HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista II. avagy Longhorn

#561 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 12. 23. 22:17

David:)  ezt inkább ne forszírozd ezen a fórumon, különben el kell tekintenem attól hogy újonc vagy ezen a fórumon, és szankcionálnom kell az ehhez hasonló hozzászólásokat

----atyuska----

#562 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 22:24

Egyébként mindenki aki Vista csoportba tartozik, az teszter... de nem kell elhinni...
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#563 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 22:32

valóban a vista csoport tagjai beta teszterek

szerintem meg akinek az xp "szarakszik" annak a vista is fog  :rolleyes:

----atyuska----

#564 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 22:34

Túl van tárgyalva, úgy hiszem.

#565 Felhasználó inaktív   azopi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 22:36

Idézet: Kartech - Dátum: 2005. dec. 23., péntek - 10:33

Letöltöttem a 3259-est , és telepítésnél hibát írt ki a fájlok másolásánál.
Majdnem 4. nap kellett ahhoz, hogy torrentel meglegyen(1.51Gb).
Azt hiszem karácsony ide, vagy oda ,nekem nem lessz meg a Vista.

3259-es? Az elég korai build lehet, mivel a 3646 volt az M1 (Milestone 1) még 2002 júniusában :D
Kép

#566 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 22:42

Mindig csak akkor indul meg itt a diskurzus, ha offtopic :)

#567 Felhasználó inaktív   azopi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 22:55

Idézet: ion - Dátum: 2005. dec. 23., péntek - 21:42

Mindig csak akkor indul meg itt a diskurzus, ha offtopic :)

Ja, pang a topic, lázasan tesztel mindenki :) - Már kezdem belakni a rendszert, a végén még ez lesz az elsődleges - éles - OS-em... Eredetileg csak az RC0-t terveztem megtenni annak :D
OT: Lehet, hogy nem volt jó ötlet, hogy az ünnepek előtt jelentették meg a Dec CTP-t. Nem baj, majd a válóperem költségeit ráverem a Microsoftra :D
Kép

#568 Felhasználó inaktív   Kartech 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 24. 10:14

Idézet: azopi - Dátum: 2005. dec. 23., péntek - 22:36

3259-es? Az elég korai build lehet, mivel a 3646 volt az M1 (Milestone 1) még 2002 júniusában :D

Ja, bocs 5270-es.

#569 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 24. 21:08

Tiszta szoftverben gazdag Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden hivatalos, és önkéntes bár nem hivatalos tesztelőnek.
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#570 Felhasználó inaktív   Lzolcsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 24. 22:55

Én is felraktam az 5270-est, lenne is pár kérdésem :D
(Arra épp most jöttem rá, hogy aero azért nem műgködik, mert Atis drivert használok, nem WDDM. Ezzel a kérdéssel kezdtem volna :D)
Szóval a 3D-s ablakkezelést hogy lehet bekapcsolni? Mmint, hogy 3D-ben mutassa az ablakokat (flip3D?)
A hibajelentéssel van valakinek tapasztalata? Mert én szorgalmasan küldöm a Microsoftnak a hibákat, de a Vista meg mindig csak annyit válaszol, hogy a problémán dolgoznak... Van értelme mindent elküldözgetni?
Media Player nálatok is felzabálja a procit?
És végül: Hogy működik ez a béta-tesztelés dolog? Szeretnék én is béta teszter lenni, mivel szinte mindig kipróbálom a béta progikat. Azt tudom, hogy MSDN előfizetők lehetnek pl, de azért fizetni nem szeretnék érte :-s Van erre más mód?
Köszi, bocs ha sokat kérdeztem :D

#571 Felhasználó inaktív   azopi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 00:30

Idézet: Lzolcsi - Dátum: 2005. dec. 24., szombat - 21:55

Én is felraktam az 5270-est, lenne is pár kérdésem :D
(Arra épp most jöttem rá, hogy aero azért nem műgködik, mert Atis drivert használok, nem WDDM. Ezzel a kérdéssel kezdtem volna :D)
Szóval a 3D-s ablakkezelést hogy lehet bekapcsolni? Mmint, hogy 3D-ben mutassa az ablakokat (flip3D?)
A hibajelentéssel van valakinek tapasztalata? Mert én szorgalmasan küldöm a Microsoftnak a hibákat, de a Vista meg mindig csak annyit válaszol, hogy a problémán dolgoznak... Van értelme mindent elküldözgetni?
Media Player nálatok is felzabálja a procit?
És végül: Hogy működik ez a béta-tesztelés dolog? Szeretnék én is béta teszter lenni, mivel szinte mindig kipróbálom a béta progikat. Azt tudom, hogy MSDN előfizetők lehetnek pl, de azért fizetni nem szeretnék érte :-s Van erre más mód?
Köszi, bocs ha sokat kérdeztem :D

