HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista II. avagy Longhorn

#1541 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 04. 19:03

Idézet: Csybe - Dátum: 2006. máj. 4., csütörtök - 18:16

not working  :(
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#1542 Felhasználó inaktív   csiky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 22:23

aki esetleg tud küldeni meghívót az dobjon egy privátot legyenszíves
előre is köszönöm
AMD Athlon64 3800+ @ 4400+ (2800Mhz) Venice ¤ Arctic-Cooling Ultra Silencer TC64 ¤ ASUS A8N5X ¤ A-DATA VITESTA DDR500+ Extreme Edition 2*512MB ¤ ATi X600PRO 256MB (G80 Soon) ¤ SB Audigy2 ZS ¤ Pinoneer DVR109D ¤ Microsoft LaserMouse 6000

#1543 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 22:41

Idézet: csiky - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 23:23

aki esetleg tud küldeni meghívót az dobjon egy privátot legyenszíves
előre is köszönöm

Meghívót, de mihez?  :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1544 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 07:48

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. máj. 5., péntek - 22:41

Meghívót, de mihez?  :D

Biztos iwiw :D

#1545 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 18:17

Van új bulid 5381
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#1546 Felhasználó inaktív   csiky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 07. 10:35

Idézet: Csybe - Dátum: 2006. máj. 6., szombat - 8:48

Biztos iwiw :D

gondolhatod :D Vista forumban:P
AMD Athlon64 3800+ @ 4400+ (2800Mhz) Venice ¤ Arctic-Cooling Ultra Silencer TC64 ¤ ASUS A8N5X ¤ A-DATA VITESTA DDR500+ Extreme Edition 2*512MB ¤ ATi X600PRO 256MB (G80 Soon) ¤ SB Audigy2 ZS ¤ Pinoneer DVR109D ¤ Microsoft LaserMouse 6000

#1547 Felhasználó inaktív   Aty007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 08. 10:35

5381 képek és némi leírás: http://www.winsupersite.com/showcase/winvi..._gallery_01.asp

#1548 Felhasználó inaktív   Xikita 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 08. 14:03

szerintetek milyen programmal tudom az xp színeit a vista-éra lecserélni?
GA-P35-DS3L - E6550 - HD5750 - 4 GB KLDD48F - WD1001FALS - HD502IJ - GH22NS40 - 485W - 2243SW

#1549 Felhasználó inaktív   Aty007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 08. 14:22

Idézet: Xikita - Dátum: 2006. máj. 8., hétfő - 15:03

szerintetek milyen programmal tudom az xp színeit a vista-éra lecserélni?

Itt csemegézhetsz: http://www.wincustomize.com/index.aspx?

#1550 Felhasználó inaktív   Depeche 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 11:11

Üdv! Nem bírtam megállni, és ezt az ominózus 5381-es buildet megpróbáltam felinstallálni az egyik vinyomra, amin éppen volt 30 giga hely. Igen, tudom, szűz vinyóra kellett volna, de az most nem volt kéznél. Ment is szépen a dolog, egészen addig, amig az ujrainditas utan valami hibat nem talalt, és azok utan mar csak folytonos újraindítással ütötte el az időt. Mondom sebaj, nekiesek mégegyszer. De amikor visszaléptem az XPbe, az a csudás látvány fogadott, hogy az partíció, ahová én terveztem feltelepíteni a pistát, lényegében nincs. A vinyó másik partíciója megvan, műxik, de ez nem. CHKDSK valami raw-nak ismeri fel a particiot, és a lemezkezelő kifogástalan-aktívnak írja. Kérdésem persze az lenne, hogy most vessek keresztet azokra az adatokra, amik voltak rajta, vagy esetleg van valami profán megoldás visszanyerni az adatokat? Előre is köszönök minden építő jellegű ötletet!

