HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#2101 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 01. 10:42

Idézet: Warton - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 11:31

Azt mondja a Tököli, hogy két csapatban nem szeretne focizni, az egyik az Újpest, melyik a másik? :think:

Nekem a Debrecen a tippem(az emlékezetes, 3-as bajnoki döntő után)! :)

#2102 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 01. 10:43

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. ápr. 30., vasárnap - 22:47

http://vercotti.ultraweb.hu/

Keressétek a "Videóarchívum 1. " alján a "Bundameccs, bundagólok" videót :)

Hááát... mintha a REAC védelmét láttam volna. Ők szoktak így balfaxkodni a saját kapujuk előtt.  :omg:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2103 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 01. 10:44

Idézet: Warton - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 11:31

Azt mondja a Tököli, hogy két csapatban nem szeretne focizni, az egyik az Újpest, melyik a másik? :think:

Dunaújváros?  :Đ

Szerkesztette: Piftuka 2006. 05. 01. 10:45 -kor

"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2104 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 11:54

A Tököli úgysem kell senkinek, maximum egy olyan csapatnak, aki majd nem fogja tudni kifizetni és szépen csődbe megy. Ráadásul szerintem nem egy nagy szám a Tököli sem. A Dunaújvárosban is állandóan csak lesipuskás gólokat szerzett max. 5 méterre a kaputól.

#2105 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 12:08

sztem meg magyar viszonylatban igenis jó játékos a Tököli :smoker:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2106 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 13:39

MarKing-gel értek egyet. Szerintem az egyik legjobb magyar csatár Tököli. :respect:  Nem csak közelről tud gólt lőni, hanem nagyszerűen cselez is szvsz. Én nagyon örülnék, ha ő és esetleg Sowunmi is visszatérne a Fradiba. Két nagyszerű támadó. Velük együtt szerintem a dobogó sem lenne álom, hanem valós cél jövőre. Persze, ha az anyagi helyzet rendeződik...
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2107 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 13:42

http://index.hu/spor...i/felpalyasgol/

#2108 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 13:53

Nem gyenge. :D Jól elnézte a kapus. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#2109 Felhasználó inaktív   Windy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 14:50

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 14:42

Először azthittem ez is a Materazzi félpályás gólja lesz.  :Đ
Cocu :up:

#2110 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 15:37

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 14:39

MarKing-gel értek egyet. Szerintem az egyik legjobb magyar csatár Tököli. :respect:  Nem csak közelről tud gólt lőni, hanem nagyszerűen cselez is szvsz. Én nagyon örülnék, ha ő és esetleg Sowunmi is visszatérne a Fradiba. Két nagyszerű támadó. Velük együtt szerintem a dobogó sem lenne álom, hanem valós cél jövőre. Persze, ha az anyagi helyzet rendeződik...

:wtf:

köpjem le magam ha az a 2 falábu mégegyszer magára húzza azt a mezt.  :reklamacio:
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2111 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 15:41

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 14:42

jópár éve játszott az MTK idegenben, Babos pedig kirúgásból rúgott gólt, csak a bíró érvénytelenítette, mert állítólag zavarták a kapust. de szép gól volt.  :up:

ill, pár éve volt asszem, Hertha-ban Alex Alves középkezdésbél rúgott szépet. ( vagy az nem is volt gól?  :think:  )

#2112 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 15:51

Király is lőtt már gólt a 16-oson kívülről, de még a félpályán innen volt, úgy emlékszek. :think:

#2113 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 15:53

Idézet: acu - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 16:37

:wtf:
köpjem le magam ha az a 2 falábu mégegyszer magára húzza azt a mezt.  :reklamacio:

Még azt megértem, hogy Tökölit akár alappal, akár alaptalanul "illik" szidni (:(), de Thomas Sowunmi-val mi bajod van? :confused:  Szerintem mindkettő nagyon jó focista magyar szinten. :respect:

#2114 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 15:55

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 11:33

Azért az még nem jelent semmit, ha kevés szöglet van. Láttam én már olyan remek meccset, ahol kevés szöglet volt.

Az igaz, hogy tegnap a meccs első percei és az első gól közötti időtartam nem volt túl jó. Nagyon kellett volna, hogy Sitku első lövése bemenjen. Akkor meg is érdemelte volna a gólt, mert szépen csinálta. Kevésen múlott.

Aztán onnantól, hogy a Loki szerezte az első gólt, mi csak az eredmény után futhattunk.

Ugyanakkor a mérkőzés összképét vizsgálva, nem reális a Loki győzelem. A döntetlen lett volna az igazságos eredmény.

A VIDI sajnos kipukkadt kicsit a bajnokság végére!  :( Ennyi gólt az egész szezonban nem kaptunk, mint a legutóbbi pár meccsen. Legfőképpen ugyebár a meccseket nyerni szoktuk.