Ha WDDM driver van fent, nem kell semmit sem bekapcsolni, automatiksan Aero Glass lesz a felület. (sőt, le se lehet tiltani, csak Classic-ra lehet váltani) WDDM drivert találsz az ATI oldalán is. Itt:

https://support.ati.com/ics/support/default...e&folderID=5712

De alapból is az van csomagolva a Vista-ba tudtommal (legalábbis nVidia esetében így van)

Igen, Media Player zabálja a procit, de hát ez az első működőképes build-je a WMP11-nek.
Hibajelentést nem forszíroznám a helyedben, ha warez vista-t használsz.

Béta-tesztelés a következőképpen működik: figyeled folyamatosan a nyilvánosan meghirdetett bétákat, és jelentkezel azokra, amiket érdemben tudsz tesztelni, kitöltöd a survey-ket, aztán küldöd szorgalmasasn a bug-reportokat, feedbackeket. Minél jobban dolgozol, annál több programra kapsz meghívást.

Az MSDN és TEch-Net előfizetők is hozáférnek a legtöbb bétához, de ezért nem kell cserébe semmit sem tenniük, csak fizetni a díjat :) Ezért nem tekinthetők a szó szoros értelmében tesztelőknek, nem is túl aktívak a tesztben.

Üdv...
Kép

#572 Felhasználó inaktív   Lzolcsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 15:10

Idézet: azopi - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 0:30

Ha WDDM driver van fent, nem kell semmit sem bekapcsolni, automatiksan Aero Glass lesz a felület. (sőt, le se lehet tiltani, csak Classic-ra lehet váltani) WDDM drivert találsz az ATI oldalán is. Itt:

https://support.ati.com/ics/support/default...e&folderID=5712

De alapból is az van csomagolva a Vista-ba tudtommal (legalábbis nVidia esetében így van)

Igen, Media Player zabálja a procit, de hát ez az első működőképes build-je a WMP11-nek.
Hibajelentést nem forszíroznám a helyedben, ha warez vista-t használsz.

Béta-tesztelés a következőképpen működik: figyeled folyamatosan a nyilvánosan meghirdetett bétákat, és jelentkezel azokra, amiket érdemben tudsz tesztelni, kitöltöd a survey-ket, aztán küldöd szorgalmasasn a bug-reportokat, feedbackeket. Minél jobban dolgozol, annál több programra kapsz meghívást.

Az MSDN és TEch-Net előfizetők is hozáférnek a legtöbb bétához, de ezért nem kell cserébe semmit sem tenniük, csak fizetni a díjat :) Ezért nem tekinthetők a szó szoros értelmében tesztelőknek, nem is túl aktívak a tesztben.

Üdv...

Oks, de hol tudok jelentkezni ilyen tesztekre? Én még soha nem láttam egyet sem :(
Egyébként pedig leírnám mai tapasztalataim, hátha ezzel sikerül pár órát megtakarítanom nektek: :D
Szóval gondoltam én, hogy rakjuk fel az Alcohol 120%-ot, mert az nekem kell. Itt kezdődött minden baj :D
Szóval felraktam, és mikor a drivert akarta felrakni, akkor persze leokéztam. És innentől kezdve kék halál (nem, még nincs benne a vörös halál ezek szerint a Vistában :D). És akárhányszor indítottam a gépet, bejelentkezés után rövid idővel kék halál. Csökkentett módban dettó. Szóval mikor indult a gép, akkor lelőttem valami instdrv.exe vagy hasonló nevű processzt. Ezzel nyertem annyi időt, hogy el tudjam indítani az uninstall progit és végül meg tudjam menekíteni a gépemet :D
De ez beletelt kb 2 órámba, mivel nálam nem bootol túl gyorsan a win... :D

