hogy a vén fasz kategóriát te vezetted be. Nem is kérte senki rajtad számon.
2. Szerintem nem szomorú, hogy Lipcsei volt az egyik (még egyszer: egyik) legjobb a csapatban.

#338 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 16. 20:52

:rolleyes:

#339 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 20:56

Abból a hozzászólásomból nyugodtan elhagyhattad volna az első és utolsó mondatot és inkább a közöttük lévő tartalomra reagálhattál volna, mert engem pl érdekelne róla a véleményed...

Szerkesztette: Warton 2005. 10. 16. 20:57 -kor

#340 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 22:09

Idézet: Warton - Dátum: 2005. okt. 16., vasárnap - 21:56

Abból a hozzászólásomból nyugodtan elhagyhattad volna az első és utolsó mondatot és inkább a közöttük lévő tartalomra reagálhattál volna, mert engem pl érdekelne róla a véleményed...

Az utolsó néhány, szinte kizárólag flame-ből és l'art pour l'art "vitából" álló hozzászólásod nyugodtan elhagyhattad volna...

Különben ismételten annyit tudok mondani, tudsz te ennél jobban is olvasni: leírtam, hogy Lipcsei nekem sem a kedvencem. Viszont a Fradiba még mindig befér, ami több dolognak is köszönhető (pl. simán NB1-es szintű focista - ez az ő dicsérete és az élvonal kritikája egyben; Garami távozása óta tudtommal ő és néhány "ős-fradista" társa kiskirály az öltözőben, stb).

Szerintem ugorjunk.

Téma megosztása:

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.