HWSW Informatikai Kerekasztal: Kinek milyen a Desktopja? V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (103 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kinek milyen a Desktopja? V.

#1081 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 05. 17:08

Idézet: B@ldrick - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 16:39

szép, a betűtipus kicsit szoktalan de én elfogult vagyok a haxrcorp-al :D

#1082 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 21:49

lehet mar unjatok ,hogy en mindig "ugyanazt" a desktop kepemet rakom be(  :D  ), de most par dolgot kicsereltem enis. bar nemigazan szembetuno valtozasok. szoval ezert nemis kepkent rakom: desktop2006
azert leirnam "miket tud" a deskem. :cool: mindezt persze kulso programok nelkul. (tehat minden javascript. az egesz htm file 80% javascript, es csak a maradek a html resz )
-kurzor koordinata kiirasa
-elougro menu vagy hogyis van ez magyarul (?) (sliding menu; az a fekete kis "bigyula" ami a konfabulator reminder "bigyojara" hasonlit, az otletet onnan loptam enis. :D )
-shellexecuter (program inditasara. tehat felesleges a runprotocol handler, igy gyorsabb is az inditas)
-hatterszin valto gombok (es csak az a "vastag" csik szine valtozik. a beallitast megjegyzi cookie-ban.)
-esemenylista/emlekezteto (elore beallitott idore kijelzi a jobb also sarokban, hogy pl mi lesz a tv-ben vagy ilyesmi. (mivel a samu-s tv scriptjet nemtudtam megcsinalni, hogy mukodjon html-ben :( ezert ez van helyette ) kulon funkciokent buborekban is kijelezheto a kozelgo esemeny, hogy jobban eszrevegyem, ha pl fontos musor van. tobbszor jol jott mar, mert ha csinal az ember valamit, teljesen beletud feledkezni abba amit eppen csinal. (zene, grafika, forumozas, html, meg ugy akarmit amit a gep elott csinalok.).  termeszetesen akar hangot is hozzatudok rendelni, vagy akar program inditast is. magyarul akar egy utemezett feladatkezelokent is funkcionalhat. :cool: )
-jegyzettomb / uzenet az asztalon (az adatok szinten cookie-ban tarolva. egyenkent szerkesztheto, torolheto)

asszem ennyi.  :cool:

szerk: bal helyett jobb.  :omg:

Szerkesztette: des 2006. 02. 05. 21:56 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1083 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 21:55

Idézet: B@ldrick - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 16:39

Kép
                                                                                            clean  Kép  dirty

[ TC instrukciók by ion ] :respect:

:respect: ez igen  :up:
macbook air 2014

#1084 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 21:56

Áhh, a legjobb a temészetesség...  :D
php, kellékek kéznél vannak, 2 pillanat alatt el lehet érni bármit...

Ez az én "munka" asztalom:

Kép

Szerkesztette: Poopa 2006. 02. 05. 21:58 -kor

Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#1085 Felhasználó inaktív   B@ldrick 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 00:39

Idézet: evone - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 22:55

:respect: ez igen  :up:

ahh végre  ;)  :D

Szerkesztette: B@ldrick 2006. 02. 06. 00:48 -kor

Gigabyte EP45-DS5|Intel Core2Quad Q9450 @3.2GHz|Asus Silent Knight II|CSX DDR2 1066Mhz 2x2GB|Sapphire HD4870 512MB GDDR5|WD Caviar16 RE 320GB+SE16 750GB+Blue 500GB|Seagate Barracuda 7200.7 160GB|Thermaltake Shark-black|Corsair TX650|Creative Desktop Theater 5.1 DTT2200|Hauppauge WinTV THEATER|Pioneer DVR-109|Logitech G9 Laser Mouse|SteelSeries QcK mini|Samsung SyncMaster 226CW|Artic Cooling F12 Pro PWM|Windows 7 x64|Mac OS X Snow Leopard 10.6.2

#1086 Felhasználó inaktív   B@ldrick 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 00:47