99%, hogy a bajnoki cím elúszott. Nagy kár! Ki tudja, mikor lesz lehetőség erre legközelebb. Persze, ha azt nézzük, hogy ennél a VIDI-nél fényévekkel jobb VIDI-k sem szerezték meg (a Karsai féle csapat, vagy az 1984-85-ös) még soha, akkor mondhatjuk, hogy nem is lenne megérdemelt. De hát mindig az adott bajnoksághoz kell viszonyítani, nemde?

Remélem, azért a kupát megszerezzük!

S azt is, hogy ha már a VIDI nem lehet, akkor a Loki lesz a bajnok!

Igazad van, abban, hogy keves szoglettel is lehet jo meccs, de amit en azalatt az 5 percben lattam, az nem meccs volt, hanem egy komplett asztalosmuhely rengeteg faragassal..
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2115 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 16:03

Idézet

Rooneynak eltört a lába, veszélyben a vb-szereplés

A Manchester United klasszisát a 77. percben 3-0-ás londoni vezetésnél, egy kiugrás után a kelleténél sokkal keményebben próbálta megállítani a portugál Paulo Ferreira. Rooney a földet érés után láthatóan nagy fájdalmakkal küszködött, s a közönség és a társak tapsa közepette, hordágyon hagyta el a pályát.

Az angol válogatott manchesteri kulcsembere szintén jobb lábának törése miatt esett ki a 2004-es portugáliai Európa-bajnokság negyeddöntőjében, akkor is hetekig maródi volt. Most legalább hat hétet kell kihagynia, s szinte biztos, hogy nem léphet pályára június 10-én az Anglia-Paraguay találkozón.

A szigetországiak reménykednek Rooney vb-szereplésében, de emlékezniük kell arra, hogy nyolc héttel a 2002-es vb előtt David Beckham szenvedett lábközépcsont-törtést, s ugyan felépült a rajtig, játékán végig érződött, hogy nem teljesen egészséges. Most pedig kevesebb ideje maradt Rooneynak a gyógyulásra.

Az angolok másik kiváló csatára, a Newcastle Unitedben szereplő Michael Owen szombaton visszatért lábsérülése után, de a lefújás után kiderült, ismét kisebb gondok léptek fel. Pedig a klasszis mindössze félórát futballozott a Birmingham City ellen.

Sven-Göran Eriksson szövetségi kapitány gondjait tetézi, hogy Rooney és Owen mellett a hétvégén John Terry (Chelsea) és Gary Neville (Manchester United) is kisebb sérülést szenvedett a bajnoki cím sorsát végleg eldöntő szombati rangadón.

Bajban az angolok. :(

#2116 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 16:10

Sowunmi akkor volt jó játékos, amikor először megjelent a magyar bajnokságban, azután beleszürkült, úgyhogy semmivel sem különb mint egy sokkal olcsóbb fiatal játékos. Ráadásul az utolsó éveiben végig kispados volt.

szerk. kimaradt egy betű. :rolleyes:

Szerkesztette: Warton 2006. 05. 01. 16:12 -kor

#2117 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 16:11

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 16:53

Még azt megértem, hogy Tökölit akár alappal, akár alaptalanul "illik" szidni (:(), de Thomas Sowunmi-val mi bajod van? :confused:  Szerintem mindkettő nagyon jó focista magyar szinten. :respect:

Sowunmi egy teljesen középszerű játékos, akit fiatalon (magyar szinten) gyorsasággal áldott meg a sors. ennyit a mostani fiatalok is tudnak, és nem követelnek annyi pénzt.
Tököli meg, áhh, kösz nem.  :D

#2118 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 16:32

Én kedvelem mindkét focistát. Tökölinek meg külön örülnék. :)

Most leginkább az dühít, hogy a retek klubon éjszaka, 2 óra után adják az "Irány a világbajnokság!" című műsort. :mad: :reklamacio: Meg vannak ezek őrülve, hogy ilyenkorra teszik be a műsort? :bolond:

#2119 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 16:53

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 1., hétfő - 17:03

Bajban az angolok. :(

Egyrészt nem túlzottan érdekel, ha bajban vannak :) Másrészt Eriksson kiviszi Rooney-t a VB-re: http://www.eurosport.com/football/world-cu...sto876931.shtml

#2120 Felhasználó inaktív   VINIKOR 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 01. 19:02

Off:
Ha a foci VB alatt is ez a "bum-bum e-e-e-e-e-e" Heineken reklám fog menni, akkor az idegeim komoly igénybevételnek lesznek kitéve. Katasztrófa hallgatni. :down:
Szolgálati közlemény:                                Konfig leírasa a Profilban található

Téma megosztása:

• (121 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.