HWSW F1 bajnokság, 2005-ös bajnoki szezon III.
Elküldve: 2006. 02. 03. 19:32
Én ma este még meló, holnap megyek a kocsimat intézni (beújítok egy új Swiftet
), aztán talán vasárnap már részemről is OK a teszt!
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2006. 02. 03. 19:58
Idézet: Piski - Dátum: 2006. febr. 3., péntek - 19:26
Idézet
Itt nagyjából minden problémáraítaláltok megoldást.Volt akinek a logitech komplett új cuccot küldött, ingyen!
Elküldve: 2006. 02. 03. 20:06
Idézet: Atti - Dátum: 2006. febr. 3., péntek - 19:36
Az új Suzukival jössz a tesztre? 
Azt hiszem, kissé gyengén szerepelnék a kilencven egynéhány lóerővel...
Szerkesztette: LightBringer 2006. 02. 03. 20:08 -kor
Elküldve: 2006. 02. 03. 23:51
Idézet: LightBringer - Dátum: 2006. febr. 3., péntek - 21:06
Azt hiszem, kissé gyengén szerepelnék a kilencven egynéhány lóerővel...
A kocsit egyébként még csak most gyártják, majd másfél hét múlva lesz csak meg a kis dráágaszáááágom...

Tetess bele Honda V8-ast!
Elküldve: 2006. 02. 04. 12:24
Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2006. febr. 3., péntek - 23:51
Tetess bele Honda V8-ast!
Super Agurinál megcsinálják! 
és végsősoron az is Suzuki
Elküldve: 2006. 02. 04. 15:14
És ha kicsit odalépek, akkor az első kerékpár a motorral együtt kiugrik a kasztniból én meg csak ülök ott a kereszteződés közepént motor nélkül...
Elküldve: 2006. 02. 07. 19:59
Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 18:41
aztán a Datanetes kollega is dumált nekem, hogy majd akkor aktiválja, ha a T-Comtól kap visszajelzést. akkor felvilágosítottam, hogy az előző kollegája mondta nekem direkt, hogy ne várjunk 3 napot, mire visszaszólnak, hanem jelezzek én.
miután ezt elmeséltem 3 perc alatt beaktiválta ő is.
nemtörődöm banda...
miután ezt elmeséltem 3 perc alatt beaktiválta ő is.
nemtörődöm banda...
Kész káosz van.
Szombaton hívott egy fickó, azt hiszem a t-online-tól, kérdezte hogy mennyire vagyok elégedett az adsl-lel (egy ingyenes kipróbálási lehetőség volt dec. közepétől jan. 31-ig). Mondtam hogy nagyon, és hogy szerződést is kötöttem az Enternettel (ez még nem teljesen igaz), erre gyorsan elköszönt
Ma meg egy csaj hívott, de most a t-com-tól, szintén az adsl miatt, ugyanazt válaszoltam, erre ő is gyorsan abbahagyta a kérdezősködést, de előtte még mondott egy érdekes dolgot, mégpedig azt, hogy febr. 15-ig tart a próbalehetőség. Eredetileg jan. 31-ig tartott volna, és az Enternetes szerződés febr. 1-től lenne, de most megnéztem online, és a szerződésnél az áll hogy kelt 2006. febr. 15-én
Kb másfél hete voltam az ügyfélszolgálaton, akkor azt mondták hogy postán küldik a szerződést, de még nem ért ide...
Remélem nem volt túl zavaros, de az egész szitu ilyen, senki nem tud semmit. Mondjuk azt nem értem az Enternetesek honnan tudták hogy nálunk van ilyen próbaadsl? :confused:
WoT nick: Atti77
Elküldve: 2006. 02. 07. 22:28
Idézet: Atti - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 20:59
Kész káosz van.
Szombaton hívott egy fickó, azt hiszem a t-online-tól, kérdezte hogy mennyire vagyok elégedett az adsl-lel (egy ingyenes kipróbálási lehetőség volt dec. közepétől jan. 31-ig). Mondtam hogy nagyon, és hogy szerződést is kötöttem az Enternettel (ez még nem teljesen igaz), erre gyorsan elköszönt
Ma meg egy csaj hívott, de most a t-com-tól, szintén az adsl miatt, ugyanazt válaszoltam, erre ő is gyorsan abbahagyta a kérdezősködést, de előtte még mondott egy érdekes dolgot, mégpedig azt, hogy febr. 15-ig tart a próbalehetőség. Eredetileg jan. 31-ig tartott volna, és az Enternetes szerződés febr. 1-től lenne, de most megnéztem online, és a szerződésnél az áll hogy kelt 2006. febr. 15-én
Kb másfél hete voltam az ügyfélszolgálaton, akkor azt mondták hogy postán küldik a szerződést, de még nem ért ide...
Remélem nem volt túl zavaros, de az egész szitu ilyen, senki nem tud semmit. Mondjuk azt nem értem az Enternetesek honnan tudták hogy nálunk van ilyen próbaadsl? :confused:
He??? :confused:
Elküldve: 2006. 02. 08. 00:21
Idézet: Atti - Dátum: 2006. febr. 7., kedd - 19:59
Kész káosz van.
Remélem nem volt túl zavaros, de az egész szitu ilyen, senki nem tud semmit. Mondjuk azt nem értem az Enternetesek honnan tudták hogy nálunk van ilyen próbaadsl?
Remélem nem volt túl zavaros, de az egész szitu ilyen, senki nem tud semmit. Mondjuk azt nem értem az Enternetesek honnan tudták hogy nálunk van ilyen próbaadsl?
