Idézet: evone - Dátum: 2005. Nov. 26., Saturday - 15:43
Des, miket lehet letörölni mindenféle szívbaj nélkül (simán shift + deletével) a windows könyvtárból? láttam ugyanis hogy te is lezúztál egy-két dolgot. előre is köszi

pl:
a windows help-et.
a dllcache-t (ezt csak akkor ha tokeletesen uralod a gepet.

mert innen veszi a win azokat a letfontosssagu elemeket (dll,exe) amiket ha valami kiakar cserelni a system32-bol(pl virus, vagy te magad). szoval ezek ilyen biztonsagi file-ok. mivel nekem eleg sok rendszer fileom van meghekkelve ezert nalam ez a dllcache tokre felesleges, es csak nyug/pazarlas . mellesleg ez foglal a legtobbet. ~ 300 Mb.)
a hotfixek backupjait is siman lehet. (ugyanis kiakarna uninstallni a hotfixeket? max ha az barmolt el valamit.)
meg a kisebb dolgokat mint mediaplayer,meg mittudomen..

amiket sose hasznaltam.
de itt egy reszletes lista miket lehet:
http://www.neowin.ne...showtopic=80511
rogton az elso beirasban reszletesen levan irva.
van amit nem enged letorolni mert hasznalatban van,stb. en azokat a masik rendszerem alol toroltem.

most szinte feleakkorra a winem merete mint volt. (~900Mb). azert is fontos ez nalam mert a rendszer particiom csak 3Gigas.
jah: es az oldalon irjak is hogy ne az egesz konyvtarat torold, hanem csak a tartalmat! mert a win esetleg hibauzenetet adhat ha nem talalja. igaz ujra letrehozza maganak ha az nincs ott de az mar ures lesz szinten.
Szerkesztette: Desorder 2005. 11. 26. 16:01 -kor