Idézet: des - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 22:49

asszem ennyi.  :cool:

des szerintem a legtöbbünk számára te egy elérhetetlen másik dimenzióban customizálsz. grat hozzá  :up:
azért kiváncsi lennék működés közben egy ilyenre mondjuk egy letölthető installpakkban  ;)
Gigabyte EP45-DS5|Intel Core2Quad Q9450 @3.2GHz|Asus Silent Knight II|CSX DDR2 1066Mhz 2x2GB|Sapphire HD4870 512MB GDDR5|WD Caviar16 RE 320GB+SE16 750GB+Blue 500GB|Seagate Barracuda 7200.7 160GB|Thermaltake Shark-black|Corsair TX650|Creative Desktop Theater 5.1 DTT2200|Hauppauge WinTV THEATER|Pioneer DVR-109|Logitech G9 Laser Mouse|SteelSeries QcK mini|Samsung SyncMaster 226CW|Artic Cooling F12 Pro PWM|Windows 7 x64|Mac OS X Snow Leopard 10.6.2

#1087 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 00:50

Idézet: des - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 11:45

:birthday2:  :birthday:
kb 1 eve kezdtem el a wincustomize-ot (tehat ugy igazan radikalisan. addig nalam a testreszabas kimerult a classic style szineinek megvaltoztatasaban).  :D telleg! ti mikor kezdtetek el?

Én kb 5 éve :) Anno 98SE-t alakítgattam Luna stílusra :) Azán mikor lett Luna ő is változott egyből.. most az OSX-et sem bírom békén hagyni :) Mindenhol egyedi ikon.. :p

Üdv

#1088 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 09:59

Idézet: B@ldrick - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 0:47

des szerintem a legtöbbünk számára te egy elérhetetlen másik dimenzióban customizálsz. grat hozzá  :up:
azért kiváncsi lennék működés közben egy ilyenre mondjuk egy letölthető installpakkban  ;)

egyetértek  :respect:
Üdvözlettel:
Gabi

#1089 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 10:48

Idézet: des - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 22:49

lehet mar unjatok ,hogy en mindig "ugyanazt" a desktop kepemet rakom be(  :D  ) [..]

Durvan, akarom mondani, :think:, ÜGYES! :Đ

Idézet

shellexecuter (program inditasara. tehat felesleges a runprotocol handler, igy gyorsabb is az inditas)

Ezt pls, h kell? Nagyon érdekelne.

#1090 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 11:14

koszi mindenkinek.  :cool: shellpack-ba nemtudom, hogy valaha is belerakom-e mert... sajnos akkor belekellene raknom a hacked dll-eket is es ugy maris vagy 60 mega lenne meg ez perpillanat csak xp sp1-en menne jol+stb.... azert kellenne beleraknom a dll-ket is mert anno bugos volt 1-2 dialog*. (azok ahol valtoznak a szovegek; pl masolasnal mit masol eppen+a hatra levo ido, a csuszka allitasnal valtozo szoveg, stb.. ez azert volt bugos nalam mert a visualstyle-ba betettem egy plusz sort amivel elertem, hogy az egvilagon minden statikus szoveg ugyanolyan fontot hasznalt..tehat azis amit csak a fontsubst (vagy mi) reg-tweakkel lehetne atvaltoztatni, szoval mivel ez nem volt elfogadott "tweak" ezert ez bugzott! gondolom ezert sincs benne ez a sor a mssstyles fileokban. erre a plusz sorra en jottem ra amugy.  :p )

shellexecuter a kovetkezo: (de tobbfelekeppen ellehet erni, picit masabb koddal is)
pl:

<script>
function LaunchApp()
{
var launcher = new ActiveXObject("Shell.Application");
launcher.ShellExecute("C:/Program Files/valami/app.exe", "", "", "open", "0");
}
</script>

a html-ben a link pedig:
<a href="#" onClick="LaunchApp()"  target="_self ">szoveg</a> a target-nel a self fontos! ha ez nincs ott akkor mellekesen egy iexplorer ablak is megnyitodik meg az alkalmazas melle. ami nem jo. de igy pedig csak a progi nyillik meg. ami pedig jo. :) konyvtarat is megnyithatunk vele. akkor egyszeruen csak az eleresi utat irjuk az exe helyere.