#1551 Felhasználó inaktív   Aty007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 11:28

Idézet: Depeche - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 12:11

Üdv! Nem bírtam megállni, és ezt az ominózus 5381-es buildet megpróbáltam felinstallálni az egyik vinyomra, amin éppen volt 30 giga hely. Igen, tudom, szűz vinyóra kellett volna, de az most nem volt kéznél. Ment is szépen a dolog, egészen addig, amig az ujrainditas utan valami hibat nem talalt, és azok utan mar csak folytonos újraindítással ütötte el az időt. Mondom sebaj, nekiesek mégegyszer. De amikor visszaléptem az XPbe, az a csudás látvány fogadott, hogy az partíció, ahová én terveztem feltelepíteni a pistát, lényegében nincs. A vinyó másik partíciója megvan, műxik, de ez nem. CHKDSK valami raw-nak ismeri fel a particiot, és a lemezkezelő kifogástalan-aktívnak írja. Kérdésem persze az lenne, hogy most vessek keresztet azokra az adatokra, amik voltak rajta, vagy esetleg van valami profán megoldás visszanyerni az adatokat? Előre is köszönök minden építő jellegű ötletet!

Én annak idején, mikor a 64bites vista kicsit bekavart a rendszerbe, a Stellar 2.1 nevű csodával hoztam helyre a dolgokat.

#1552 Felhasználó inaktív   Depeche 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 11:32

Köszönet, éppen én is azzal próbálkozom:) De ezexerint tényleg nem képes semmilyen adat mellé feltelepülni jónevű Vista?! Mert okézsoké, ha van egy kis szerencsém, most visszahozom az adatokat, node kérem, valami jelzést igazán adhatnának, hogy "ember, ha drágák az adataid, meg se próbáld melléjük installálni a cuccot":) Igen, tudom, beta se az anyag, de emlékeim szerint beta XPket (vagy akkor még whistlert) simán küldtem fel használatban lévő vinyóra.

Szerkesztette: Depeche 2006. 05. 09. 11:34 -kor

#1553 Felhasználó inaktív   Depeche 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 11:40

És bevallom, nem is igazán értem az okát, hogy ha valamit nem sikerül telepíteni, akkor miért is offolja szét az egész particiot. Először azt hittem, csak valamiért leválasztotta a kötetet, de nagyon úgy néz ki, több feladatot adott, mint amire számítottam:). Most fut a Stellar, igaz ezt csak a procihasználatból tudom, mert egyébként a program a fagyás jeleit hordozza magát elég erősen. De valamit csinál, és ez talán egy jó jel.

#1554 Felhasználó inaktív   Aty007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 11:43

Idézet: Depeche - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 12:32

Köszönet, éppen én is azzal próbálkozom:) De ezexerint tényleg nem képes semmilyen adat mellé feltelepülni jónevű Vista?! Mert okézsoké, ha van egy kis szerencsém, most visszahozom az adatokat, node kérem, valami jelzést igazán adhatnának, hogy "ember, ha drágák az adataid, meg se próbáld melléjük installálni a cuccot":) Igen, tudom, beta se az anyag, de emlékeim szerint beta XPket (vagy akkor még whistlert) simán küldtem fel használatban lévő vinyóra.

Szerintem azt nem az MS-nek kell eldöntenie, hogy neked mi a fontos adat. Mindenki úgy gazdálkodik az adataival, ahogy akar. És szerintem ebben a verzióban is le van írva valahol, hogy csak saját felelősségre használd a programot és a gyártó semminemű felelősséget nem vállal az adatvesztés miatt.

#1555 Felhasználó inaktív   Depeche 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 11:51

Idézet: Aty007 - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 10:43

Szerintem azt nem az MS-nek kell eldöntenie, hogy neked mi a fontos adat. Mindenki úgy gazdálkodik az adataival, ahogy akar. És szerintem ebben a verzióban is le van írva valahol, hogy csak saját felelősségre használd a programot és a gyártó semminemű felelősséget nem vállal az adatvesztés miatt.