kicsit zavaros, de egyben biztos lehetsz:
a számla febr. 1-től ki lesz állítva. ott meglepően nagy lesz az egyetértés minden másik oldalon álló részéről
továbbra is csak annyit tudok mondani: telefonon cseszegetni kell őket. ha nem tudnak válaszolni, akkor kérni kell egy illetékest. ha nem tudja ki az, akkor egy felsőbb embert, akinek tudnia kell, hogy ki az illetékes. csak nem magát irányítja el a cég...
meg lehet tudni, csak nekik egyszerűbb "nem tudom"-mal válaszolni és egymásra mutogatni.
eszembe jut egy másik történet: XIV. ker.. ADSL lett volna itt is (végül Chello lett).
elkezdtem keresgélni. akkori Matáv ADSL lefedettségi adatbázis, ami megmondja, hogy adott címen lehet-e ADSL-t telepíteni néhány mp keresgélés után kiadta a frappáns választ: TALÁN. ezt most idéztem!
ügyfélszolg. felhív. ott persze ugyanennyiben merül ki a tudásuk. ugyanezt nézik. kértem, hogy adjanak vkit, aki tudja is miről van szó. hamar kiderült, hogy ők maguk sem tudják ilyen esetben, hogy alkalmas-e a vonal. egyedi mérési után tudnak nyilatkozni. a méréshez pedig az kell, hogy megrendeljem a telefonvonalat (ami csak emiatt kellett volna) és az ADSL-t. aztán röpke pár hét alatt kiderült volna (mint utóbb kiderült), hogy NEM ALKALMAS.
szóval ez a normális ügymenet matávéknál
aztán nagy nehezen sikerült az ügyfélszolgálattól a témát erőltetve olyan telefonszámot kapni, ahol újra csak erőltetve a témát kaptam még 1 telszámot. ott már okosabb emberek ültek: cím és emelet ( :confused: ) alapján megmondták, hogy jó-e a vonal. itt derült ki, hogy NEM JÓ, illetva az, hogy fejlesztés lesz az elkövetkezendő időkben és az is lehet, hogy 1-2 hét múlva már alkalmas lesz.
jött az újabb kérdezősködés. lett még 1 telefonszám. ez már vmi full belsős emberé volt, aki ezeken a vonalkorszerűsítéseken dolgozott. először azt sem értette ki vagyok és mit akarok, aztán viszont készséges volt és utánanézett, hogy mikor következik a fejlesztésben ez a terület. legalább 2 hónap...
...szóval így nem lett ADSL-em
na, ez megint hosszúra sikeredett, de sztem jól példázza ez is, hogy mennyire megy simán és ügyfélorientáltan az információszolgáltatlás és a valós szolgáltatás.
Szerkesztette: vipisrac 2006. 02. 08. 00:23 -kor
Elküldve: 2006. 02. 10. 11:21
Úgy tűnik a netem rendben lesz.
Viszont ha jól emlékszem 3 hét múlva kezdődik a szezon, de Flash elutazásával az online edzések végetértek. Vagy mindenki az otthoni magányban préseli ki az utolsó ezredmásodperceket a tökéletesre csiszolt setupokból?
Viszont ha jól emlékszem 3 hét múlva kezdődik a szezon, de Flash elutazásával az online edzések végetértek. Vagy mindenki az otthoni magányban préseli ki az utolsó ezredmásodperceket a tökéletesre csiszolt setupokból?
WoT nick: Atti77
Elküldve: 2006. 02. 10. 15:24
Idézet: Atti - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 12:21
Úgy tűnik a netem rendben lesz.
29 nap és 21 óra múlva lesz a bahraini rajt! Szal + 1 hét (sum 5 hét) a HWSWF1 bajnokság kezdete!
Amúgy nem utaztam el, csak most vizsgaidőszak utáni lazulóidőszak! Itthon filmezek, netezek, nőmmel foglalkozom!
De vasárnap megyek vissza kolira, szal akár meg is ünnepelhetnénk pl. egy kis online tesztel! Épp jól jönne a qva havzás után a sivatagi meleg... Befagy a s3gg3m!
Elküldve: 2006. 02. 10. 21:20
Jaaaaaa, és utálom az uborkát,sose szerettem,s ha szeretném akkor tök szar lenne,mert megenném,pedig utálom....
Elküldve: 2006. 02. 11. 00:14
Berottyantok, igen szép! Nekem nagyon teccik!

Csak szépséggel viszont nem lehet VB-t nyerni!

Csak szépséggel viszont nem lehet VB-t nyerni!
Szerkesztette: Flash Gordon 2006. 02. 11. 00:15 -kor
Elküldve: 2006. 02. 11. 20:02
Wiiiiiiiiiii... megvan az új cuzuki... Jiiiiiiiiiii...
A gép kormánya helyett, most a dlágaszágom kormányát tekergetem..
Még van egy kis hó is, rögtön lehet tesztelni az ABS-EBD kombót...
Elküldve: 2006. 02. 11. 23:33
Idézet: LightBringer - Dátum: 2006. febr. 11., szombat - 21:02
Wiiiiiiiiiii... megvan az új cuzuki... Jiiiiiiiiiii...
A gép kormánya helyett, most a dlágaszágom kormányát tekergetem..
Még van egy kis hó is, rögtön lehet tesztelni az ABS-EBD kombót... 
A Suzukiban is vannak 3 betűs rövidítések?!
Amúgy csak óvatosan, csomó embert ismerek, akik a szomszédban, a Suzuki gyárban dolgoznak, és hát...
Nem lenne jó ha vmi történne veled!

Súgó
A téma zárva.