HWSW Informatikai Kerekasztal: Kinek milyen a Desktopja? V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (103 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kinek milyen a Desktopja? V.

#551 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 11. 23. 23:59

Idézet: close05 - Dátum: 2005. nov. 22., kedd - 21:06

Kép

Thx ;)

#552 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 24. 01:15

Idézet: -STALK3R- - Dátum: 2005. nov. 21., hétfő - 20:35

Kép
1280 x 1024

Nah, nekem most ilyen! :)

:respect: Nagyon tetszik!

theme+wallpaper please :)
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#553 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 11. 24. 01:25

Idézet: andrew-- - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 1:15

Szeintem innen.

#554 Felhasználó inaktív   zooleeka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 16:06

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Én Postagalambot használok. Ha influenzás, akkor kell neki egy reset. Áram nem kell hozzá, kölest meg lopok a szomszéd tyúkjaitól.

#555 Felhasználó inaktív   close05 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 24. 17:51

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 2:25

Szeintem innen.

nem tudsz még iylen szép témás oldalakat? mert
a themexp nagyon gagyi, meg spy-os exe-el van tele
a wincustomize.net -en meg nem találtam semmi szépet :rolleyes:

#556 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 20:35

serenity, már biztosan volt párszor de akkor is jó.

KépKép

#557 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 24. 21:08

ez már orvosi eset!  :Đ
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#558 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 05:08

ide is beteszem mert hatha megtetszik nektek.  ;)

miniMIZE 1.0.34 - download ~800KB

ha minimalizalod az ablakot/programot, a desktopra kerul belole egy kis screenshot.  ;) (mozgathato, "transzparensezheto" ( :D ), atmeretezheto +stb )
Kép
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#559 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 16:56

Idézet: andrew-- - Dátum: 2005. nov. 24., csütörtök - 2:15

A témát már belinkelték!

Itt a wall:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

#560 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 17:26

Des:
Wow, ezt ki kell próbálnom...
Konfig: ASUS A7V600 & AMD Athlon XP 2500 (@1833 MHz) & Sapphire Radeon 9200 & 512 MB RAM & Maxtor 6E040L0 40 GB & Codegen 300 W | MS Windows 98 SE & MS Windows XP SP2 | powered by metal

#561 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 19:21

nehany itt postolt kepen latom, hogy a windows logo (flag) ott van az ablakok jobb felso sarkaban. titeket az nem zavar?? jo par nekem tetszo style-t is lattam mar itt es azoknal is ott figyelt az a windows flag. pedig szerintem sokat ront az osszkepen .... :smoker: vagy ez csak engem zavar?! :confused:

mellekelem azoknak ezt a kis "reg-tweaket" akik nem ismertek. (mert engem idegesitene ha minden klappolna csak az a franya kis zaszlos logo nem. :D )

ui: nem kell megijedni ha a hasznalat utan ("install") eltunik a cimsor, a toolbar. raklikkeltek a "helyere" es kivalasztjatok ujra es minden ugyanolyan lesz mint volt csak eppen az a logo nem lesz mar ott.  ;)

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Desorder 2005. 11. 25. 19:24 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#562 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 19:27

Ld. a 17:26-os post-om.  :D

Egyébként a miniMIZE-zal annyi a baj, hogy nem lehet kijelölni neki egy területet a desktopon, ahova rakja a képeket, hanem végigrakja az egész desktopon. Egyébként tök cool lenne, szinte fölöslegessé tenné a taskbart.
Konfig: ASUS A7V600 & AMD Athlon XP 2500 (@1833 MHz) & Sapphire Radeon 9200 & 512 MB RAM & Maxtor 6E040L0 40 GB & Codegen 300 W | MS Windows 98 SE & MS Windows XP SP2 | powered by metal

#563 Felhasználó inaktív   B@ldrick 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 23:10

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 20:21

vagy ez csak engem zavar?!

nem. y'z toolbarom is megoldja ;)
Gigabyte EP45-DS5|Intel Core2Quad Q9450 @3.2GHz|Asus Silent Knight II|CSX DDR2 1066Mhz 2x2GB|Sapphire HD4870 512MB GDDR5|WD Caviar16 RE 320GB+SE16 750GB+Blue 500GB|Seagate Barracuda 7200.7 160GB|Thermaltake Shark-black|Corsair TX650|Creative Desktop Theater 5.1 DTT2200|Hauppauge WinTV THEATER|Pioneer DVR-109|Logitech G9 Laser Mouse|SteelSeries QcK mini|Samsung SyncMaster 226CW|Artic Cooling F12 Pro PWM|Windows 7 x64|Mac OS X Snow Leopard 10.6.2

#564 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 26. 03:23

Idézet: B@ldrick - Dátum: 2005. Nov. 25., Friday - 23:10

nem. y'z toolbarom is megoldja ;)

jah. jooo! :D azt tudom, hogy a shellpackokban is nemelyikben bene van ez a regtweak mar. de ha csak kulon style-t hasznal az ember, mast nem, akkor jol jon ez.  ;)

#565 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 26. 05:37

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 19:21

nehany itt postolt kepen latom, hogy a windows logo (flag) ott van az ablakok jobb felso sarkaban. titeket az nem zavar?? jo par nekem tetszo style-t is lattam mar itt es azoknal is ott figyelt az a windows flag. pedig szerintem sokat ront az osszkepen ....  vagy ez csak engem zavar?!