Teljesen igazad van ebben, nem is vitatom, nem várok el fullos funkcionalitást egy pre-beta OS-től. Egyszerűen nem értem a helyzetet. Kb. win98 betái óta bohóckodom ilyenekkel, de a "lelkes amatőr" szintjén. A végleges release-t XP-ből is megvettem, mert itthonra jó, tényleg csak a kiváncsiság hajtott, hogy nekiálljak a pista meglesésének közelebbről. Igen, az Whistler is szivatott meg egyszer-kétszer, de ilyet még nem tapasztaltam, hogy hazavág egy egész partíciót, ha nem sikerál az install. Nem bőbörgök (nagyon:)), egyszerűen keresem a megoldást (ha van) az adataim visszanyerésére. De mondom mégegyszer, igazad van abban, amit leírtál. És köszi a hozzászólást:)

#1556 Felhasználó inaktív   Aty007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 12:00

Idézet: Depeche - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 12:51

Teljesen igazad van ebben, nem is vitatom, nem várok el fullos funkcionalitást egy pre-beta OS-től. Egyszerűen nem értem a helyzetet. Kb. win98 betái óta bohóckodom ilyenekkel, de a "lelkes amatőr" szintjén. A végleges release-t XP-ből is megvettem, mert itthonra jó, tényleg csak a kiváncsiság hajtott, hogy nekiálljak a pista meglesésének közelebbről. Igen, az Whistler is szivatott meg egyszer-kétszer, de ilyet még nem tapasztaltam, hogy hazavág egy egész partíciót, ha nem sikerál az install. Nem bőbörgök (nagyon:)), egyszerűen keresem a megoldást (ha van) az adataim visszanyerésére. De mondom mégegyszer, igazad van abban, amit leírtál. És köszi a hozzászólást:)

Felesleges keresned az okát, valószínűleg nem fogod megtalálni, mint ahogy én sem, amikor a 64bites hazavágta a partícióm. Ez úgymond benne van a pakliban béták esetében, meg egyébként is, a bitek világában történnek érdekes dolgok :)

#1557 Felhasználó inaktív   Depeche 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 12:04

Idézet: Aty007 - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 11:00

Felesleges keresned az okát, valószínűleg nem fogod megtalálni, mint ahogy én sem, amikor a 64bites hazavágta a partícióm. Ez úgymond benne van a pakliban béták esetében, meg egyébként is, a bitek világában történnek érdekes dolgok :)

Így van:) Mivel most a stellar úgy néz ki, végképpen kifagyott, ezért ráeresztettem egy getdataback-et, hátha. 45 perc, és kiderül. Másrészt az is érdekes, hogy bár H partícióra küldtem rá az installt, simán talátam a C-n is temporary fileokat. Mind1, jöjjenek vissza az adatok, és lévén konok ember vagyok, újból nekiállok.  Agyoncsapom az időt, és a vérnyomásom is rendbe lesz:)

#1558 Felhasználó inaktív   Depeche 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 12:07

Még annyi: nem emléxel, pontosan mit csinált a Te particioddal a Pista? Mert ahogy írtam, nekem először az tűnt fel, hogy Total C mutatja a H-t, de mintha nem lenne megformázva. A "számítógép kezelés"-en belül pedig a lemezkezelő RAW fileformátumot mutatott, és egy formázatlan partíciót. Hiába, ehhez megint zöldfülű vagyok, anno a Whistlernél az MBR-el szenvedtem sokat, most úgy látszik ez jön.

#1559 Felhasználó inaktív   Aty007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 12:17

Idézet: Depeche - Dátum: 2006. máj. 9., kedd - 13:07

Még annyi: nem emléxel, pontosan mit csinált a Te particioddal a Pista? Mert ahogy írtam, nekem először az tűnt fel, hogy Total C mutatja a H-t, de mintha nem lenne megformázva. A "számítógép kezelés"-en belül pedig a lemezkezelő RAW fileformátumot mutatott, és egy formázatlan partíciót. Hiába, ehhez megint zöldfülű vagyok, anno a Whistlernél az MBR-el szenvedtem sokat, most úgy látszik ez jön.

1 az 1-ben eltüntette, mintha ott se lenne. Semmi nem látta XP alól. Azóta mindent írok ki DVD-re amint összejön az adatmennyiség  :)

#1560 Felhasználó inaktív   Depeche 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 12:21

Igen, kb. stimmel a leírás:). Azért én mélyen még reménykedem, hogy visszajönnek az adatok, igaz, ha nem, akkor legalább lesz egy tiszta partícióm a Pista installnak:D

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.