#573 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 20:34

Idézet: Lzolcsi - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 15:10

Oks, de hol tudok jelentkezni ilyen tesztekre? Én még soha nem láttam egyet sem :(
Egyébként pedig leírnám mai tapasztalataim, hátha ezzel sikerül pár órát megtakarítanom nektek: :D
Szóval gondoltam én, hogy rakjuk fel az Alcohol 120%-ot, mert az nekem kell. Itt kezdődött minden baj :D
Szóval felraktam, és mikor a drivert akarta felrakni, akkor persze leokéztam. És innentől kezdve kék halál (nem, még nincs benne a vörös halál ezek szerint a Vistában :D). És akárhányszor indítottam a gépet, bejelentkezés után rövid idővel kék halál. Csökkentett módban dettó. Szóval mikor indult a gép, akkor lelőttem valami instdrv.exe vagy hasonló nevű processzt. Ezzel nyertem annyi időt, hogy el tudjam indítani az uninstall progit és végül meg tudjam menekíteni a gépemet :D
De ez beletelt kb 2 órámba, mivel nálam nem bootol túl gyorsan a win... :D

Hát nagy merészség egy alig béta oprendszer ilyen progit felrakni.
© 2005-2010. Alfa 75

#574 Felhasználó inaktív   Lzolcsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 20:43

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 20:34

Hát nagy merészség egy alig béta oprendszer ilyen progit felrakni.

Elég sokszor megszívtam már a bátor húzásaimmal :D
Egyébként megint rosszul jártam, mert WinXPSP2 alatt volt két könyvátr amihez csak Zoli usernek volt joga, senki más nem férhetett hozzá. Ez egy másik vinyón volt. Most Vistával a vinyót a tulajdonomba vettem, de ezzel a két könyvtárral nem tudok mit kezdeni, nem hajlandó megnyitni... :(
(Bár nemtudom, hogy ezt csak a Vista csinálja-e, vagy ha betenném másik gépbe akkor is ez lenne-e, mivel még nem néztem ezt konkrétan másik gépen)
Mindenesetre egyelőre az alcoholos incidens óta minden szép és stabil (egy két kisebb botlástól eltekintve, pl Computert bárhol is próbálom megnyitni, lefagy az Explorer :D).
Jövő héten veszek RAM-ot, mert 512-vel azért nem az igazi a dolog. Mindenesetre attól tartok, hogy 12 nap múlva formáznom kell, ha addig nem lesz valami megoldás az aktiválásra :(

#575 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 22:23

(Build 5270) Review Part 4: Wrapping Up
http://www.winsupers...sta_5270_04.asp

#576 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 22:27

Idézet: Lzolcsi - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 20:43

Elég sokszor megszívtam már a bátor húzásaimmal :D
Egyébként megint rosszul jártam, mert WinXPSP2 alatt volt két könyvátr amihez csak Zoli usernek volt joga, senki más nem férhetett hozzá. Ez egy másik vinyón volt. Most Vistával a vinyót a tulajdonomba vettem, de ezzel a két könyvtárral nem tudok mit kezdeni, nem hajlandó megnyitni... :(
(Bár nemtudom, hogy ezt csak a Vista csinálja-e, vagy ha betenném másik gépbe akkor is ez lenne-e, mivel még nem néztem ezt konkrétan másik gépen)
Mindenesetre egyelőre az alcoholos incidens óta minden szép és stabil (egy két kisebb botlástól eltekintve, pl Computert bárhol is próbálom megnyitni, lefagy az Explorer :D).
Jövő héten veszek RAM-ot, mert 512-vel azért nem az igazi a dolog. Mindenesetre attól tartok, hogy 12 nap múlva formáznom kell, ha addig nem lesz valami megoldás az aktiválásra :(

06-1-2MSINFO. Megmondják hogy lehetsz hivatalos teszter.
© 2005-2010. Alfa 75

#577 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 25. 23:00

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 23:27

És itt megmondják hogy sehogy? :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#578 Felhasználó inaktív   macuser 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 00:05

mért van az hogy a vista egy hatalmas koppincs és már a mostani  macOS is 100x jobb mint a végleges Pista? :-s

#579 Felhasználó inaktív   Lzolcsi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 00:43

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2005. dec. 25., vasárnap - 22:27

Klip progival januárig úgyis ingyen lehet beszélni neten keresztül :D
Egy próbát megér, köszi :)

#580 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 26. 01:59

Idézet: macuser - Dátum: 2005. dec. 26., hétfő - 0:05

mért van az hogy a vista egy hatalmas koppincs és már a mostani  macOS is 100x jobb mint a végleges Pista? :-s

Én otthon XP-t, munkahelyen és iskolában OS9-et és Tigert használok, de valahogy nem érzem, hogy tisztában lennék egy legkorábban fél év múlva megjelenő OS akkori tulajdonságaival...

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.