de konyvtar nyitasra eleg ez "hagyomanyos" a modszer is:
<a href="c:/valami/ittenvanni/dvd"  target="_self ">szoveg</a> a self itt is fontos! ilyenkor is uj ablakban nyitodik meg a konyvtar szal nem kell parazni, nem a desktopban nyitodik meg!.  :D

FONTOS meg tudni, hogy intenet explorerbol nem mukodik kellokeppen. (neha egyaltalan nem, sp2-nel valszeg jobban levan ez tiltva...) szoval csak sima explorerben mukodik. magyaran, hogy kiprobald, hatternek kell betenni a html-t. vagy active desktop reszkent. (egyszer rafog kerdezni, hogy engedelyezed-e a dolgot. erre amugy mindig rakerdez ha valtoztatsz a html fileban barmit is! ha nem valtoztatsz, akkor csak egyszer kerdezi meg az elejen aztan sohatobbet soha. :D )

kicsit atmentunk html-be de nem baj.  :D ha valami problema van icq/msn-en lehet faggatni. mert lehet kihagytam valamit.  :think: meg ugyelni kell mert pl "/" es "\" jel felcserelesre is mar nem mukodhet a script.

szerk: jah es az asztalon jobb klikknel lehet kikell kapcsolni az ikonok mutatasat. bar nekem mukodik igy is ugy is, de egy masik gepen csak akkor mukodott ha kikapcsoltam az asztal ikonjainak a mutatasat.

Szerkesztette: des 2006. 02. 06. 11:27 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1091 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 11:37

amugy gondolkoztam azon is, hogy amiket "megcsinaltam" scripteket a deskemre, kulon-kulon felrakom az oldalamra is (egy basic verzioban, tehat semmi css, meg semmi csicsa micsa, hogy atlathato legyen es azt aki akarja ugy at alakitja, hogy a sajat designjanak megfeleljen.)

mert pl csinaltam meg mast is de sajna nem tudom oket szepen elhelyezni a deskemen ( :o ) pedig van hely, de nem mutat szepen "sehol"... vagy nemtom na..

pl csinaltam egy verticalis calendart ami egy fuggoleges "csik" cellakban a napok napjai, a mai nap pedig megjelolve. egyelore ennyit csinaltam meg belole, aztan jottem ra hogy nemtom sehova se betenni es abbahagytam. amugy nevnap kijelzest akartam meg rarakni: on mouseover event-re elojott volna egy layer vagy valami hasonlo... verticalis javascript calendart sehol nem leltem a neten, szal ugy kellett atalakitanom egy 7*6-os standard calendart, hogy csak egy fuggoleges sor legyen. vagy vizszintes.. reszlet kerdes... szoval nekem a 7 oszlop 5 sorban nem tetszett...az esemenylista/emlekeztetot is en "haracsoltam" ossze egy egyszeru ora scriptbol.. mert ilyet sehol nem talaltam. szoval ez pl sajat otlet. :)

#1092 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 11:54

Idézet: B@ldrick - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 0:39

ahh végre  ;)  :D

megerdemelted :D

jo jedi fog beloled valni ;) :D :respect:
macbook air 2014

#1093 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 02. 06. 13:23

Nos a mai friss:
KépKépKépKép

#1094 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 20:07

Nah most ilyen:

Kép
CLEAR - (1280 x 1024)

DIRTY - (1280 x 1024)

Log-ON Screen - (1280 x 1024)

#1095 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 20:28

fanatizmus :D
macbook air 2014

#1096 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 20:54

Idézet: evone - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 21:28

fanatizmus :D

Így van! Megszállott lettem! :Đ :D

#1097 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 21:02

Idézet: -STALK3R- - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 20:07

Egész pofás.. de én elfogult vaok :)

Üdv

#1098 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 21:49

Idézet: Xero - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 22:02

Egész pofás.. de én elfogult vaok :)

Üdv

Kössz! Mivel kapcsolatba vagy elfogult?  :)

#1099 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 07. 21:52

az oprendszerrel
macbook air 2014

#1100 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 08. 09:05