Zavar engem is, de van ami me'g jobban zavar: a legtobb programban mentesnel vagy epp megnyitasnal, a megjeleno ablakban allandoan csak a List nezett az aktiv, holott jobban kedvelnem, ha valaszthato lenne (mert a Details jobban tetszene), es az is tok jo lenne ha az oszlopok meretet is megjegyezne. Nem kene allandoan azzal vacakolni, hogy ezen allitsak, ha kivancsi vagyok a hosszu nevu file-okra is :\

De ennel a fosnal me'g az a kedvencem, hogy ha billentyuzettel navigalok, akkor csak ugy tudok belepni egy konyvtarba, ha az ki van jelolve. (Mikor belepek egy konyvtarban, akkor a legfelso konyvtaron vagy file-on van "kurzor", de persze kijeloles nelkul, igy ha eggyel melyebbi konyvtarba megyek, amin belepes utan egybol ott van.)

Ehelyett szivesen elviselnem a FAR-t beleintegralva ezek a dialogus ablakokba;D

A taskbaron levo Start feliratot es a zaszlojat is el lehet tunteni vagy modositani ilyen egyszeruen regisitryvel, mint az ie-ben levo animalt zaszlot?

Csatolmanyon latszik, hogy nez siman, alapbol:

Csatolt fájl:

Szerkesztette: blash 2005. 11. 26. 05:47 -kor

#566 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 26. 06:15

Idézet: blash - Dátum: 2005. Nov. 26., Saturday - 5:37

A taskbaron levo Start feliratot es a zaszlojat is el lehet tunteni vagy modositani ilyen egyszeruen regisitryvel, mint az ie-ben levo animalt zaszlot?

enis jobban kedvekem a details nezetet. de abban a open/save dialogban nemtom hogy lehetne rabirni hogy mas legyen a default. majd utananezek...
a startmenu zaszlot es a start feliratot a tclock-al lehet eltuntetni/mas kepet betennni/a szoveget atirni. de ennek a proginak futnia kell allandoan asszem. a masik megoldas az explorer.exe hackelese.  ;) vagy esetleg meg mas progik is lehet megtudjak csinalni a tclock-on kivul.  :think: azt nemtom.

#567 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 26. 09:18

Idézet: blash - Dátum: 2005. Nov. 26., Saturday - 5:37

Zavar engem is, de van ami me'g jobban zavar: a legtobb programban mentesnel vagy epp megnyitasnal, a megjeleno ablakban allandoan csak a List nezett az aktiv, holott jobban kedvelnem, ha valaszthato lenne (mert a Details jobban tetszene), es az is tok jo lenne ha az oszlopok meretet is megjegyezne. Nem kene allandoan azzal vacakolni, hogy ezen allitsak, ha kivancsi vagyok a hosszu nevu file-okra is :\

nos. Viewtify the Open/Save Box. en nem probaltam meg ki. de ez valszeg mukodik. :cool:

----
"Grigri recently coded a handy little app to let you control the view of the icons in the open/save dialog box. The really handy thing is that it can set a different on for each app. You could set your image editor to thumbnails, ftp client to details, icon maker to normal icons, etc. You can see how this could come in handy. Be sure to read the readme for instructions. (note: I didn't see the app listed on grigri's site yet) " // @ virtualplastic  :respect:

#568 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 26. 10:46

Nekem is van azzal problémám, mégpedig, h h lehet megvaltoztatni az ikonokat benne. (Open/Save Box).
Nem talaltam még meg az a fájlt amiben ezek benne vannak, pedig biztos, h a system32 könyvtárban van.
Vki nemtudja, h melyikben?

Avalon

#569 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 26. 11:45

Idézet: Avalon - Dátum: 2005. Nov. 26., Saturday - 10:46

Nekem is van azzal problémám, mégpedig, h h lehet megvaltoztatni az ikonokat benne. (Open/Save Box).
Nem talaltam még meg az a fájlt amiben ezek benne vannak, pedig biztos, h a system32 könyvtárban van.
Vki nemtudja, h melyikben?

Avalon

a regi tipusu ikonok a /system32/comctl32.dll-ben vannak, az uj tipusu mar 32 bites ikonok meg a windows/winsxs konyvtarban van egy csomo comctl32.dll kulonbozo hosszunevu alkonyvtarakban. a legutolso verzioszamut kicsereled es kesz. (a konyvtar neveben van a verzioszam) legalabbis nalam ott volt xp+sp1 ben... de valszeg ott van az mindenkinek.. a lenyeg az hogy az a dll nem a system32-ben van.  ;)

jah, es ne ikonokat hanem bitmapeket keress!.  :cool:

Szerkesztette: Desorder 2005. 11. 26. 11:46 -kor

#570 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 26. 11:57

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. nov. 26., szombat - 12:45

a regi tipusu ikonok a /system32/comctl32.dll-ben vannak, az uj tipusu mar 32 bites ikonok meg a windows/winsxs konyvtarban van egy csomo comctl32.dll kulonbozo hosszunevu alkonyvtarakban. a legutolso verzioszamut kicsereled es kesz. (a konyvtar neveben van a verzioszam) legalabbis nalam ott volt xp+sp1 ben... de valszeg ott van az mindenkinek.. a lenyeg az hogy az a dll nem a system32-ben van.  ;)

jah, es ne ikonokat hanem bitmapeket keress!.  :cool:

:lama: hehe, ritka biztos voltam benne.

Ilyen bitmapat h lehet előállítani ikonokból?

Avalon

Téma megosztása:

• (103 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.